Copilasi de martie-aprilie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau fetelor! Ce mai faceti??
N-am mai dat pe aici din lipsa de timp...de vreo 2 saptamani sunt singura cu Raul si cu toata casa pe cap si Doamne greu mai e...acum m-am mai obisnuit dar prima saptamana e fost cumplit, nu reuseam sa fac nimic din ce-mi propuneam de dimineata...acum lucrurile si-au revneit la normal, tocmai cand ai mei revin pe meleagurile Aradene Tare dor mai imi e de ei si imi lipsesc enorm...abia acum mi-am dat seama cat de greu trebuie sa le fie la cele fara pic de ajutor
Iar Raul a devenit din ce in ce mai smecher (dupa cum bine ati intuit) si mai neastamparat, cu toate ca eu sunt cam dura, dar ad ca nu-l impresionez Si din ce in ce mai gelos cand ma vede la calculator..efectiv vine si imi arunca tastatura si se cocoteaza pe genunchii mei
Seara a devenit pentru noi un adevarat calvar, nu vrea nici in ruptu capului sa doarma, mai nou doar pe 11 seara adoarme si atunci dupa o ora de circ si muzica
Ieri am fost cu el si cu tati in parcu copiilor, apoi pe Malu Muresului, apoi pe strand, unde mai mult in curu nostru a stat, de parca ar fi fost speriat de bombe Nu se indeparta de noi mai mult de 2 metri, trebuia sa mergem noi cu el la nisip, la copilasi ca altfel statea deoparte si sa uita la ei
Si mai nou nu vrea pe jos, face 2-3 pasi si vrea in brate, iar noi suntem deja cocosati Dar asta se intampla doar cand suntem afara
Dupa cum ati vazut in poze este fff pasionat de pamantu de la flori Nu pot sa-l las nici 2 sec singur ca tzust la flori si baga in gura...ma termina
In rest papa bine, chiar fff bine, ca ne papa si urechile...de dormit nici nu va mai zic, ca azi am dormit amandoi pana la 11 iar la amiaza doarme vreo 3-4 ore...ptiu sa fie cu noroc si azi
Cam atat despre noi, am zis ca daca tot n-am avut timp de stat la calculator pana acum, acum sa ma inebunesc cu vesti despre noi!

Ela, am vazut pozele cu Cristinuta...Doamne dar e din ce in ce mai frumoasa si cretolina!

Mickyyy, are dreptate Laura poate ar trbeui sa iei ceva vitamine!
sa sti ca si mie mi se pare cam mare temperatura Malinei! Multa sanatate!

Daniela, v-ati mutat??

Oana, Kata, Lavi, Cistyle si restul fetelor care nu mai dati de mult pe aici sper ca sunteti toate bine, sanatoase!

Spiculet, David cum mai e?? Te mai vad pe forum dar pe aici nu prea dai...te-am suparat cu ceva??

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

N-am timp nici sa suflu, dar am vrut doar ceva sa-ti scriu tie, Clau - oare nu-l jeneaza pe Raul sandalele si de aia u vreas amearga pe jos afara? Eu am patit asa si cu Mia si cu Lucas in zile diferite. Nu vroiau nici in ruptul capului sa mearga si pe urma mi-am dat seama ca ii jenau sandalele. NU tare, dar suficient cat sa ramana o dunga rosie unde erau baretele. Da-i alte incaltari data viitoare cand iesiti si vezi cum se comporta.
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Simo sigur nu e vorba de asta...garantat! Rasfat mai degraba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Ela, Clau, ca tot ati intrebat de noi, apar si eu un pic sa va salut si sa va pup. V–am mai urmarit din umbra, dar cum nu pot sa tin pasul cu voi la scris, n-am mai postat deloc. Noi suntem bine, SLAVA DOMNULUI, ne-am intors de ceva vreme in Germania si ne bucuram de o perioada linistita si frumoasa alaturi de tati. “Linistita” in ghilimele, caci avem cu noi un titirez la care nu-i tace gurita, toata ziua dondane pe limba ei – Lizu mic. Si acum cat va scriu e gramada pe mine, geloasa pe calculator si vrand sa ma joc cu ea, vorbind vrute si nevrute. In clipa asta tocmai a ridicat receptorul si vorbeste la tel., chit ca nu e nimeni…vorbeste de regula mult, singura, iar apoi asteapta laude. Spune si cuvinte mai clare, cum ar fi – mama, tata, mami, tati, bebe, Bibi, Mimi, Ana (raspunde cand o intrebam cum o cheama), unu (la “Cati ani ai?), doua, patu, tzitzi, baitzei (baietei), catea (cartea), baie, bitte, de tze (de ce), cap, con, kk, pipi, Caty, Daiia (Daria), Taiia (Italia), Dan si altele. Propozitii inca nu face, nici nu uneste cate 2 cuvinte, dar…e timp!

Avem tot 8 dintisori, ca acum cateva luni, iar de curand ne iese si o maseluta, cam intr-o parte mi se pare mie, dar sper sa fie doar impresia mea. De papat papam f.f. bine, SLAVA DOMNULUI, nu facem mofturi la nimic, iar preferate sunt iaurtul, rosiile, fructele, pastele melcisori. Am facut aici ultimele vaccinuri (inclusiv varsat de vant) si cred ca voi opta si pt. cel contra meningitei C, desi nu sunt inca f. hotarata.

Anelisei ii plac f. mult povestile (insa in romana, nu in germana sau engleza din care nu intelege nimic – acum regret ca n-am vorbit cu ea in limbile astea cat a fost mititica), mereu imi aduce carti sa-i citesc, iar cel mai mult o incanta cele cu lupul (Scufita sau Capra cu 3 iezi). Am fost cu ea la Zoo si a fost super incantata. Am mai fost la Praga la fratele meu, unde s-a jucat cu verisoara de 2 anisori (Bibi), iar apoi in concediu in Südtirol, nordul Italiei si putin in Elvetia, la St. Moritz (pe unde locuia Heidi).

Cam asta de pe la noi, in rest SLAVA DOMNULUI suntem bine, sanatosi, lucru pe care vi-l doresc si voua. V-am citit destul de mult in ultima vreme “din umbra” si am vazut si pozicile, bebeii au crescut, acum sunt niste copilasi tare, tare dragalasi.

Ela, multa sanatate Cristinutei, DOAMNE-ajuta sa se faca bine sis a nu mai aveti treaba cu spitalele! Cristina e o dulce, frumoasa, creata si vesela !
Claudelu si Elena, v-am admirat pozele, si mai ales puiutzii. Si Raul si Amelie sunt frumosi foc si ma bucur ca ati reusit sa va vedeti.
Mickyyy, desi cu intarziere, multe felicitari pentru minunea Daria, sa-ti traiasca amandoua fetele si sa o tina tot asa cu cumintenia! Iar tie putere si sanatate, DOAMNE-ajuta, cum spunea cineva mai sus, niste vitamine cred ca ti-ar prinde bine. Eu luam Prenatal si dupa nastere. Cu febra Malinei, si eu as investiga problema, trebuie sa vezi cauza ca sa nu recidiveze. M-a distrat faza cu Tadjikistanul…stii, eu am fost cand eram mai mica in Tadjikistan, e o tara tare frumoasa!
Daniela, felicitari pt. casa noua, sa va ajute DUMNEZEU s-o stapaniti sanatosi! Multi pupici Larei si ma bucur mult ca ati avut asa un concediu plin si frumos!
Laura, ti-am vazut si tie pozele, sunteti toti tare frumosi, si Daria in primul rand!
Gabi, daca mai mergi la mare, drum bun si DOAMNE-ajuta! Ce mai face Ioana? Chiar vreti sa mergeti la nudisti?
Simona, cred ca e tare placut sa stai langa ocean, mai ales la puiuti cred ca le place sa se balaceasca si sa mearga prin nisip. Si e bine ca au mereu partener de joaca, noi de asta ducem lipsa pe aici.
Am fugit, ca Ani ma cheama la „nani“. Chiar ca n-am observat din ce am citit, mai sunt mamici care alapteaza (in afara de Mickyyy, bineinteles, ca ea e cu seria a doua )? Ca noi tot dependenti de tzitzi suntem…..”maamaa…tzitzi!!”, si ma cauta sub bluza toata numai zambet. Si numai asa adoarme…!

Ciao si multi pupici la copilasi si la mamici !

Si poze proaspete cu Ani mica (cred ca pe pagina a doua sunt cele mai recente):
http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput

Cristina am vazut pozele cu Ana mica...ptiuu pe ea de frumoasa si ce inalta e!
Cum va striga lumea cum apareti
Frumoasa vacanta ati avut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Clau, multumim frumos de aprecieri , esti draguta! Dintre pozici, preferata mea e asta.
Am culcat fatuca, mi s-a intors si sotiorul din delegatie, acu' pot sa ma culc linistita.
Noapte buna, fetele! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata iubitelor !
Cristina ma bucur ca sunteti bine ! Am vazut si eu pozele tale, iar Ana e o mandrete !
Simona si noi am patit-o de la niste sandalute, aveau o cusatura care ii lasa semne pe piciorusele ei grasane. Cand am descaltat-o de ele a si inceput sa se planga: mama buba deete ( degete) . Nu dadusem decat vreo 6 sute de mii pe ele....acum incalta bebele din cauciuc cu ele ca n-am mai avut curaj s-o incalt .
Clau si eu ieri am avut proata inspiratie sa ies la plimbare fara carut siam carat-o pe Daria de m-am cocosat...n-a vrut sa mearga pe jos de loc.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Cristina - Lizuca e o scumpa; intr-adevar, poza aceea este foarte frumoasa! Vad ca v-ati tot plimbat, ea cum a reactionat la schimbari?
Mickyyy - ai grija de Malina, daca mai face febra poate ca e bine sa o vada dr. Sanatate multa si tie!

Laura, Clau - Cristina nu are decat 10 kg (aproape) si simt ca ma cocoseaza uneori, nici nu vreau sa ma gandesc cum e spatele vostru cu Daria si Raul

Sa va zic ca m-am mai linistit putin, Cristina e mult mai bine, vesela (cu exceptia momentului injectiei, dimineata si seara). Nu s-a mai trezit noptile astea, cum incepuse sa faca atunci cand avea febra. Ne-am chinuit vreo 2 zile sa-i luam urina in borcanel steril, pur si simplu nu facea pipi cu orele. Azi dimineata am reusit doar un strop, bine ca ne-au primit-o cei de la laborator. Diseara urmeaza sa vb. cu dr. care o are sub supraveghere si sa ne spuna daca mai continuam tratamentul sau nu.

Va doresc tuturor o zi buna!

(Fug sa pap niste clatite pe care tocmai le-a facut soacra-mea!)

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela, pofta buna ! Ce soacra buna ai ! Bravo Cristinucai ca a trecut peste tratamentul dureros !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Pana una alta, haideti sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55531" target="_blank">aici

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput