Mamici de ianuarie-februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
mirela10 spune:
LUIZZA MA BUCUR CA ESTI BINE,SI SA STII CA MA TOT GANDEAM LA TINE!bebele e bine si asta e cel mai important,iar tu te vei recupera incet -incet.sa-ti traiasca printesa!
ALINA sa sti ca la inceput eram si eu speriata si pana la urma tot am mancat ou moale,maioneza,carnita mai cruda,salam si alte alea...asa ca stai linistita !
PAULA felicitari pt baietel si sper din suflet sa treci peste pasa proasta!
pupici la restul mamicilor si sa va simtiti bine si sa papati!
mirelutza
16
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Maria28 spune:
Buna dimineata burticutze 
Teolinda ,La Multi Ani ,multa sanatate si fericire ,sa ne spui cum ai petrecut 
Dana a fost inorat ieri dar azi ...a dat soarele dis de dimineata
.Despre branzeturi ,al meu sotior spune ca nu se prinde branza decat daca laptele nu e pasteurizat ,voi ce credeti are dreptate sau nu ?
Irina ,eu il simt pe bebe ca pe un balonas tare in partea stanga ,deocamdata nici o miscare ,sau poate inca nu simt eu ![]()
Luiza ,Felicitari ,sa-ti traiasca fetitza ,sarcina usoara in continuare .Nu iti face probleme cu taticul.Mai stiu eu tatici asa ,nu vor sa recunoasca ca -si doresc fetitze ,dar cand le au ..le sorb din ochi 
Toanca bafta la echo sa fie ce-ti doresti tu .Tinem pumnii
.
Eu una m-am simtit tare rau azi noapte ,am avut aciditate crescutra ,nu am mai putut sa dorm de la 3 pana la 6 am stat de planton
Si acu dimineata imediat ce am papat ,am dat afara tot .Tocmai ma laudasem ieri la o colega de liceu ca eu nu mai am stari de rau si hop si evenimentu'![]()
11 fix
Maria
alina80 spune:
NEATA BURTICUTE!
Merci mult de incurajari
, nu mai sunt asa speriata.
GIOVA, sa stii ca ai dreptate, sunt super prapastioasa, dar daca zici ca tu mananci maioneza cu ou crud, chiar ca nu-mi mai fac griji.
MIRELA, vad ca si tu te comporti firesc. Se pare ca numai eu am luat-o razna
.
Cu pisica ce sa va zic, o am de 11 ani, o iubesc foarte mult, ea e foarte atasata de mine si nu prea sociabila cu altii, asa ca as suferi enorm s-o dau altcuiva si nu cred ca mi-ar face bine nici sa sufar atat. Am s-o tin si am sa am grija mare. DANA, merci mult pentru articolul cu pisici.
LUIZZA, felicitari pentru fetita
! Sa fie sanatoasa si ea si mamica ei!
TOANCA, bafta la echo! Abia astept sa vad ce carucior mai apare!
Fetelor, eu fac pipi des des de aseara, sper ca nu am racit, nici nu prea aveam cum pe caldurile astea. Mi-am pus sosete in picioare dimineata, sa vedem...
Voi mai puteti sa va faceti pedichiura sau sa va epilati inghinal? Ca eu nu prea mai pot, adica nu vreau sa-l presez pe Ayan ca sa ma aplec.
Vad ca mai toate burticutele l-au simtit pe bebe. Felicitari!
GIOVA, v-ati hotarat la nume, ramane Marco?
Va pup pe toate!
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
ALINA stai linistita si nu-ti mai fa probleme.
Cu pisica si eu sunt de aceeasi parere, trebuie sa o dai, mai ales cand vine bebe.
Mie nu-mi plac pisicile, si niste prieteni de cand ne asteapta pe la ei, dar nu merg ca au un motan, si nu vreau sa iau ceva si drept sa-ti spun, mi-e cam frica de ele.
poze
gio
si bb 17+
irinadum spune:
Alina eu cunosc persoane care au avut pisica tot timpul sarcinii si dupa ce au nascut si nu au avut probleme . Acum depinde si de tine .Intreaba doctorul. Nici eu nu cred ca as fi renuntata dar sa nu vorbesc aiurea ca nu se stie niciodata . Eu nu am pisica insa am caine.
Irina
19+
paula2003 spune:
Multumesc de urari.
Am vazut o mamica foarte tanara si multe poze, nu mai stiu cine, felicitari si bine ai venit printre noi.
De nume, nu ne-am gandit inca, sa depasim criza si apoi facem lista. Scurt, international, si cu sfant, e cam greu de indeplinit dar vom reusi. Parca a inceput sa de-a semne flacaul, are 180 gr. usor se misca. Cere cafea
si putina bere(imi face rau dar poftesc), eu nu beau cafea si acum zilnic o gurita mica.
Paula
18+Alexandra 
J G spune:
Paula sper sa te simti mai bine in curand. Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva te astept pe PM sau e-mail.
Florinini, tu ai un fibrom? cat de mare? ca si mie mi-au descoperit unul si sunt stresata rau!
Voi cum suportati caldura? ca eu una nu dorm bine de vreo saptamana si ziua nu pot sa stau in picioare de oboseala.
J 13+
dana_ene spune:
Maria, ne luam de mana, fiindca si eu
de m-am saturat.
Las' ca ne facem noi mari
... abia astept momentul.
Am auzit si eu de chestia cu laptele pasteurizat care nu se branzeste, dar sa stii ca eu am pus la prins laptele Oanei (La Dorna, pasteurizat) si dupa cateva zile s-a facut iaurt, foarte, foarte gustos.
Daniela
(12+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
irinel2005 spune:
Salutare burticutzelor! 
Cica saptamana asta sunt in concediu (tocmai se termina).
Revin si eu dupa o scurta pauza. Insa nu cu vesti bune.
Rezultatele la triplul test nu sunt deloc bune si urmeaza cred amniocenteza. Mi-e sufletul pur si simplu incremenit. De ieri plang intr-una.
Si la ecografia morfologica de saptamana trecuta fusese totul foarte bine.
Ma bucur pentru cele carora va merge totul bine si sunt alaturi de gravidutele cu probleme si temeri.
Sa fiu optimista mi-e cam greu acuma. ![]()
Va pupacesc 
15+