Mamici de septembrie-octombrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Jadi, daca nu poti sa ne dai pe DC locatia Mondocarp atunci o sa te rog sa-mi trimiti si mie un PM cu adresa.

Raluca N - contractul colectiv de munca la nivel national se aplica tuturor salariatilor din Romania. Daca ai incheiat contract individual de munca atunci ti se aplica si CCM la nivel national. Spune-le idiotilor tai sa citeasca art. 241 alin. 1 lit. d din Codul Muncii

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

bagat PM,

Jadi
30+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Saru mana fetelor!
Mihaela, ai pus punctul pe i. Astia sunt niste idioti, dar ce e mai rau e ca sustin sus si tare ca au dreptate. Dar am sa ma duc sa le bag articolul asta sub nas. Multumesc!

Raluca, 30 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Raluca, daca nu te descurci eu ei, anunta-ma. sunt o talentoasa la certuri cu oameni care pretind ca sunt ai legii. Si inainte eram convingatoare, dar acum cu burtica. Si mai da-le o lege in cap, ca poate or s-o si priceapa: Legea 130/1996 rep. cu privire la contractul colectiv de munca - art 11 alin 1 lit d

Mary o sa pun pozele pe net imediat ce reintru in posesia aparatului foto. Pt ca a mea sora a binevoit sa mi-l ceara cu imprumutul pt vacanta de la mare.

Ioana, ai gasit aparat pt AC, ca si eu incep sa caut, nu de alta, dar m-am saturat de sauna.

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

M-am dus cu art. 241 din codul Muncii si imi zice tipa cica : "Pai la noi nu e valabil pt. ca noi avem ROI. Dar am sa studiez si-ti spun zilele astea." Bai frate , parca imi da de la ea din buzunar. Si acum chiar ca m-am ambitionat, nu ma las pana nu ii arat ca am dreptate.Multumesc Mihaela. Maine ii mai scot si legea asta 130. Cred ca am sa o bag in boala.

Raluca, 30 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marlena e ok daca ai o geanta tip sacosa hehehe .......

Am fost la tanti doktor si surpriza bebe s-a intors deci adio cezariana, nu stiu de ce dar acum zau ca nu ma bucur .....ma pregatisem psihic pt operatie, dar partea si mai naspa e ca tanti doktor e in concediu de pe 20 august pana pe 18 septembrie ..... eh la naiba acum ce ma fak? mi-a zis ca bebe o asteapta, oare? pai eu pe 26 sept am dpn-ul, oare sta bebe atat? deci dimineata stiam ca nasc prin cezariana cu tanti doktor a mea si acum ......nasc cum o vrea Domnul si cu cine o vrea ...... . a si inca ceva, stiam ca in ultima luna te cehama saptamanal .......eu pauza, am vazuto azi la 32+ si o mai vad la 40 .....daca o mai vad........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alina, de ce esti suparata? Lasa ca e mai bine sa nasti natural decat sa te taie pe burtik! Te doare mai rau dupa aceea si ramai si cu taietura.
Si nu iti mai face probleme ca vine bebe mai devreme, nu se prea intampla asta, mai ales la prima nastere. Asa ca ori vine la fix ori mai sta un pic la caldurica, ai sa vezi ca va fi bine

Mergi la inceput

Fetele, am o veste super care m-a bucurat mult

Nu stiu daca v-am zis, in birou la mine eram 3 doamne si toate trei. Eu prima cu burtica; a urmat nasa mea - graviduta de 11 saptamani si acuma, surpriza si ultima fata din birou ma suna ca e insarcinata in 6 saptamani. La ea a fost o poveste mai lunguta pt ca sotul ei nu vroia copil nici in ruptul capului. Dar cu voia lui Dumnezeu si cu rabdare a venit si bb.

Raluca, tare batuta in cap tanti aia. Transmite-i din partea mea ca daca a facut dreptul l-a facut degeaba, daca nu l-a facut sa se duca la scoala. Deci, o lege publicata in Monitorul Oficial se aplica tuturor cetatenilor din tara. Nu conteaza ca aveti ROI sau ROF sau orice alt regulament intern. Un regulament intern nu are o valoare juridica mai mare decat legea. Si mai spune-i ca daca nu-ti dau acea bruma de banisori care ti se cuvin, ii dai in judecata de or sa-ti dea nu numai banisorii dar si niste despagubiri si cheltuieli de judecata de o sa le para rau. Tanti asta nu are un sef mai destupat la minte????????

Eu tocmai am savurat un pepene galben cu inghetata si acum imi astept seful sa-i explic minunatele contracte.

De saptamana viitoare imi intra sotul in concediu asa ca ne apucam si noi de zugraveli si aranjat mobila in vastele noastre apartamente (a se citi garsoniera).

Si eu imi faceam probleme cu plecatul doctorului in concediu. Daca il apuca pe bb sa iasa in lume mai devreme decat e cazul, eu ce fac??? O sa discut cu doctorul joi cand ma duc la control pt ca dupa asta el pleaca in concediu pana la 01 septembrie. Oricum, o sa vorbesc si cu bb si o sa-l rog sa stea cumintel acolo, ca o sa avem timp o viata intrega sa stam impreuna dupa aceea. Si el ca un copil cuminte si educat cum pretinde mama lui a fi, o sa si asculte

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Daca tot sunteti la capitolul legi si oranduiri am si eu o intrebare; scuzati naivitatea colt cu prostia:
Daca eu am salariu minim pe economie, imi plateste statul contributiile sau angajatorul? SI in cazul acesta cui cer CIC-ul?
Offf, incurcate sunt meandrele concretului acestei birocratii romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Da, si eu am observat o tendinta din ce in ce mai mare de a se puii. La biroul sotului meu e pepiniera: 4 barbati o sa aiba sau tocmai li s-a nascut un copil iar trei femei sunt insarcinate.
La mine la birou au nascut 2 fete iar eu sunt a treia.
Iepuri, nu alta!

Mergi la inceput