Mamici de ianuarie-februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

CONDOLEANTE pisoi!!!!
nu te mai necaji si intrista ca ii faci rau lui bebe.

Si eu luni, fiind acasa in Alba, m-am dus la Inspectoratul Scolar sa vad ce mai e cu postul meu.
M-am certat si enervat pe idiotii aia, de credeam ca pierd bebele. Mamma care era cu mine, nu stia saraca cum sa ma mai linisteasca.
E o mafie mare in invatamant, sa fereasca D-zeu!!!
Asa ca, cu data de 1 sept.2005 am renuntat la postul pe care eram titulara.Oricum acolo nu mergeam, ca era intr-un sat, si transfer in alt jud., adica Timis, se face mai greu si cu bani multi.
asa ca, pa invatamant.nici nu vreau sa mai aud de asa ceva.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Condoleante pisoi!
Giova ,off e tare adevarat ca nimic nu poti face nicaieri fara sa dai bani ,nu numai in invatamant .Imi pare rau sa aud ca renunti
Altfel fetele voi ce mai ziceti ca faceti ?Eu trebuie sa pazesc oamenii care lucreaza in baie si nu pot iesi nicaieri ,nu am reusit sa ajung nici la echo ,si asa mie un dor sa imi vad samburica
pupices fetele
10+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA FETELOR!
PISOI, imi pare rau! Incearca sa nu te implici prea mult, poate ar fi fost bine daca puteai sa nu te duci acolo. Cu berea, bine ca va spuneam voua ce am citit in revista si azi am si baut 3 guri de bere, si nu fara alcool! Imi era pofta rau
GIOVA, cand faci echo morfologica, la cate saptamani? Mie mi-a zis la 20 de saptamani sa fac. Ce ar fi trebuit sa predai, ce materie?
MARIA, cum iti mai e cu gatul?
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna fetelor ! Gata am venit ! Giova vrei sa ii treci si nume baiatului meu? Mario.
In rest va ca toate sunteti bine si ma bucur tare mult.
Maraki unde esti as vrea sa vb cu tine un pic insa cred ca iti e rau in continuare ( si tot crezi ca e baiat? ).
Denisa toate bune?
Am vazut ca sunt fete care nu au mai intrat de multisor aveti idee de ce?
Va pup si va mai tin la curent ca azi inca mai suntem obositi dupa drum .
Irina 19+

Mergi la inceput

Imi spuneti si mie va rog una dintre voi cum sa-mi schimb titulaura, de unde? Ca nu reusesc deloc sa-mi dau seama.
17+

Mergi la inceput

Alina cu gatu am scapat ,nu mai am probleme ,dar am si baut dupa sfatul tau numai limonada .De dormit dorm numai cu aerul conditionat ca altfel nu pot ,chiar daca nu imi place ,e foarte cald aici ,stam la ultimul etaj ...se incinge smoala aia de nu poti respira .Acum ce sa mai zic ,in fiecare dimineata imi suflu nasul si cred ca tot de la aerul asta imi curg urechiusele .Rau cu rau dar mai rau fara rau .Ma bucur ca am scapat de canicula ,s-a inorat
AH ,stie careva pana cand luam acidul folic ,stiam eu ceva dar nu sigur
pupici
10+

Maria

Mergi la inceput

MARIA, ma bucur ca te simti mai bine. Ai grija si cu aerul conditionat, eu racesc imediat daca e dat prea tare sau daca bate spre mine. Acid folic se ia in primul trimestru, deci vreo 12 saptamani, mie asa mi-a dat sa iau dr. mea.
M-am lamurit cu titulatura, mai imi trebuie puncte.
17+

Mergi la inceput

Merci Alina ,sa inteleg ca am la fix pastilutele in cutiuta ..ma gandeam ca trebuie sa mai cumpar .In fine ,ma bucur ca am scapat ,cand vreau sa le inghit mi se face greata ,alte pastile nu am luat ,cum sunt alea materna ..sau ce luati voi ,daca sunt pastile mari nu cred ca am sa cumpar nimik,sigur le scuip afara .Ce mi-a placut si inca imi place sa halesc e cavit 9!
Alina ce-ti face baietelu ...da din picioruse ,chiar asa voi o sa-i puneti muzica ?Eu asa am de gand pun boxele apropae de burtik ,cred ca muzica stimuleaza foarte mult ori dupa caz relaxeaza.Am sa caut prin librarii
10+

Maria

Mergi la inceput

MARIA, Materna sunt foarte mari in comparatie cu Acifol, dar trebuie sa le iei daca ti-a zis dr.
Bebelusul meu, Ayan, este astazi foarte neastamparat, l-am tot simtit de cand m-am trezit. E din ce in ce mai activ. Eu ii pun muzica de vreo 2 saptamani, Am Cutiuta muzicala, un CD cu melodii pentru copii pe care l-am primit cadou la o revista Mami mai demult.
Am citit ca se obisnuieste cu muzica asta si tot cu melodiile astea o sa pot sa-l adorm mai tarziu, cand se naste.
Tu ce vrei, baietel sau fetita?
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

IRINA s-a rezolvat.am trecut numele.Frumos!!Noi avem un prieten din Italia cu numele asta si ne gandeam pt. bebe, dar pana la urma cred, ca ramane Marco. mai ales ca se misca, cand ii spun asa.

ALINA asa e cu titulatura, trebuiesc 1000 puncte, mai ai ceva de scris pana atunci.
Eco morfologica, cred ca o fac la 20 sapt. cand ma voi duce la control.
Eu sunt educatoare, am profesat 3 ani, timp in care faceam si faculta.
Pe urma am plecat in Italia unde m-am inscris la o a doua facultate si in Romania aveam concediu de studiu, pana acum in aug.2005.
Din 1 sept. trebuia sa merg la munca, intr-un sat, m-am enervat pe cei de la personal si am facut cerere ca sa-mi inceteze activitatea cu 1 sept. 2005.
Oricum eu din ian. lucrez in Timisoara pt. o firma de italieni, si dupa ce se naste bebe ma voi ocupa de firma sotului meu.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput