Mamici de septembrie-octombrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, te cred cu panica. Eu am implinit azi 30 de saptamani si nu am decat niste body-uri primite plus caruciorul. De camera ei ce sa mai zic. Momentan este un morman de bagaje, haine si cosmetice, ca au venit cumnateii la noi si stau pana pe 15 august. Pe 23 august vine si nepotul (fiul cumnatei) tot din Anglia si mai sta si el 2 saptamani. Practic pana pe la 5 septembrie nu pot nici curat sa fac in camera fetitei, ca e ocupata (pana acum a fost camera de oaspeti). Nu are nevoie de multe un bebe la inceput. Eu m-am decis: ii iau un cosulet si cadita cu suport (si rafturi) si incet incet ii facem si mobila...doar nu o sa deschida ea ochii imediat si o sa ne certe ca n-are dulap si comoda, nu credeti? In primele 2 luni am sa o culc oricum cu noi in camera...asa ca de Craciun sper sa ii fie gata camera dupa toate exigentele (cu pereti pictati si mobila la comanda).
Sofia,daca te muti in Dorobanti presupun ca iesi in Herastrau cu caruciorul. Eu acolo ies ca locuiesc pe 1 mai, asa ca ne putem combina.
Jadi nu ti-am zis felicitari pentru eco. Meritati amandoi, pentru progresul facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marlena, acelasi lucru il patesc si eu. Pana acuma mi-a fost frica de nasterea prematura, acuma ma gandesc..... daca merge prea tarziu.
La Mondocarp oare au lateralele de patut? Ca eu am gasit peste tot, dar se pare ca toti sunt in concediu pana pe 17 august..... si pana atunci....cine stie ce va fi!!

Codruta & 36 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aparatori = laterale de patut!
dar nu vind pe internet direct ci prin revinzatori.
Eu le-am vazut pe toate culorile, mi-au placut unele pe verde deschis.
Cumnata a luat pe galben-portocaliu desi are baiat dar se asortau cu perdelele.

Jadi
30+

PS: Sint atit de nervoasa ca daca vad vreun lucrator BCR il maninc cu fulgi cu tot, banca de timpiti birocrati!

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Jadiiii, ho maica, nu-i manca, sa nu provoci greata la copil. Ce vina are el saracu? Calme vous
Ce faceti fetelor?
Mihaela_e , clar socrosenia ta este no. 1 in topul soacrelor cah. Iti dam premiul 1 cu coronita. Si eu am avut ceva problemute acum un timp, insa mi-am propus sa nu ma mai enervez, sa nu o mai bag in seama si sa o exclud cat pot de mult din viata noastra, dar cat se poate de subtil si elegant, fara sa bata la ochi. Si in timp am reusit sa ajung exact unde am vrut. Sunt lasata in pace.
Mifloricico, cam la limita cu botezul. E cam greu sa poti spune de pe acum daca se pote face sau nu pana in 15 noiembrie. Dar, noi si bebeii sa fim sanatosi si mai vedem.
pup fetele!

Raluca, 30 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna!
fetelor dupa ploaia de aseara am dormit pana la 10 dimineata de nu-mi venea sa cred! dar dupa atatea nopti de canicula......
si am avut curaj sa si gatesc ceva, am facut o ciorbita, acuma repede pana nu vine iar caldura!
mihaela_e sa pui si tu pozele tale de la intalnire!!!cand ai timp, ca am vazut ca muncesti, nu gluma!
mary 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu tot m-am gindit cu botezul si nu iese pentru 2005 oricum l-as invirti.
Incepind cu 14 noiembrie se intra in post si pina atunci abia face bb 1 luna si un pic, in decembrie lumea pleaca prin concedii , tot in ianuarie iese .

Iaca cum ma gindesc eu la toate pentru dupa nastere mai putin la bagajul ala de spital si ce sa cumpar in casa pentru bb.

Jadi
30+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Vad ca tot discutati de botez..eu programasez initial pentru decembrie dar e mult prea tarziu si probabil ca va fi la inceputul lui noiembrie inainte de intrarea in post ..oricum stiu ca se fac si in post botezuri.
Oricum mi se pare prematur sa ma gandesc prea mult la botez..sa ajungem cu bine pana atunci ca ne descurcam noi.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Fetele, intrebare intrebatoare: contractul colectiv de munca la nivel national se aplica la toate firmele sau numa la bugetari? Eu am intrebat la mine si mi s-a spus ca la noi nu se aplica. Pt. ca se specifica acolo ca in luna in care nasti ai dreptul la un salariu de baza.
Si mai am o dilema. Cred ca ati mai discutat voi pe eici lucrul asta, dar nu am prea fost eu pe faza. Cererea pt. prenatatl o depunem la noi la firma sau unde? Si cand nastem tre sa facem alta pt. concediu de maternitate sau nu? De fapt, care-s pasii de urmat?

Raluca, 30 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Raluca pentru prenatal nu e nevoie de cerere ca nu au ce sa -ti aprobe ci doar o informare in care anunti ca intri in co prenatal incepand cu data X..iar pentru CIC trebuie cerere din cate stiu dar dupa noua lege incepand cu 2006 cererea se depune la primarie cica. Si cele care intram in 2005 depunem la firma dar din 2006 ce facem? depunem si la primarie la inceputul anului 2006?

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sa nu uitati sa va cumparati pentru bagajul de spital un lucru foarte important: colac de innot (pentru WC-ul din spital). Acuma ma gandesc ce dimensiune sa cumpar, cred ca circunferinta de 90-100 cm e destul (ca am masurat wc-ul nostru)
Va spun eu ca e indispensabil, cat m-am chinuit eu cand am stat in spital la inceputul sarcinii. Sa te pui pe wc nu poti, iar de la "inaltime" iar nu vom putea.

Codruta & 36 saptamani

poze

Mergi la inceput