Sa-mi arunc copilul sau nu? (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Pashosha, mare bucurie cu banii astia !!!! Felicitari prietenilor din Italia. Acusica va vedem pe aici ... Haideti prieteni ca se poate

Imi pare tare rau de febra. Stiu cat sunt de periculoase febrele astea. Sper sa fie doar de la caldura. Multa multa bafta sa dea Domnul sa ajunga cu bine la operatie.

Te pup, Gabriela

Mihaita Hogas are nevoie de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna, am vorbit cu Rodica si Adi care au fost special la banca...Acolo au spus ca trebuia sa dam si codul IBAN, ceea ce de fapt eu am si facut..si Rodica, m-a rugat sa scriu din nou numerele de cont....sunt exact aceleasi...m-au rugat sa va transmit ca datele sunt exact cele care trebuiesc, oricum, doamnele de la banca au mai verificat si ele odata...Doamne fereste, doamne sfinte, sa nu fei probleme cu transferurile...

Pegasis, sarut mana de oferta...ne doneaza 1 milion...uraaa...saru mana

Bella este mai bine acum, aseara am fost la carefour si am cumparat un cantar pentru bebelusi si o cadita din aceea speciala de baie...suntem cam ingrijorati ca nu ia in greutate....acum vom verifica minut cu minut..zi cu zi...
MAINE SEARA, 26 AUG, EMISIUNE LA RADIO DESPRE BELLA

MULTUMIRI WITCHIE..ASCULTATI RADIO ROMANIA INTERNATIONAL MAINE INCEPAND CU ORELE 21
VA PUP

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56117" target="_blank">Bella, audienta la viata

Oana_B

Mergi la inceput