FIV 39

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIHAELA V. spune:

NEATA!
Eu am facut FIV pe 25.07.2005, dar din pacate pe 04.08.2005 a venit ciclul...plansete si iar plansete...si asta dupa ce imi pusese 4 embrioni...am avut 14 embrioni...deci mai am 10 congelati...maine trebuie sa ma duc la Medsana sa fac testul de sarcina...sperante nu mai am acum...desi Atena a zis ca exista posibilitatea sa fi venit si peste sarcina...
Peste cat timp se poate repeta ET?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Buna dimineata fetele, in Bucuresti este destul de racoare in dimineata asta.

Tia multumesc pentru raspunsul cu cariotipul, am sa sun sa intreb despre analiza la dr.Zguri.
Danita am facut programare si la Medsana, dar se pare ca acolo este mai aglomerat, asa ca mi-au dat 4 noiembrie, deci tot la Centrul Medical International cred ca se obtine mai repede o programare.

In fine, astazi am fost la Medsana si am facut o parte din analize : mycoplasma, ureaplasma, chlamidia ( sange + secretie), herpes simples, si progesteronul pentru ziua 21. Total 529 RON. Saptamana viitoare urmeaza cele pentru ziua 3 .

O zi buna si si

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Atat de departe sunt cu programarile la Medsana? Mamaa, pai daca vrei sa faci FIV in septembrie octombrie, nu ai nici o sansa se pare, nu? Daca de-abia in noiembrie te programeaza pentru consultatie......

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu credeam ca va referiti la Prof Ancar.Il recomand cu incredere la toata lumea carevrea sa fac FIV.

Eu sunt bine,fetele si Moni la fel de bine.Curand o sa facem 4 ani.

Noi ne pregatim de zori pt interviu ...am depus actele pt emigrare Canada si cred ca prin noiembrie avem interviul.

Va citesc cand mai am timp printre franceza si curand un pic de engleza de recapitulat.

Multa bafta lafetele care fac FIV acum si pentru celelalte care au deja cate un FIV-ulet...Sa va traiasca si sa va bucurati de ei asa cum o fac si eu!

Moni este o adevarata domnisoara...este f obraznica si alintata si plina de personalitate...asa cum trebuie sa fie un FIV,nu?Concediul la mare a fost un calvar din cauza ifoselor ei dar nu ma pot supara pe ea oricat de rea este.Dupa ce o cert o iau in brate si ii spun ca ea este sufletelul meu si uite asa a devenit "cumplita".Cred ca asa vor fi toti FIV-uletii vostri peste cativa ani...devin copii f alintati si carora li se vor face toate mofturile!

Noi deocamadat nu ne mai gandim la FIV pt ca la viza medicala trebuie sa fac raze X si nu pot fi insarcinata.Cu banii stam prost pt ca acum strangem bani de Canada.Poate ca vom veni de acolo peste 2 ani sa facem un FIV pt ca in Romania este mult mai ieftin...

Gabi si Moni 3 ani si 7 luni.

Mergi la inceput

Buna Ramonav23... da... dr.Protopopescu este destul de greu de prins, eu am facut programarile pe 20 iulie, si la Medsana mi-au dat programare 4 noiembrie , iar de la Centrul Medical International 7 octombrie. Deci, grabeste-te !!

Doamne, de-abia astept vestea buna de la Lachi maine !!! Sa spunem o pentru ea.

Pentru toate fetele si .

Pis

Mergi la inceput

Multumesc de raspuns. Nu-mi vine sa cred cat de greu se ajunge. Nici nu vreau sa ma gandesc cati bani poate sa scoata, la 1 mil consultatia....Doamne.......ufffff

Ma gandesc la Lachi, sa fie bine. Dar de ce stiam eu ca pe 8 are rezultatul? Sau gresesc?

Mergi la inceput

Da, si eu am citit ca pe 8 august face analiza, dar am presupus ca astazi de fericire si ... maine... ne spune si noua vestea cea mare !

Pis

Mergi la inceput

Pis, cam cat te ajung analizele pe care le faci inainte de FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHAELA V. spune:

quote:
Originally posted by MIHAELA V.

Embrio-transferul la cate zile sau luni dupa ultimul FIV se poate repeta?
Eu sunt la dr.Ancar la Medsana...
Saptamana trecuta a plecat in concediu...nu stiu cand se intoarce...dar sper ca repede...
A mai fost vreuna dintre voi in lotul din iulie???

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Mirga ti-am trimis e-mail cu analizele. Sa-mi spui daca nu il primesti, iti mai scriu daca trebuie.
Cecilia concediu placut in continuare! Sa te distrezi si sa revii cu forte noi pentru septembrie. Te pup.
Lachi hai vino odata cu vestea buna. Iti tin pumnii!
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput