Copilasi de martie-aprilie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ahhhhhhhh,ce dor mi s-a facut de Raul!
Si de Clauditza!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI, MARII SI MARIOARE, MARIANE/I, MARINE/I!
Pe la noi se sarbatoreste mai mult pe 8 august ("Sf. Marie mica"), dar nu strica sa uram de mai multe ori
Noi suntem mai bine, desi mai avem de mers la injectii pana joi, dimineata si seara. Azi nu am reusit sa iau proba pentru urocultura, pur si simplu nu a vrut sa faca nimic. Mai incercam si maine dimineata. I-au luat doar putin sange din degetel, pentru repetarea hemogramei. Saracuta, s-a mai obisnuit cu spitalul, nu mai plange de la poarta ci doar daca vede seringa sau ca o dezbracam. Cand suntem acasa, e tare vesela si lipicioasa, isi face de joaca din orice, vine si ma trage de mana sa imi arate cate ceva...
Sunt putin mai linistita fiindca a inceput sa mai manance, desi vad ca nu mai vrea sa vada carnita de pui. I-au placut legumele fierte din pungile acelea congelate, cu de toate - ii place sa ciuguleasca din fiecare fel. Azi ii fac pastrav la cuptor, de regula nu-l refuza.
Si a inceput sa accepte sucul de portocale, azi chiar mi-a adus biberonul gol ca sa-i mai fac la storcator (cica "mami, bizzz, bizzz")
Copilasii vostri ce mai papa? Incearca sa foloseasca singuri lingurita sau furculita? (Cristina are o furculita mica, de aperitiv si e tare mandra cand reuseste sa agate ceva din farfurie)

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Clau - da, Raul e un scump, am uitat sa-ti spun, ce-mi place de el ca pare un mare nazdravan
Hana - ce frumos ca ati avut concediu linistit, bine ati revenit!
Oare ce-o mai face nemtoaica noastra, Lavi? Cuscra-sa vad ca nu mai scrie Dar Cipstyle?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ela, saracutele de voi prin ce-ati trecut!! Bine ca macar ca acum Cristinuca-i mai bine, pupici si muulta muulta sanatate. Eu mi-aduc aminte de singura experienta care a avut-o malina cu asistentele cand i-au luat sange si mi se face rau si-acum, daramite Cristina atatea zile in spital, nici nu vreau sa ma gandesc!

Eu's tare necajita....mi-e din ce in ce mai rau, seara ma apuca niste dureri de cap ingrozitoare, acum vad ca m-a mai luat si cu ameteala, cred ca am si colici dariei (ca prea-i ea cumintica si prea ma doare pe mine burta), oricum, una peste alta, fizic sunt la pamant. Probabil si oboseala isi spune cuvantul, desi as minti daca as spune ca fetele mele nu's cuminti. Pana si Malina parca si-a mai revenit in ultima vreme, ca Daria oricum era ingeras.
In rest, Malina e din ce in ce mai guraliva, are o gramada de cuvinte-n vocabular, ce-i drept, tre sa fi de-al casei ca sa le intelegi dar oricum. Ne laudam cu : mama, tata, papa, apa, Maina, daia, bebe, petita (fetita), pii (copii), Adeei (andrei), mamaii, tataii, pia (paine si perna), tatu (tractor), amionu (camionu), abububu (autobbuzul), babobu (buricu), tzitzi, tiptic (laptic), mana, am-am, mu-mu, piu-piu, oac-oac, mac-mac, pete (peste), pitita (bicicleta - ne-a luat vreo saptamana sa ne prindem ce-nseamna), tadididan (asta-i cel mai greu cuvant pe care l-a invatat, opera lu' taicas-o, vine de la Tadjikistan ) si muuulte altele. Nu-mi vin acum toate-n minte, oricum vorbeste non-stop, multe-n limba ei, dar mai sunt si multe cuvinte care le spune des si pe care noi inca nu le-am descifrat.
gata,...am fugit ca Malina e la ora de iubareala cu daria, si presimt o paruiala !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Micky - ce scumpa trebuie sa fie Malina! Tadjikistan, auzi!
Am pus poze mai noi in album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaspiridon/album?.dir=/761b&.view=t

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ela, ce mare s-a facut Cristina!! Serios! Si ced frumoasa si vesela e! Nu-mi vine sa cred ca nu mai avem bebelusi... Ma bucur ca a inceput sa pape mai bine. Doamne ajuta!

Clau, Raul e un scump! Si, vorba Elei, pare un smecher...

Micky, felicitari pt. vorbe! Imi pare rau ca nu te simti bine. O fi si de la oboseala, dar poate n-ar strica sa mergi si tu la medic, sa iti faca niste analize. Sper sa te simti mai bine in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI tuturor Mariilor si variantelor de Marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Ce liniste e pe la noi !

Mickyyy te cred ca esti obosita ! Cu doi bebelusi fie ei si foarte cuminti tot greu e ! Trebuie sa fii in permanenta pe pozitie, sa te joci cu ele, sa le hranesti, sa le adormi....sa le plimbi. Te-ai gandit la niste vitamine ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Am intrat sa pun o intrebare scurta, malina a facut dimineata febra, 39.1, frisoane si in 5 minute body-ul de pe ea s-a udat fleasca de la transpiratie. I-am dat nurofen si novocalmin si s-a linistit. Acum vad ca e pe drumul cel bun, rade, mananca, desi febra tot mai are, acum o ora era 38 iar acum a mai scazut, dar nu stiu exact cat ca n-a mai stat sa i-o iau.
Credeti ca e cazul sa merg cu ea la medic? Ca barbata-meu s-a speriat, voia sa ramana acasa azi, dar l-am convins ca nu e cazul. Mie nu mi se pare ceva atat de grav sa faca febra 39.1, mai ales ca dupa s-a linistit, numai ca e prima data cand ni se intampla, ea fiind un copil foarte rezistent.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mickyyy, mie mi se pare destul de mare 39.1... Daria a facut 39.7 i-am dat eu un novocalmin si nurofen, apoi la spital diazepam si algocalmin in vena si apoi n-a mai facut febra....
La noi a fost de la rosu in gat...Doctorita de la spital ne-a spus ca daca numai face febra in cursulnoptii urmatoare nici sa nu-i dam antibiotic..
Nu stiu ce sa spun, eu am fost multumita ca la spital mi-au spus care e cauza poate ar trebui sa te duci la pediatra sa-ti spuna macar motivul.
Sanatate multa !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput