Copilasi de oct-noi-dec 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Super mami, insanatosire grabnica Isabelei! Mai nu ziceai ca ati facut un tratament de crestere a imunitatii cu Ribomnyl? Stiu ca Ven a facut ptr Markus, dar parca si tu ziceai de el.... Nu se vede nici un efect?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Supermami....insanatosire grabnica lui Izabelita.Asa e cu virusii astia!!!Cred ca nici Andrea nu scapa, am vazut azi-dimineata ca erau 2 copii la gradinita cu ochii in lacrimi si cu muci in nas...Si de regula...se imbolnavesc toti la faze de-astea.
Ciuf, multi ani fericiti inainte...si o surioara pentru frumosul Luca..
Tutzi,doamne dar ce mai vorbeste Iasmina.Si cuminte!!!Cum o fi sa ai un copil cuminte!!!!Ca la a mea nu-i place sa faca decat ce nu are voie.Si cand ii spun ca nu are voie mai cu drag si spor face!!!Am zis ca o sa-i spun pe invers...poate o sa am si eu un copil cuminte atunci.Felicitari pentru reusita la olita..si scapatul de pampersi....Noi...mai avem de asteptat...Sa ai parte de o sarcina usoara pe mai departe...si o nastere la fel.
Noi suntem bine....Andrea a continuat sa planga si azi cand am dus-o la gradinita.De cum a vazut casa...deja a inceput cu plansul.Si striga mama, mama....mi se rupe sufletul ca trebuie sa o las.Ma prinde cu manutele de picioare si plange.Primul lucru dupa ce ma intorc acasa o sun pe educatoare..care ma linisteste si-mi zice ca plansul nu dureaza decat pana ies din casa.Eu o s amerg azi la control la ginecolog..sa vedem daca mai am probleme dupa tratamentul pe care l-am facut in Romania.Sper din tot sufletul s afie bine, dar nu sunt prea optimista.Nu stiu de ce!!!Va spun mai tarziu ce-a zis doctorul.
Pupici si numai bine..
Andrea 25.10.2003

Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumim de urari, sper sa treaca repde.
A facut tratament, da' uite rezultate. Acum ne recomandau alt medicament pt sist imunitar, dar nici n-am apucat sa-l cumparam.
Se pare ca totusi nu fac minuni.Paula...cum sunteti ? Cum a fost ? Sa nu ne lasi sa fierbem pana maine.
Sympa iti tin tare pumnii, o sa fie bine. Ce ghinion groaznic, imi pare tare rau. Sa nu ne fierbi nici tu, sa ne zici repede.
Am auzit si eu ca asa fac smechereii astia mici, plang pana pleaca mami cu inima rupta si dupa....incepe distractia.
Eu am lasat-o azi cu tati vreo doua ore si cand am plecat n-a plans. De obicei plange vreo 2 min cand plec eu, azi am stat langa usa sa vad ce face si....radea cu tati de n-avea treaba.
In loc sa ma bucur...mmm...nu stiu cum sa zic...da' nu prea mi-a convenit. Macar asa putina maraiala de dorul meu, pai nu ??? Ma duc la domsoara acum, s-a ales praful de sala mea sapt asta...o sa raman o dolofana.
Va pupacim si mai bagam un ochisor pana la culcare, sa vedem ce vesti au fetele.

Alexandra si bebelina bulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Doamne fetelor. Ati aflat ce a patit o mamica de pe forum ?
Am citit la mamici de constanta. Poate se va face un subiect separat.
Ce cruda e viata cu unii, ce nenorocire, cea mai mare.
Nici nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul familiei sau cum or sa treaca peste asta...
Ma rog pt ei si pt sufletelul mic si nevinovat.
Mi s-a rupt sufletul.

Mergi la inceput

Salutare!
Super mami, m-am intristat si eu cititnd povestea aia... Tare e nedreapta viata uneori...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetelor...n-am mai intrat aseara pe net, ca am avut musafiri si si-asa ne-am culcat dupa miezul noptii.Dupa cum va spuneam am fost la medic ieri si m-a consultat, mi-a zis ca sunt sanatoasa tun si dupa 3 luni putem incepe munca pentru bebe2 daca vrem.nu stiu de ce sunt tare sceptica la ceea ce mi-a spus, as vrea sa merg si la un alt doctor pentru linistea mea sufleteasca.Nu vreau cu tot dinadinsul sa-mi spuna cineva ca mai am inflamatia acolo, dar in Romania cam asa dadea de inteles ca e foarte probabil la cat era de mare sa nu treaca dupa tratamentul de 10 zile...pe care eu de fapt l-am facut doar 8.Asa ca....o sa vad eu ce fac.Ideea e ca, n-as vrea sa ajung ntr-o situatie asemanatoare si sa am doamne-fereste iar probleme cu sarcina ca nu stiu daac as mai putea trece psihic peste o alta pierdere.
Va las putin si intru mai tarziu ca tre' sa o sun pe educatoare...am innebunit-o cu telefoanele...
Pupici si numai bine..

Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Acum am venit acasa, am oprit tel, inchis geamuri si m-am rugat sa nu sune meseriasii la usa ca sunt prin vecini si nu am chef azi sa-i vad la fata.
De Alexa nu prea am timp sa povestesc. A mers totul bine pana am intrat in panica de ce nu se trezeste de la 9 dimineata operata si era 17 seara....Am insistat sa o vad la ATI si am bufnit in plans. Umflata de plans si cu ochii lipiti si suspina prin somn. Am intrebat ce face......? Dupa 10 minute s-a trezit si a tinut-o intr-un plans de disperare, durere sa nu o parasesc.....am intrebat de calmante....ceva si DOAMNA, care am avut la 10 griza sa fie unsa, mi-a respuns.
-Nu stiu nimic, eu nu m-am uitat la ea si nimeni, poate in sala de operatie????? Imi venea sa o omor, nu stiti cat m-am abtinut sa nu spun ceva ..........Am spus sa nu-i fac surori probleme si sa provoc ceva...Bine ca toti strigau dupa mine incepand de la portar si pana la dr. daca sunt sora dr....X ca semanam si se uitau ca dupa urs dupa noi. A venit anestezista si a spus sa o iau in salon. Foarte draguta dr. anestezista, a venit de 5-6 ori, ne-a intrebat......si a plecat dupa 19. Azi la fel ne-a servit foarte promt si a fost o dulceata. Am dat si pe sectie dupa o ora de plans si in care nimeni nu ne-a intrebat ce are, ce face.....ca sa-i faca niste calmante. Avea gurita uscata si buzele umflate si crapate..... A baut ceva lichide dar infima cantitatea. A dormit linistita cu mama, eu am fost pe jar acasa(cu bb 2) si la 6.30 am fost la ele. Nu a vrut nimic toata noaptea si nici dimineata, m-am uitat in gurita si am vazut o rana vie si umflata toata gura si limba. Sa inebunesc. Am anuntat in stanga dreapta si pana la venirea anestezistei nu a miscat nimeni un pai. Atunci am decis sa o cer acasa, de bine de rau in molozul meu e mai in siguranta si o pot trata si mental sa-si revina(un salon plini cu tot felu, unul tipa, altul urla, altul sarea......). Am uns-o cu glicerina boraxata si i-au dat antibiotice. Dimineata a inceput o asistenta si a tipe la noi de ce nu i-am dat tratament...si i-am raspuns ca nu am vazut fisa si ce scrie in ea ca sa stiu ce sa cer. Nu mai vreau sa merg decat sa ne vada cum evoluam si sa ne dea jos firele. Nu mai spun ca de la 2 gauri a ajuns sa fie cusuta....cu 5 copci pe o distanta de 10 cm. Aspesctul...., si orice spuneam de cum se simte..."asa sunt downii", totul se punea pe seama sindromului ....alt soc pe care l-am avut. Nu au vrut sa recunoaca una alta si pana la urma au spus ca e de la aparatul pe care l-a avut in gurita si de la cum i-au legat limba sa nu o inghita. Acum a vrut un iaurt cu fructe dar mic si in 30 minute l-a putut inghite. Ma duc sa-i mai cumpar ca sa pape macar asta.
Va pupic si va las, mai vorbim dar sa-mi revin si eu ca de 48 de ore nu am dormit nici 2 ore si nici pe scaun nu am sta decat la volan cand am umblat de ici pana colo. Am crezut ca mor in trafic cu taximetristii astia nebuni si pietonii care ii doare in 14 pe unde trec si cum.
Multumesc ca ati fost alaturi de noi. Acum sunt mai linistita si ea la fel, i-am dat calmante si se joaca in liniste si siguranta in patutul ei.

Paula20+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Draga Paula, imi pare tare rau de ce a trebuit sa sufere mititica mica.. Si tu, cu bebe din burtica. Slava Domnului ca ai luat-o acasa, o sa-i fie mai bine acolo. Cu doctorii .. mi-e prea lehamite sa mai zic ceva, numa de ei sa nu ai nevoie.

Sympa , asa e, mai bine bazeaza-te pe instinctul tau
(desi e posibil ca cei din Ro sa-ti fi dat sa intelegi ca nu esti in regula, doar ca sa le mai dai lor un ban, eventual sa te duci la ei sa te ia sub obs.. daca au auzit ca esti si de pe alte meleaguri...
Mult succes la bebe 2

Elenalove, si lui Alvarica muuulta sanatate de la noi.. sa termine cu bine operatia si sa fie sanatos, sa nu mai trebuiasca sa mearga pe la doctori.

Adriana, mamica lui Codrin si aOlgutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Paula ..offf saracuta de ea..mari nenorociti mai poti gasi in spitalele astea..M-a intristat mult mesajul tau..sunt cu sufletul linga voi si va doresc de acum incolo multa sanatate si liniste.Ciuf felicitari si multi multi ani de casnicie si de acum incolo! Plini de fericire si impliniri!Wooow Ileana ce mai creste Luca! si frumos de pica, pup la elMai m-am minunat de cite stiu sa zica ai vostri bbi! Aldo e campion la lungime dar in rest lenes nevoie mare.. Intelege el multe dar e asa intr-o perioada de incapatinare maxima..face niste chestii de te scoate din minti fara oprire. Plus ca olita nu, vorbit tot la stadiul de citeva cuvintele e, mai mult pe limba lui bebelushana. Cine stie, poate pt ca e si amestecul asta de lb straine. Cit am fost in italia, am stat la fratele meu, mergeam la plaja si cu alti amici de ai lui romani care aveau si ei copii. Se vorbea mult romaneste si asa si aldo am observat ca incepusa sa zic una alta, ceva progrese, insa de cind am revenit nu il mai vad sa se straduie. In fine, ne e bai:)) sanatos sa fie el!Offfff..am citit si eu povestea copilasului pierdut in accident. e facut acum subiect la generale. si mai e un subiect tot despre o fata de pe forum, monica, al carei bb a murit la nastere.....saracii ingerasi.. Dumnezeu sa ii aiba in paza alaturi de el. Asta e absolut cel mai crunt lucru pe fata pamintului..Sa ne fereasca Dumnezeu..!Va las fetelor, ne mai auzim, poze inca nu am scanat, miine sau poimine sigur o sa le am.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Am deschis un capitol nou!

_

Mergi la inceput