Mamici de ianuarie-februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Toanca, sa stii ca si pe mine inca ma doare burta, desi am trecut de 13 saptamani. La mine are mare legatura cu statul in picioare, eventual pe tocuri (inca nu mi-am adaptat incaltamintea la noua mea stare...) Eu incerc sa stau intinsa si iau no-spa.
Paula, de ce ai stare proasta? Nici eu nu ma simt bine deloc, adica am stari nasoale, sunt nervoasa, etc si nu stiu ce sa mai fac. Oricum, felicitari pentru baietel!
Alina, stai linistita, e doar un ou. Chiar daca a stat un pic in caldura sigur nu s-a stricat. Eu m-am isterizat acum o saptamana ca am baut din greseala din paharul atcuiva... dar totusi... nu e bine sa exageram.
Eu am in continuare impresia ca-l simt pe BB.

J 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

J.G si eu am simtit la 13-14 saptamani dar doar o data dar suficient ca sa imi dau seama ca a fost el . Acum cu toate ca facem maine poimaine 20 sapt. il simt insa problema e ca foarte jos si nu stiu daca e foarte normal.
Voi in ce zona simtit ca misca sau cel putin mai e cineva care il simte asa jos?
Irina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele!

Intre noi doar mamici ingrijorate? Hai sa mai minimalizam din probleme si sa privim pozitiv! Alina, unde ajungi daca te gandeshti ca un biet outz proaspat ii poate face rau lui bebe? In cazul asta eu ar trebui sa ma numesc mama denaturata desi nu am nascut inca!. Mama mea face vinetele cu ou crud! Si poftesc la ele de mor, mananc si , ca imi fac asha de rau! De plans vad ca plang saptamanal la munca, de stress. Cred ca oamenii aia o sa realizeze ca sunt gravida in momentul in care o sa ma vada prabushindu-ma pe jos! In loc sa ma menajeze, ma exploateaza la greu. Eu ce sa mai zic, cand vad un baiat sanatos, de aceeasi varszta cu mine, inginer mecanic, ca vine la mine in hala si se plange de cald la ora 10? Ce sa mai zic eu care stau acolo non stop!

Asa ca eu una ma incurajez zilnic si spun ca eu si fetitza mea suntem amandoua bine sanatoase: nu suferim de caldura(mai dormim putzin noaptea ca suntem obosite si la 5 dimineatza ne trezim), nu ne e fffff rau (adica , dar nu tot ce mananc!), nu mi se mai umfla picioarele (fiindca nu apuc sa stau jos), nu ma ingrash (din toate motivele anterioare). Asa ca ! Ce sa facem?

Pisoi, imi pare rau pentru pierderea ta si ai grija sa nu te superi prea tare si sa nu te oboseshti.

Giova, nu-ti bate capul cu invatzamantul!Lasa nervii, ca te gandeshti tu ce faci mai departe, dupa ce-l vezi pe cel mic.

Paula felicitari pentru baietzel si sper sa depasheshti problemele si pasa proasta.

Denisa si Maraki, unde atzi disparut?

Imi pare rau ca nu sunt fff vesela.

Bee 18+
si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Irina, eu il simt pe bebe fix sub buric si cel mai des cand sunt nervoasa!

Janina, dureri am si acum de burta. Durerile de ligamente seamana cu febra musculara. Cele care seamana cu intzepaturile nu shtiu ce sunt. Doctorul meu m-a intrebat daca nu am probleme si cu rinichii. Durerile de rinichi iradiaza si in fatza spre burtica. Grija mare la incaltzari, cat mai comod e regula de baza (eu una stau in cizme toata ziua la munca), iar acasa descultza. Dar si cand am stat in sandale (cu talpa ortopedica, nu cu toc!), mi s-au umflat picioarele ca butucii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

JANINA, BEE, hai ca m-ati mai adus cu picioarele pe pamant! Merci mult!!! Ma mai apuca asa cateodata cate o ingrijorare din asta exagerata, ba de ce am mancat, ba de pisica (ca am pisica) sa nu iau ceva de la ea, sunt ...Sotul saracu' e satul de scenarii din astea, cred ca intr-o zi o sa se lase cu , , ceva de genul asta.
Eu il simt pe Ayan cand in dreapta, cand in stanga, dar tot asa mai jos, si aproape mereu cand stau intinsa pe spate. Si il simt mai puternic de vreo 2 saptamani, dar il simteam si inainte, asa ca sa fii sigura JANINA ca pe bebe il simti!
JANINA, nu stiu cum poti sta pe tocuri. Pe mine ma doare mijlocul foarte rau si desculta daca stau!
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

buna dragele mele mamici,stiu stiu nu am mai scris de mult de foarte mult timp,probabil cele mai vechi isi mai aduc aminte de mine,(salutari Giova,felicitari pt bebel),eu sunt cea care vomitam non stop ,eu sunt cea care am pierdut 8 kg,in primele 3 luni de sarcina,cea care vomita atat de mult incat vomitam cu sange,cea care am avut si sangerari vaginale,ce sa mai zic eu cred ca le-am avut pe toate in priemele luni de sarcina,in fine cred ca au fost cele mai grele 3 luni din viata mea,sincer mi-a fost tare greu,nu am mai intrat pe forum pt ca sincer unele dintre fete dadeau niste retete de imi venea sa lesin numai cand citeam si de unde sa ma duc eu de aci sa-mi cumpar varza murata sau eu stiu ce bunatati ca la mama acasa mai scriati ,si sa nnu fie aicisincer mi-a fost destul de greu ,in fine au trecut si cele 15-16 saptamani ,si deja acum am ajuns sa nu mai vomit decat o data la 2 3 zile,si ma simt extraordinar,nu ma doare nimik ,nu mai am nimik si unde mai pui ca am inceput sa mancanc cat de cat ca am pus 1 kg pe mine,mi-am facut analizele si acum vreo cateva zile mi-am facut si triplu test,astept rezultatul,si o sa-mi fac sapt viitoare si echo marfo,dar sa va zic si vestea cea mare,sapt trecuta am fost la echo cu al meu sot si cu soacra mea sa vedem ce este bebelul,si normal eu din primul mom am simtit ca este fetita nu stiu de ce,si de cand am aflat ca suntam tot pus pariuri ca ba e baietel ba e fetita,si sotu imi zice ca merge sa vada puta baiatului ,si mergem noi acolo ma consulta si sotul ii cere sa-i arate putza lui fiiu-su cand colo cica ''care putza?ca nu are''e FETITZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAsotul
eu si soacra-meaeu era sa lesin de fericire
ce sa va zic el paraca a intrat in depresie 2 zile nu a prea vb cu minesi nici eu cu el(dar burtica tot o pupa dimineata)in fine acum s-a obisnuit cu ideea,de a fii tatic de fetita desi si-ar fi dorit foarte mult un baietel,dar acum e ok chiar azi dimineata i-a canta cantecelul acela ''in padurea cu alune''
oricum eu sunt o fericita ,ca ma simt ok sunt fericita sa va vad pe voi bucuroase cu tot cu prichindei,si prichindele si va doresc sa fie sanatosi
bine ati venit celor noi si multicelor vechi pe burticute
luiza si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Toanca,
Sa sti ca si eu am avut dureri in laterale si simteam ca am febra musculara. ieri am fost la medic si mi-a spus ca durerile sunt de la ingrosarea si intinderea ligamentelor care sustin uterul, care acum e in continua crestere. Cica in mod normal aceste dureri ar aparea in jurul saptamanilor 22-24, dar daca ai probleme, cum zici si tu si cum am si eu(un ditamai fibrom), aceste dureri apar mai repede. Deci sunt normale si sa nu ne ingrijoram.
Pupici

Florinini 16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

alina80 nu vreau sa te sperii, dar crezi ca e indicat sa stai cu pisica in casa?
Mai bine intreaba medicul.

Fetelor aseara l-am simtit pe bebe; a fost ca si cand o bula de ear mi-a trecut prin stomac;
Prima ora mai puternic si pe urma de doua ori mai usurel.
Ma tot ingrijoram eu ca nu il simt.
Pana acum ma durea in partea stanga, acum parca durerea s-a mutat in partea dreapta....deci e clar ca isi cauta locul.
Si durerea este tot sub buric.

Azi ma duc la ora 14 la eco.
Sa-mi tineti pumnii fetelor!
Cum ma intorc de la eco va scriu sa va spun ce si cum, ok?

Toanca si bebe 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!
Bine ai re.... LUIZZA!!!!
Trec carucior roz, nu de alta, dar fetitele sunt in minoritate.
Lasa ca-i trece sotului tau, mai ales dupa ce va vedea ca fetitele sunt topite dupa tatici.
Al meu misca de n-are treaba, dar numai cand vorbesc eu cu el, Clau e dispe', se gandeste ca nu-l iubeste bebele pe el.Ce inseamna sa ai baiat!!! daca era fetita sunt convinsa ca nici nu ma baga in seama.
Al meu il simt sub buric catre partea stanga.Dar tot mai tari se simt miscarile. cred ca in curand voi vedea cum se misca si burta.

Alina lasa ca nu e nimic ca ai mancat un ou moale. Eu fac vinetele tot cu maioneza din ou crud si nu am nimic. Nu mai fi asa prapastioasa.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Luizza, felicitari pentru printzesa !
Sa vezi ce se va obisnui tati cu ideea ca va avea o fetitza si va fi atat de mandru ca n-o sa-si mai incapa in piele. (E verificata chestia !)
Ce bine ca te simti mai bine... Abia astept sa pot spune si eu asta...

Toanca, abia astept sa ne anunti cum a fost la echo. Tin pumnii stransi, stransi !

Alina, nu-ti face griji din cauza unui ou. Stai linistita !
In privinta pisicii, oricat de greu ti-ar fi... poate ca e mai bine sa te gandesti sa o dati cuiva. Nu toti recomanda asta (citeste articolul www.desprecopii.com/info.asp?id=213" target="_blank">acesta, dar poate ca e mai bine sa fii tu linistita.
Oricum, dupa nasterea copilasului, va fi greu si cu pisica. Trebuie o foarte, foarte mare grija.
Nu stiu ce sa zic... gandeste-te sa va fie cat mai bine.

Daniela (12+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput