Naturiste si homeopate (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Chris, daca ai ciclu asa, marimea foliculilor e buna, cred ca ovulezi mai tarziu prin ziua 18 sau 19. Si eu am ciclu lung, de 34, chiar 36 de zile si ovulatie prin ziua 23, 24, verificata la ecograf. Ai facut o monitorizare mai tarziu prin ziua 18? Incearca, poate mai cresc nebuneii aia
Eu iau branca ursului de la dacia plant si ma simt bine.(nu e asa gretoasa) Inainte imi venea ciclu doar cu progesteron, acum de la tinctura asta imi vine lunar, deci e ceva, nu? Alege din tratamentul Liviei ce ti se potriveste.
Te pup
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Fetelor ati auzit de enciclopedia prof dr Constantin Parvu despre plantele medicinale din Romania si la ce folosesc ele.
Daca stie cineva sa-mi spuna si mie.
Multumesc cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisChris spune:

Danutzaprolactina mi-am facut-o si e in limite normale; dar bineinteles ca as putea avea dubii in ceea ce priveste laboratorul de analize!!!!!!! Aici la Bv cam asa se intampla!
Luna asta, daca zici, o sa imi iau temperatura ca sa vad ce se intampla; am fost si la Sovata si vreau sa incep cu BU si Maca, deci ar trebui sa existe o reactie. Testele de ovulatie sunt cam 90 000 unul, deci daca folosesc 4 sau 5 e intr-adevar cam scump. Cate teste de ovulatie au iesit la tine pozitive? credeam ca intr-o luna doar unul iese pozitiv - cel dinaintea zilei ovulatiei!
Natalianu-ti venea ciclu deloc? ce dimensiuni au foliculii tai? cat stii tu ca trebuie sa aiba foliculii ca sa se considere ovulatie? dr. cu pricina mi-a spus 22mm, desi initial spusese 18!!!!!
Sa stii ca am banuit si eu ca as avea ovulatie prin ziua a 17-a pt ca am obs ceva ce semana a glera, dar n-am fost prea sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor va astept la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55388" target="_blank">capitolul 11 !

Ina

Mergi la inceput