Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
carmenp spune:
Gongutzo, merci, liniste cu cupii in vacanta never, din experienta de pina acu...
Andrea, ! N-ai nica prin casa de beut, iti trece imediat starea de kko.... iti zic io!
Roxana, da` la noi se poarta pleci nu stii cum, cind, vezi la fata locului
AndreeaB, loool, am catat prin emoticoane da` ai epuizat stocu`
Bey, io am baut un martini cu gheata si ma simt taare bine...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Vazut pozele cu Bubu... aoleu da` ce vila, ce ziceai, ca n-aveti nora?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august
ANDREEABANICA spune:
aide bre ca nu-i epuizat...iote lui Adinuta ii trebuia "(acum trebuia un emoticon cu tananana)"...iote-l
moama,ce-as mai be si io...da-s la dieta.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
rain spune:
fetele ...apar si io epuizata si terminata de caldura, dusat copilu', adormit ...sforaie deja!
azi am mai facut si noi poze, tot la motii mici ...sa-i vedeti in actiune , imi pare rau ca nu le-am facut poze in timp ce mancau pepene, s-au facut ca purceii, le intrase zeama si in pampersi, au fost super incantati si eu moatei nu-i mai dadusem, se pare ca-i place!
http://community.webshots.com/photo/412579962/412595928dhfNat
pupacim!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
carmenp spune:
Fetelor, va pupacesc, rugati-va pentru nervii mei, miine sa nu intru pe dc ci sa fiu pe drum.
La multi ani tuturor sarbatoritilor si chefuri pe cinste!
Noapte buna!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august
Ioana_Filipescu spune:
Ehh, deja cred cred ca bataita promisa de Rain mi se va aplica..nu stiu dar parca ziua trece pe langa mine si nici nu simt cand. Iar zilele astea calduroase sunt crunte.Am hotarat ca vineri sa plecam un pic la bunica ( de fapt strabunica la tara). Astazi am simtit cum mi se scurg creierii..( si aceia putini...)
In rest putin trista pentru ca Bubu este plin de bubite rosii. Voi dati cu ceva pe ele? Eu i-am dat cu Bpanthene si nu trec..
Oicum sunt singura pasare de noapte de pe aici asa ca...Noapte buna.
Va pupam
Ioana si Bubu
ANDREEABANICA spune:
Carmen,noapte buna si drum bun pt maine,vacanta placuta...sunt sigura ca maine plecati.
Ma retrag si eu,poate reusesc sa dorm,va pup dulce pe toate.
...dar nu inainte sa pe pampersistii astia doi scumpi si iubiti.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
BLUE ANGEL spune:
m-am delectat cu poze ...pe Andreea si Alex ..zici ca sunt copii din reclamele la pampersi
acum pot sa ma duc la nani
pupici somn usor
o zi buna USA
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Camen daca miine te mai prind pe DC..ilsun pe sotul tau s -i spun c e nu mai suport stresul asta....plecti...nu plecati . ASac drum bun..indiferentincotro plecati...:)
Simo..eu nu i-a dat laptele cald niciodata.....
Andrea...si tie ti-au placut ..anagramele? Asa pune...PUPICI sa-ti treaca starea asta...
Pupici pe bubite sa treaca..la bb-ii suparati pe caldura.
Ma duc sa vad poze...
kim222 spune:
Superbe pozeeee...de facut reclama la pampersi!!!
PUPICI LA AMERICAnce sio zi buna schimbului I .....ca de schimbul II.....dau eu!
Luca cel frumos