Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

gata , am iesit din tura ...am facut al n-spelea dus pe ziua de azi ...
he, he ..Carmen io glumeam cu ploaia ..nu vezi ca astia anunta de 3 zile incoace ploaie si nu a dat un strop ..eu cred ca ei acum fac avertizari peste avertizari ca in caz de alt potop sa fie asigurati ca si-au facut datoria...oricum mai intai au anuntat ploaie in vest asa ca pana la mare se evapora ea ..sigur veti avea verme buna !!!
Drum bun si concediu placut

Roxa , suna tare bine ce zici tu acolo ca faci la munci ...tine-o tot asa ...Bafta multa si ..satisfactii !!!!
ce noroc ca o ai pe mami tau sa stea cu dintzosul

noi am iesit la 18 afara ..si am vazut o gramada de bebelusi cu bubite ...
stai ca a batut Steaua ..acum sa vezi strigate in cartier

in seara asta am incercat sa-i dau laptic lui Puf si nu a vrut ..l-am aruncat si am facut altul dar nu l-am incalzit ..l-a baut pe tot ..cred ca de la cel cald se incingea prea tare micutzul ..si era doar usor incalzit ..in sf , bine ca l=-a baut

sunt pe aici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

esti tare

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Andreea, Carmen ..si cu lacrimi !!!!

sau asta

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Bey ori sunt eu obosita,ori nu am citit suficient de atenta ori sunt....despre ce vorbeati?
Carmen sa aveti vreme frumoasa la mare si multa liniste cu piticii,si sa ne aduceti si noua o scoica virtuala....
Daca si noaptea asta nu dorm din cauza caldurii maine ma duc si fac credit si pun Ac...am zis.
Revin cu niste poze ,intre timp poate ma luminez despre ce vorbeati

Mergi la inceput

gata m-am prins...<alacaredadingene>...e asta....

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Pe mine m-a doborat pana la urma caldura si programul infernal din ultimele saptamani si am o durere de cap groaznica si o stare de spirit jalnica. Noroc de voi ca mai imi inseninati zilele

Multumesc mult pentru sfaturile cu mancarea. Am incercat si faza cu dat in mana paine, dar are o viteza la bobinat painea ca nu mai apuc sa-i dau mancare. Pina la urma azi i-am dat ce stiu ca-i place, soldatei cu crema de braza+rosie+carnita tocata marunt. Iar maine ii dau la fel, dar in loc de carnita ii dau galbenus. Macar nu mai stau in bucatarie sa-i fac de mancare, dar tot as vrea sa manance si ea ceva cald.

Gabriela, pentru o mamica greu incercata, si ai sa vezi, acusi, acusi va alerga si Stefan (dupa Stefania mea )
Carmen, concediu placut si vreme frumoasa. Te asteptam cu poze. Iar cu intarcatul, ti-as fi raspuns exact la fel ca si AndreeaB. Eu cu Stefi asa am patit. O noapte nu s-a mai sculat, apoi una da, una nu, iar intr-o saptamana am intarcat-o de tot.
Olivia si mie imi placeau anagramele tale!

Ma chemat sotul la un pepene rece, asa ca va doresc noapte/zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey...voi beti fara mine...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen!!!! stai un pic ca io nu pricep. plecati da nu stii unde? unde plecati? zi ca sa nu stai in ploaie maica!!!!!
Simona, asa e, e palpitant si sper sa fie asa si in continuare. ca altfel.....ma cam pierd de musteriu
Andreea, bafta la shopping la tura de dupa somnic! da si ptr tine ceva...da?
va pupez frumoaselor, ma duc la nani! sa aveti o zi linistita schimbul III si noapte buna Romanica!

Mergi la inceput

nu,andreuta,cum sa bem fara tine...hai si tu

Andrea,pofta buna si sotu meu tot pe la ora asta baga pepene in fiecare seara.

Roxana,noapte buna,vise placute!

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Avem poze noi(acum trebuia un emoticon cu tananana),le puteti vedea aici:
http://community.webshots.com/user/piscotelu
Albumul Alex 1 an si Andreea-turta...din pacate din ultimu lipsesc multe ca mi s-au terminat bateriile tocmai la turta Andreei...ce vedeti acolo sunt toate pe care le am...
Si totusi despre ce vorbeati???????
Ma duc sa calc ca sunt acasa in seara asta,l-am trimis pe Dan in locul meu(ce bine e ca pot)
Revin

Mergi la inceput