Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54695

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

foarte frumoasa asocierea cu tarile, dar nu cred ca este chiar asa. sa zicem, in cazul dat, ca, in ciuda frumusetii interioare-exterioare, esti anuntat ca Olanda moare peste un timp dat deja (crezi ca te mai bucuri in fata olandei la fel ca in fata italiei?) sau olanda este marginalizata si oprimata, olanda nu poate iesi in lume, olanda nu poate comunica ce simte etc etc etc.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

RIPLEY, sa-ti traiasca bb-ul, sa fie sanatos indiferent ce este. E cel mai important.
Eu amsanii uriasi fata de cum erau, dar sfarcurile daca le stimulez mi se par ca sunt ca inainte...
fetelor, eu simt ca niste fluturasi (mai mari..) in dreapta pe langa ficat. Adica cu vreo 3 degete deasupra buricului si spre dreapta. Sa fie bb-ul sau ceva muschi care se zbat? Si daca este bb-ul e chiar de la el sau el este mai jos si acolo-i rezonanta?
CINE MAI ARE PICIOARELE UMFLATE??????
nu STIU CE SA MAI FAC CU PICIORUL DREPT. Si stangul este, dar mai mult dreptul si sub glezna atat pe interior cat si pe exterior, dar mai ales ma injunghie de nu se poate...Si degetul mare la fel, parca da cineva cu un cutit in el, parca numai am laba picioruluici glezna direct pe pamant , parca calc in oase sparte, rupte....nici nu stiu cum sa ma exprim
DAR MA DOAREEEEEE

JOY + 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, si eu am picioare umflate, dar nu se compara senzatiile, deoarece eu nu am alte probleme in zona. parerea mea este ca trebuie sa te duci la un alt ortoped, trebuie sa existe niste masaje, unguente (sunt si injectii locale pt. probleme de ligamente), dar trebuie sa faci ceva. daca nu-l tratezi si mergi asa pana dupa nastere (gandeste-te la ce presiune si efort supui un os sau un ligament "defect" in conditiile unei greutati mai mari si a unei circulatii periferice din ce in ce mai ingreunate), s-ar putea sa produci chestii ireversibile sau mult mai greu de remediat.
eu m-as mai duce la spitalul de ortopedie de la foisorul de foc. doctorul ala nici diagnostic nu ti-a pus ! "s-a stricat ceva pe acolo" puteam sa-ti spun si eu!

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

joy,
la mine a venit o asistenta la servici in control, si mi-a zis sa stau cu picioarele numai sus, pe hardul de la calculator, si pana acum nu s-au umflat. (hardul e pe jos, binenteles, nu pe birou); oricum, sa eviti sarea si incearca ceva masaj, dar astea sunt chestii pe care cred ca le stii si tu; cel mai bine e sa intrebi ginecologul;
ar mai fi furosemidul, care stimuleaza diureza si eliminarea apei din corp, dar nu lua medicamente fara sa fie prescrise de doctor, oricum (cred ca si asta stii deja).
si incearca acasa sa stai in pat cu picioarele pe perete - asta se pare ca ajuta.
sper saq te desumfli curand

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Sunt o graviduta mai mica care va solicita un sfat, mai ales daca ati trecut printr-o situatie similara.

Am facut 2 ecografii: una la 6 saptamani si 5 zile, una la 7 saptamani si 4 zile(azi). La ambele, bebe a masurat mai putin decat ar trebui(cu vreo 6 zile mai mic), dar mi s-a spus ca nu este nici o problema. Insa, la ecografia de azi doctorita a masurat si sacul gestational, care s-a dovedit a fi si mai mic, decalat cu inca o saptamana fata de marimea lui bebe(adica corespunde la 5saptamani si 3 zile?!). Si cica, lichidul amniotic ar fi prea putin.

Incerc sa iau legatura cu medicul meu la care am programare de abia pe 15.08; totusi, daca a mai trecut vreuna dintre voi, de-a lungul sarcinii, printr-o situatie similara, va rog sa imi spuneti daca este grav si daca se poate remedia o asemenea problema.

Va multumesc

Adriana7+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor azi nici eu n-am avut o zi prea buna :(, o fi din cauza presiunii atmosferice???, mi-a scazut glicemia???, sau tensiunea??? nu stiu dar am o stare de ameteala, nici nu sunt in stare sa ma concentrez, parca imi este capu' in ceata.M-as duce acasa sa ma pun in pat....

Apropo de sotii nostri, stiti ce-mi place mie cel mai mult? Cand vine acasa seara sau ne trezim dimineata ma intreaba "ce mai fac copilasii? (adica eu si ). Mie mi se pare ca e atat de frumos, nu?

Mandy, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MERCIC ANDA SI DIANA...si eu as mai cere o alta parere....
Ceva "sudat si imbarligat pe acolo" CLAR SI SIGUR nu este diagnostic.
Acum m-am descaltat de sandale pt ca incepuse sa-mi amorteasca picioarele, dar sper sa ma pot incalta diseara cand plec acasa.....
Ma si sperii (sper degeaba) ca nici nu am intrat in luna a VI!!!!
Pe cine am ami intrebat, abia dupa 7 luni incolo au inceput cu umflaturile rau asa.
Dar pe mine ma si doare...
Las' ca sun dr sa vad ce-mi spune....

JOY + 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, si eu, chiar daca de-abia am intrat in luna 5, am probleme cu picioarele, in ultimele zile s-au umflat groaznic gleznele. Asta cu toate ca beau apa toata ziua, sarat nu prea, stau cu picioarele pe o cutie pe care am ascuns-o sub birou, dorm cu ele ridicate pe o patura... Sper totusi sa fie ceva trecator, de la caldura, sa nu o tin tot asa pana de Craciun... M-a ajutat un gel mentolat, racoritor pentru picioare, cu altceva n-am avut curaj sa dau.
Si cred ca data viitoare va trebui sa-mi intreb medicul ce parere are despre sansele mele sa scap fara varice

Adriana mica, nu stiu ce sa-ti spun, parca nu s-au plans fetele pe-aici de problema asta... Dar daca medicul ti-a spus sa nu te ingrijorezi, atunci n-o fa! Poate ai avut o ovulatie mai tarzie, de asta se vede sarcina mai mica. Iar cand e prea putin lichid amniotic, in general trebuie sa bei multe lichide. Numai bine si tie si lui bb!

Varsta puiutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ca tot intreba cineva zilele trecute cu ce ne mai imbracam: aici am gasit cu ce as vrea sa ma imbrac
http://www.apeainthepod.com/home.asp?mastercategory_Id=0

Imi place mult ca sunt haine normale, dar in care incape bine burtica . Parca vad ca iar o sa incep sa caut prin magazine ceva care nu exista, dar macar de idee...

Mergi la inceput