Mamici de ianuarie-februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Al meu va fii capricorn si ma bucur ca nu iese varsator.
Si eu si sotul suntem varsatori( 14 respectiv 7 febr.).
eu sunt o fire foarte dificila si inchisa, ma schimb de la o sec. la alta.
Clau este opusul meu, dar e prea bun si accepta multe de la toti.
Sincer nu vreau un baiat asa ca el si nici ca mine.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Buna fetelor.
Scuze dar n-am avut timp pana acum sa scriu...........am f.f.f.f mult de munca.
Referitor la bere...si eu mai iau din cand in cand cate o gura de bere de la sotul meu din pahar.....
Nu cred ca se intampla ceva rau de la o gura.

PS si eu sunt tot pestoaica...dar se pare ca bebe o sa fie capricorn..

Toanca si bebe 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Burtici am baut si eu un pahat de bere...yam da tare bun o mai fost.Acum mi-am calmat poftele..descoperisem ce vroiam.
Eu acusi ma duk sa mai vad un apartament poate gasesc ceva pe placul meu pentru inchiriat...uff sper sa se rezolve odata.
Fetelor va intrebasem eu ceva mai acum cateva zile...cum iti dai seama dupa burta daca e baiat sau fata...?Are ceva in plus sau..
Spuneti-mi si mie poate imi fac o parere ca tare is curioasa daca o sa am fata sau baiat. Tin sa va zic ca m-am ingrasat cu 1.5 kg...eu zic ca e putin ca nici nu se vede...pana acum sper sa nu ajung ca iubirea mea e slabutza si nu de alta da sa mai incapa si el pe o buicatica de pat
Va pup pe toate si pe vostri.

10+

me&baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_alex spune:

Fetelor,
eu mai mult va citesc, sunt mai lenesa cu scrisul.Eu sunt la a doua sarcina si sunt mai speriata si imi fac parca mai multe probleme in legatura cu bebe din burtica decat la prima sarcina.
Voi cum sunteti : optimiste sau va faceti griji pt bebe sa fie sanatos?

12+ si Alex ( nascut in 11.11.2003 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mexxa, stai linistita cu superstitiile astea legate de forma burtii, ca-s o aiureala.
Crede-ma !
Daca vrei sa stii cum suna superstitia... e cam asa: daca burtica e ascutita va fi baiat (oricum burtica acum este mult prea mica ca sa-ti dai seama).
Dar stii ce ? Eu la prima sarcina am avut o burtica tzuguiata rau, "din spate nu se vedea ca-s gravida" (vorba 'ceea) si "cocoanele" toate imi ziceau ca o sa fac frumusete de baiat.
Numai ca am nascut o frumusete de FETITZA .

Cami, si eu tot la a doua sarcina sunt.
Oricum pot sa spun ca acum e mult mai rau decat la prima (mi-e greata non-stop, ceea ce la Oana nu s-a intamplat).
Insa nu pot sa spun ca sunt stresata. Ba pot sa zic ca sunt mult mai degajata decat la prima.

Daniela (12+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

mai burticilor dar vad ca aveti cam toate pofta de berica,mie nu-mi place...sa va zic:am fost la dentist si nu mi-a facut nik din cauza fricii.a zis ca pot face avort spontan.oricum mare lucru nu poate face,decat sa-mi dea o gaura in dinte ca sa iasa infectia pe acolo si nu prin abces.iar gaura tre sa am eu grija sa o astup cu vata de cate ori mananc ca sa nu intre mancare!!!cred ca mai bine o sa stau asa si operatia care tre sa o fac o sa fie dupa sarcina...
in rest simt ca ma sufoc si beau apa la greu si pepene rece.ma simt cam sleita si tre sa facem o groaza de vizite si sa primim.
DANA SI IOANA multumesc de urari!
IULI sper sa-ti treaca starea asta in curand si sa-ti mai revii.
CATALINA SI ALINA nu mai ziceti nik.cred ca sunteti in vacantasi ca va simtiti bine

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

E.........dar de ce sa nu recunoastem ca e bun un pahar de berica din cand in cand ; nu prea des...

Toanca si bebe 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

MIrela poate in spania nu era asa cald.
ai prins cum e mai rau.
dar sa stii ca si sefii si sora-mea zic ca si in Italia e la fel de cald.

Bere mai beau si eu cate o gurita de la clau, atat.
nu beaum nici inainte, acum nici atat, dar cu caldurile astea prinde foarte bine cui ii place.

Fetele celalte pe unde sunteti?

plec acasa la racoare, ca m-am copt destul la birou.
pe maine.
pupici pe burtici.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA FETELE!
Mie nu mi-a mers netul 2 zile, abia acum i-a dat drumul...Sper sa nu se mai repete!
GIOVA, BEE ma bucur ca v-au placut pozele cu noi!
BOMBONICA, felicitari pentru fetita!!! Lasa, sa vezi tu ce-o s-o mai iubeasca si tati!
MEXXA, bine ai venit! Sarcina usoara!
DANA, sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos!
MIRELA, bine ai venit in RO! Ai picat cam prost cu canicula asta, dar nu-i nimic, cred ca oricum esti fericita ca ai venit. BAfta cu maseluta!
T IOANA, sa stii ca si eu am pofta de bere mai mereu si curios este ca inainte nici nu-mi placea berea! Am mai baut cate jumatate de pahar de cateva ori, dar am citit in ultimul numar de la Mami sau Copilul meu - nu mai stiu care - ca nu e bine sa bem deloc alcool, nici macar un pahar pe saptamana. Asa ca am sa beau de acum bere fara alcool.
CAMI, trebuie sa fim optimiste! O sa fie totul ok!!!
Va pupic pe toate!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
ALINA, sa stii ca si pe mine m-a apucat cu berea de la inceputul sarcinii, inainte de sarcina nici sa nu vad bere. Nu beau pentru ca stiu ca nu e bine pentru bebe, dar miros ca un caine de la sotul meu, sa ma vezi cum adulmec, te apuca si mila si rasul.
Fetele, eu sunt cam suparata, nici nu am mai apucat sa scriu, azi trebuie sa plec la Buzau la inmormantarea nasului de cununie care e si unchiul meu, a facut infarct la 62 de ani. Sunt asa de suparata, si numai de o inmormantare nu imi arde mie acum, nu am nici un chef, plus ca nu imi vine sa cred ca a murit, dar trebuie sa ma duc, eram foarte apropiati si eu si sotul meu de el. Asa ca incerc sa nu sufar foarte tare, ca in momentul in care am aflat, m-a apucat plansul iar cateva minute mai tarziu aveam contractii nasoale, normal ca m-am speriat si am incercat sa ma linistesc si sa il astept pe sot sa vina acasa.
Hai ca nu va mai intristez si pe voi, ma duc sa ma pregatesc ca plecam in curand. O sa intru pe forum pe sambata sau duminica cand ma intorc.
Pup toate fetele si bebeii
Anda si bebe Mark 17+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput