Copilasi de oct-noi-dec 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Paula, multa bafta cu operatia Alexei si ai grija si de tine, te rog. Daca ai cum, sa ne spui si noua cum a fost, eu una stau cu grija ptr voi.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Am pus cateva poze noi, facute sambata. Nu sunt chiar grozave, ca-s facute cu un telefon mobil.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ven...drum bun si vacanta placuta.Ce fericiti sunteti ca aveti cu cine lasa copilul!!!sa va distrati bine.....ca daca incepi scoala pana la iarna s-a terminat cu vacantele.Cand te intorci sa ne pui si tu poze cu noua freza...
Paula, multa bafta la operatie, si sa dea Domnul sa fie bine.trebuie sa ai grija cu bb2 ca si prin spitale sunt o gramada de virusi.
Ileana...am admirat pozele voastre...ce mare e Luca...si ce bine-i sta cu gagicutele pe langa el...
Elena...Alvarica o sa aiba operatia exact de ziua mea..Cum e viata asta...unii de-abia asteapta anumite zile si altii nu stiu cum sa faca sa treaca mai repede.O sa fie bine...Alvaro e un luptator cu o mamica eroina....Pupici multi...
Ciuf..gata..acum nu mai spui nimic..esti cu iubitul langa tine si nu mai ai timp de calculator...Te intelegem noi...Cum a fost intalnirea lui Luca cu tati???
Vikinga.. bine-ati revenit din vacanta..Asteptam poze si povesti...
Fetelor....in ce faze sunteti voi cu olita???Ca eu deja m-am saturat de sters pe jos....Acum o mai las cateva zile sa se mai acomodeze cu gradinita si pe urma o sa vorbesc cu educatoarea sa vedem daca ma ajuta.Ca asa degeaba o las eu acasa in chilotei si-acolo la gradi e in pampersi.
Va pup fetelor, merg sa mai strang de-aici din casa si sa fac ceva de papa...

Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Am reusit si eu in sfarsit sa pun pozele de la festivalul de baloane....intr-o jumate de ora le puteti vedea...
Pupici...

Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Ileana, sa fiti sanatosi si sa fiti fericiti. Doamne-Doamne sa va ajute cu un bebelus!
Si noi azi facem 8 ani de la casatorie. Pe 23 aug am avut nunta. Doamne, ce timpuri! Eh, sa fim sanatosi si sa ne bucuram de ce avem.
Paula, sa dea Domnu' sa fie bine cu Alexandra. Iti inteleg emotiile cu anestezia, ca si eu numai ganduri negre imi faceam cand a avut Luca operatia. Dar stai linistita, ca in ziua de azi anesteziologii sunt mult mai capabili, si stiu "sa respire" pentru micuta. Sa ne tii la curent cum a fost. Ne rugam sa fie bine.
Venera, distractie placuta.
Da si mi-a venit sotul acasa, obosit mort, parca era zombie, numai drumul peste apa a durat 13 ore. Nu se mai pun escalele. Ca se ajunge la un nr foarte mare.
Luca tare incantat ca l-a vazut pe ta-so. Nu stia cu ce sa iasa in fata sa-l impresioneze. Dar i-a luat maul cu trancanitul. Vorbea Luca de ne miram si noi de unde scoate atatea cuvinte. Iar logoreea asta o are cam de vreo 2 sapt.
Ileana, e un frumos Luca. Si a crescut asa de mult!!! Ce inaltime are?
Gata, v-am pupat
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Bine v-am regasit!
Ma bucur sa va vad mari si tot mai nazdravani.
Maia este copilul atomic. Nu sta o clipa. Ii place sa spuna Noooouuu ori de cate ori i se cere sa fie cuminte. In fiecare secunda este in alta parte si singurele ei momente de liniste sunt in somn. Amesteca vorbele in romana si engleza si ii place sa-mi spuna "go, go" adica sa o las sa fie independenta si singura. Inclusiv la coboratul scarilor sau trecutul strazii si asta...nu prea merge.
Miruna se pregateste de clasa intai. I-am luat doar ghiozdan nou. In prima zi de scoala va veni acasa cu o lista cu ceea ce-i trebuie si abia apoi ii iau ce-i trebuie in clasa. Asa e aici.
V-am admirat pozele.
va pupacim,
Z.
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Paula tinem pumnii. Sa fie bine. Sa ne zici repede cum e cea mica, ca acu' stau ca pe ace.
E normal sa ai emotii, doar e puiul tau mic, dar totul o sa fie bine.
Valeria are dreptate, nu mai e asa o problema anestezia. Banuiesc ca ii pune masca, nu ?
Valeria....multi inainte. Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti la fel de mul ca la inceput.
Si o surioara pentru nazdravan cat mai repejor va dorim.Mai aveam de povestit, dar trebuie sa fug in momentul asta, asa ca...pe mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutzi spune:

Buna dimineata,
Aparem si noi pe aici, foarte rar, dar va citim cu interes.
Nici nu stiu cu ce sa incep. Iasmina e o fetita f cuminte si ascultatoare si, zic eu istetuca. Vorbeste f bine, nu este cuvant pe care sa nu-l zica, acuma zice chiar si un fel de propozitii: " voie nu" la nu-i voie, "tebe nu" la nu-mi trebuie, "mai vei" adica mai vreau samd. Cu olita suntem prietene bune, nu mai face pipi nici noaptea decat f rar, in concluzie nu prea mai folosim scutece. S-a facut f sociabila, pe cat era de sperioasa de straini cand era mica pe atat de independenta este acuma. Merge la oricine, mai ales la copiii mai mari ca ea si se baga in seama asa cum stie.
Eu sunt bine, mai am o luna si vine si surioara pe care o va chema Miruna. Iasmina stie ca mama are burta mare ca este un bebe in burtica si toata ziua imi spune ca Mina Lina (asa se alinta) are burta mica si ca mama are burta mare si ii bisita (obosita). Sper sa treaca cu bine si nasterea (prima data a fost foarte usor - cam 3 ore a durat totul) si mai ales sper ca Ismina sa o accepte pe surioara si sa nu fie geloasa.
Cam atat despre noi, va dorim o zi buna si linistita.

Tutzi si Iasmina (28.10.2003)

http://community.webshots.com/user/tutzica

Mergi la inceput

'neatza!

Sympa, zau nu stiu ce sfat sa-ti dau cu olitza. Nici Luca nu o cere. Doar in ultimile 2 zile am observat cate un semn prevestitor de piupi, dar asta inseamna sa stam cu ochii pe el ca pe butelie. Se tine de fund sau se opreste intr-un loc, cracaneaza picioarele si se uita tinta la putza. Atunci il luam de-o aripa si-l punem pe oala. Numa ca nu ne putem uit non-stop la el si asa mai face si prin casa. Eu m-am consolat cu gandul ca inca nu e pregatit si-l mai astept. In continuare consumam 2 baxuri de pampershi pe luna. Asta e. Cred ca-mi luam masina second hand cu cati bani am dat pe pampershi in ultimii 2 ani.

Zeeva, bine ati revenit! mai povesteste despre fete, ca-s tare simpatice amandoua.

Tutzi, sarcina usoara in continuare si o nastere cat mai rapida. Cum o sa nasti, normal sau cezariana?

Valeria, multi ani de casatorie de-acum inainte! Sa fiti sanatosi si sa aveti putere sa le duceti pe toate!

Paula, ne gandim la voi!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ne-am intors.
Am fost la pedi, Isabel a inceput sezonul virozelor cu cateva luni inaintea altor copii. Deh, grabita tare fata mea.
A tot facut temp zilele astea, dar cum pedi a zis ca la 7, 8 zile de la vaccin face reactie....am zis ca e reactie.
Doar ca febra a crescut in loc sa scada si azi am fost la nenea doctor.
Asadar suntem cu antibioticul, antitermicele, antialergicele....etc,etc,etc Nici la noi nu merge cu olita. Ea zice cand face si pipi si kk, de zis zice de cateva luni chiar. Am cumparat olita de vreo 3 sapt, sta pe ea, se aseaza singurica, zice ca face kk si pipi, se dezbraca singurica inainte....da ne pacaleste.
In schimb nu se mai suporta cu kk in pampes. Daca a facut nu se mai aseaza in fundulet.
Mai nasol e ca dupa ce face , imi zice ca a facut si isi scoate pampersul. Daca nu sunt pe faza....imprastie tot pe jos.
Iar ea face de cel putin 3 -4 ori pe zi.Ma duc la joaca ca e cam trista fetita mea.
Sper sa-i treaca repejor.
Va pupam pe toti
Alexandra

Mergi la inceput