Mamici de septembrie-octombrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaald

cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Ioana sunt si eu interesata de un suport din acela de picioare. Unde pot gasi aici in Bucuresti? Unde au ei reprezentanta .. adica au si un magazin ceva?

mersic .

Aura si bb Gabriel 31 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sa le stapanesti sanatoasa, Ioana! Acum ai toate conditiile sa alaptezi in conditii optime, asa ca-ti urez cat mai mult laptic!
Nici eu nu stiam ca avem reprezentanta Ikea in Ro; stiam de Ungaria, de Italia; se pot cumpara produse sau nu de la noi de-aici? Au vreun punct de desfacere?
Moki, zici ca va fi bruma? Hihihi, poate ninge cand nastem noi!
Mary, am intrat deodata in clubul celor care stau acasa si nu muncesc pentru bunastarea tarii!
Sofia, stai linistita cu retardul! Exact aceeasi problema am auzit-o la prietena mea si no problem! Are o fetita frumoasa si mancacioasa de 2 luni nascuta cu 3kg!
Carmi, imi pare rau ca nu poti manca inghetata...nu ne-o dai noua?
Ioana, stiu ca tu ai scris la un moment datcum se calculeaza lungimea lui BB da nu mai gasesc... rogu-te...mai scrii o data?
Eu tot nu stiu ce saltea e mai buna? DIn alge marine, din paie, din iarba de pasune, normala, iarba de poienita...aveti idee de vreun top?

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sofia, pe la mine au trecut vreo trei seturi de "meseriasi". tu ce vrei?!? sa "zugravesti o camera de 9 mp, sa pui gresie pe 5 mp si sa schimbi un clo, doua chiuvete si o cada"?!?! asta crezi tu!!! cam cat crezi ca o sa dureze? hi hi. pregateste-te pt ce va urma... a, sau mai bine sa nu stii... apuca-te si dup-aia vezi tu... eu estimez ca o sa dureze la tine... sa vedem... daca la mine dureaza cam o luna juma... la tine... aaa... 1 luna e bine? plus diverse stricaciuni prin casa...

aaa!! nu stiu daca e recomandabil sa gasesti un om bun la toate: si la zugravit, si la instalatii, si la gresie... iti trebuie vreo 3. deci... mda... poate totusi reusesti intr-o luna, ca io mi-s optimista de felul meu.

oricum, mai bine nu-ti recomand pe nimeni, sa nu dai cu pietre dup-aia... mult succes. astept descrierile lucrarilor viitoare pe forum.

cristina 31+

ps: poate doar sunt eu prea nervoasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Am inteles ca IKEA cumpara sau a cumparat Elvila sau una dintre fabricile de mobila de la noi insa nu e zis ca o sa intre pe piata la noi, cel putin nu cu numele. Dar voi stiati ca la noi sunt fabrici de mobila pentru toata Europa mai rasarita. si ca fac chestii de iti sta mintea in loc. Insa noi nu pupam asa ceva cel putin inca 5 ani.
Oricum 99.9% din populatie nu si-ar permite.
Daca tot suntem la capitolul achizitii: http://www.mobexpert.ro/gallery/detaliu.php?id=1793 asta e lampa care o sa imi stea in gat. Avem una mare alba si una portocalie ca cea din poza (mai mica)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, uite www.spals.com/faqs/45.html" target="_blank">aici link-ul cu calculul lungimii (la sfirsitul paginii).

Fetelor, magazin in Romanica nu-si deschide Ikea decit peste n ani, atunci cind vom avea putere de cumparare mai mare. Motivul? Ei in toata lumea se vind ca "mobila pentru oamenii obisnuiti, nu de lux". Ori pentru noi preturile lor sint inca mari. Produc mobila aici, in mai multe locuri din tara. Noi cunoastem pe cineva care lucreaza pentru ei, si angajatii au posibilitatea sa-si cumpere unele produse fabricate la noi. Am mai auzit intimplator pe cineva care povestea ca si-a cumparat produse Ikea de la tzara, undeva in judetul Buzau, unde avea Ikea fabricuta ... dar nu stiu nici un fel de detalii. Oricum, de-abia astept sa-si deschida Ikea magazin la noi, eu in Israel am vazut si folosit multe produse de la ei, sint faine si ieftine.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bau!

Acum gata ma intorc la munca

Alea Alea
Jadi
30+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Dragutze poange ..sa le folositi sanatosi!
Tocmai mi s-au umflat si mie labele picioarelor ..cred ca din cauza caldurii..vreau racoare!

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

fetelor, se pare ca eu sunt mai norocoasa decat voi..aici de ieri s-a racorit, si azi-dimineatza a inceput sa ploua.
acum....mai exista o problema...din cauza de renovari complete de aprtament, toate hainele mele mai grosutze sunt in saci..adica tot ce tine de pantaloni, bluze cu maneca lunga...si acum e cam racorica:) am dat-o dintr-una in alta...

bebe alex la purtator

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

am uitat ceva..tocmai am intrat la mamici de iulie-august...voua nu vi se pare ca au copii cam mititei? sunt doar cativa care au peste 3,300-3,400 ...sunt asa multi pana in 3 kile chiar..ce s-o intampla..si multe care au nascut la 36-37 sapt.sunt eu exagerata?

bebe alex la purtator

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput