culori camere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

mie albul imi sugereaza atmosfera de spital, asa ca l-am evitat cit am putut
in dormitoare am vopsit cu un galben pastel, foarte odihnitor, doar tavanele le-am lasat albe. Zilele trecute ma gindeam ca mai bine imi faceam un tavan numai din sticla. In living am facut o combinatie de galben cu portocaliu, am gasit o canapea si fotolii portocalii, exact aceeasi nuanta, semineul e facut cu o tencuiala decorativa asortata, o baie am facut-o verde integral iar in cealalta am o combinatie de rosu intens cu alb si pe 2 pereti alaturati am doar 2 oglinzi de sus pina jos.



http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Dormitorul nostru - albastru peretii si bleu tavanul; culoarea e intensa, si desi s-au cam minunat oamenii, ca li s-a parut tare, e foarte relaxanta; dimineata este o culoare tonica, cum trebuie dimineata ca sa te trezesti cu chef de munca, iar seara, la lumina veiozelor e f romantic si relaxant

Baia alaturata - bleu cu alb, iti recomand obiecte sanitare alb

Bucataria, holul, sufrageria - roz "saumon"

Dormitorul 2 - vernil;
Baia alaturata - vernil cu alb

Nici mie nu-mi place albul, mi se pare impersonal, si o camera mica poate fi luminata si cu alte culori pastel.

Galbenul mi se pare rece, portocaliul cam energic ... Pina la urma faceti cum va place, aveti curajul propriilor opinii, daca va place o culoare, mergeti pe ea, chiar daca iese putin din tipare !



Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi, am fost pe siteurile recomandate, ne-am uitat si pe-aici, prin magazinele de specialitate, cam ce culori propun si am decis asa:
cum intri in casa, holul portocaliu- aramiu, ne-am gandit ca e o culoare calda, primitoare.
sufrageria, care la noi e si bucatarie o lasam alba, mobila e culoarea untului cu degradeuri de verde
dormitorul nostru verde intens
dormitorul fetitei galben cu mobila verde
studioul (sau camera baiatului in viitor) portocaliu pal
baia are faianta alba cu un model violet, dar nu e pana sus, asa ca portiunea ramasa o vom face lila deschis.
Sotul meu la inceput a zis ca o cam baltam, dar acum s-a obisnuit cu ideea si se asteapta sa iasa o casa vesela.
Inca o data multumiri.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am facut camerele copiilor portocalii (intens), camera noastra si holurile galbene (citron). Tavanele albe. Usile galbene si albe.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Noi ne-am gandit sa ne facem toate camerele galben cu portocaliu.Spre exemplu in living peretii si tavanul sa fie galbeni iar scafele din rigips pe care le vom pune pentru neoane pe 3 pereti laterali si o scafa rotunda din rigips pentru spoturi pe tavan vor fi portocalii.Noi vom avea bucatarie americana, adica intre bucataria si livingul vor fi despartite de un bar.Mobila de bucatarie va fi tot galben cu portocaliu,barul un maron deschis, nu stiu daca vom gasi portocaliu, canapeaua si fotoliile portocalii.Parchetul din living va fi tot un maron deschis iar gresia din bucatarie va avea modelul parchetului.geamurile sunt din termopan alb.In holuri si dormitorul mare culorile vor fi aceleasi.In baie gresia si faianta galben cu portocaliu iar in camera bebe-ului vom amenaja atunci cand vom afla daca este fetita sau baietel.Am gasit pentru hol si niste aplice care sunt galbene spre portocaliu.Sper sa arate bine casuta noastra.

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Cand mi-am decorat ap.am citit f.mult pe tema asta.Albul l-am exlus din start,imi da impresia de spital,de birou,atmosfera e rece,neprimitoare,neprietenoasa.Am ales galben( "indulcit" cu f.putin portocaliu) si albastru(nuante pastel),3 pereti galbeni si unul albastru(in spatiul deschis),respectiv albastru in dormitor si galben in camera copilului(mobilier:albastru cu portocaliu).Nici macar tavanele nu le-am lasat albe(decat in baie unde am faianta bleu/alb)Am cochetat cu ideea de galben cu verde(dupa care sunt innebunita in momentul de fata) dar acum 4 ani nu gaseam accesorii in asemenea combinatie.De asemenea,imi place mult portocaliul,dar credeti-ma,pe langa faptul ca specialistii nu il recomanda(port.si rosul sunt considerate obositoare pe pereti),am vazut un ap.a carui nuanta de baza era portocaliul,prima impresie a fost ca e f.vesel dar imediat apoi mi s-a parut ingrozitor de obositor.Probabil ca daca nu se exagereaza cu el,da bine.De asemenea,am vazut o baie pt.copil in combinatia portocaliu/alb care mi-a placut tare mult.
Bafta,sper sa iti iasa asa cum iti doresti,sa fie vesel si prietenos!

Mergi la inceput