Miresele anului 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Steluta spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Mi-am revenit dupa ce am vazut cocul...din momentul ala am inceput "sa zbor".
Adevarul e ca ai avut un coc superb!!! Te-ai inspirat de pe vreun site sau a fost opera stilistului??
Casa de piatra!!
Steluta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzunaki/zuzunaki.jpg)
zuzunaki spune:
ratusca,mutumesc frumos!
nushu,lasa mai ca nu-i foc cu listuta!noi sa fim frumoase si fericite!
o sa vad ce naibu sa fac cu corsajul.va zic dupa proba sambata.
Nicolemami de pici cu lipici
(19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.
katle spune:
Fetelor, ajutor ca nu mai pot...........vreau sa scap de soacra.
Ma dispera, pur si simplu. Iar al meu sotior s-a saturat, cica, de razboi.
Cum sa fac sa nu se mai bage ea in treaba mea?......
Nu eram destul de stresata de ale mele, acum trebuie sa ma mai enerveze si ea. deja nu mai pot.
Mersicutz.....nu mai am cui sa spun....pt ca nu vreau sa o mai necajesc pe mama si am zis ca cine ma poate intelege mai bine decat voi......
Va pupicesc!
Catalina
floricika spune:
Diseara ma duc la proba de coafor si machiaj. Nu stiu ce fel de coafura vreau si nici ce fel de machiaj! Sunt foarte emotionata!
Pupici la toata lumea!
http://photos.yahoo.com/flory1008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floarea_sp_de_sp_colt/floarea_sp_de_sp_colt.jpg)
floarea de colt spune:
quote:
Originally posted by katle
Mersicutz.....nu mai am cui sa spun....pt ca nu vreau sa o mai necajesc pe mama si am zis ca cine ma poate intelege mai bine decat voi......
Va pupicesc!
Catalina
draga catalina....iti dai seama ca nu te putem ajuta prea mult ....doar sa te ascultam...si sa te sprijinim moral in acest razboi...problema soacrei ....e istorie....si e o problema delicata...din care...fiecare nora incearca sa iasa basma curata....
nu stiu cum sa te invat sa faci sa fie bine...cred ca....totul depinde de modul tau de a pune problemele..cat mai diplomat...dar in acelasi timp..sa nu lasi loc de intors...zic si io..
din fericire...eu nu am probleme cu socra mea...mai ales pt ca nu ne-am vazut inca pana la ora asta....o sa ne vedem cu o luna inaintea nuntii...doar am facut conversatie la telefon...conversatie care s-a desfasurat civilizat...iti dai seama ca nici nu s-a implicat in nunta noastra...daca nici macar nora nu si-o stie...inca...
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
in alta ordine de ideii....fetelor...intreb si io...si va rog dati-va cu parerea...cand credeti ca ar fi cel mai frumos moment al nuntii pt a sparge balonul jumbo????
la vals ,la tort , sau cand ma recupereaza sotu...de la furaciosi???
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
katle spune:
Mersic tare mult floare de colt, intradevar cred ca in acest moment sa fiu ascultata am nevoie. Soacra mea pana acum era o dragutza, dar acum se pare ca-si arata coltii .....
Referitor la balonul jumbo, am fost la o nunta si au spart balonul jumbo dupa vals , au dansat printre artificii si cand s-a terminat valsul (era foarte multa lume pe ring) au spart balonul. Mi s-a parut super mai ales ca a surprins multe persoane.
Catalina
floricika spune:
Eu nu pot sa spun care e cel mai frumos moment cand sa se sparga balonul jumbo, dar iti pot spune cum vom face noi: dupa ce ma recupereaza de la furaciosi, ca sa te citez!
Gandeste-te care moment iti place tie mai mult.
http://photos.yahoo.com/flory1008
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Katle - capul sus..te doboara pe tine soacra???? uite o si un
de la mine...si un munte de ignoranta...stiu ca e greu dar alta solutie nu cred ca ai. Eventual vezi daca mai tine cu diplomatia. Oricum noi toate suntem alaturi de tine.
Floare de colt - cred ca Katle are dreptate - la sfirsitul valsului mi se pare cel mai bun moment. Pentru ca la tort s-ar putea sa nu mai fie toata lumea - la mine asa s-a intimplat
Floricika - multa bafta diseara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Fetelor iar bag si eu ochiul in discutiile voastre ca sa-mi termin cafeluta ca se raceste!
Marti pleaca seful meu in concediu si o sa am mai mult timp liber!
Maine sunt in petrecere... ii taiem motul finutului nostru si abia astept sa dansez!
Dana ai fost SUPERBA!!!!!!! Nici nu ma indoiam ca asa vei fi! Demult vroiam sa-ti spun ca semeni foarte mult cu Thalia! Acum, mireasa fiind, poti sa juri ca esti ea!
Casa de piatra pui, mult noroc, fericire si sa va iubiti toata viata!
Zuzu nu fii suparata pe noi iubita. Uite ca eu chiar nu am timp sa ma mai ocup de listuta momentan iar celelalte fete ori sunt in luna de miere ori sunt stresate cu nunta care se apropie. Hai ia de la fata un sa-ti mai treaca supararea! Si stai linistita ca pana la urma se va rezolva cu rochita! Gasesti tu o solutie, sunt convinsa!
Floricika iti tim pumnii sa iasa bine proba! Si eu eram nerabdatoare cand am fost la proba! Ahhhhh ce m-as mai marita o data!
Floarea de colt cum te cheama?? As prefera sa-ti spun pe nume... daca nu te superi bineinteles! Parerea mea ar fi sa spargeti balonul Jumbo imediat dupa vals sau chiar in mijlocul dansului. Are un efect deosebit!
Katle iubita nu te mai necaji ca nu o s-o poti schimba tu acum. Trebuie sa te stapanesti, sa te calmezi singura pentru ca acum singurii care conteaza sunteti voi! Si eu am trecut prin astfel de probleme si crede-ma ca mai mult rau mi-am facut din cauza asta te sfatuiesc sa incerci sa nu pui la suflet! Te rog mult!! Ai grija de tine si de iuby al tau!
Ratusca foarte dragute invitatiile!!!! Abia astept sa te vad miresica!
Va pupic si sper sa mai am timp astazi sa va mai scriu! Daca nu, va urez un week-end placut si... Iubiti-va mult!(vrb lui Mircea Radu )
muahhhhhh
PS: Nushulica sterge-ma din lista pe august ca nu mai sunt eu nasa lui Pyssy! Multumesc mult iubita!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
katle spune:
Multumesc mult fetelor..... de la mine.
Stiam eu ca aici am sa gasesc intelegere si o vb buna.
Catalina