FIV 39

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by danutza_c

[red]

Trebuie sa ma sfatuiesc cu sotul meu sa vedem cum e mai bine de facut. Ma sperie chestia cu ICSI, cu snasele ca sracina sa fie oprita in evolutie. E si logic pentru ca cu cit mainipulezi celulele mai mult cu atit riscul sa se intimple ceva e mai mare. Sotul meu e OK, a facut spermograma aici si totul e bine cu el, asa ca poate am sa incerc la New Med Life o programare.

sa nu ne pierdem speranta
danutza

Ajungeti la ICSI daca ovocitele nu se fecundeaza, dar daca sotul tau este ok, nu cred ca va fi cazul. Bafta!

Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Tia, eu sper sa se fecundeze ca el nu are probleme.
Eu sunt cea cu probleme.

Merci mult! Sa dea Domnul sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna dimineata fetelor.
danutza_c si pe mine ma deranjeaza ca nu am primit nici o explicatie. Cind le-am zis ca am impresia ca ceva se intimpla ca simt cum se elimina embrionii, au ris de mine si mi-au dat de inteles ca am ceva la cap.
Acu e drept ca nici nu prea mi-au facut prea multe investigatii inainte de FIV. La clinica particulara mi-au facut strict hormonii principali ca au zis ca pt alte analize nu primesc banii inapoi. De aceea vreau sa merg acum la o clinica de stat ca poate sint mai maleabili si mai grijulii cu banii lor. De data asta, multumita acestui forum, sint si eu mai in tema cu ce analize trebuie facute, care sint cele obligatorii si care cele optionale.
In Romania nu pot sta prea mult, acu stam o luna ca aici sint f multe sarbatori in octombrie si oricum nu lucram, dar altfel nu pot sta prea mult.
Bafta la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

quote:
Originally posted by crinuta71

Pis multumesc de raspuns. Cand ai timp poti sa-mi scrii si mie site-ul?
Va pup pe toate fetele

Adesa site-ului este www.cincinnatifertility.com . Sunt destul de multe informatii acolo.

O zi buna , si .

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Buna dimineata fetele! In sfarsit este racoare !

Badjoke, lauda-te, lauda-te ca ai cu ce!! Fetita este superba , sa fie sanatoasa, sa aiba noroc si sa va bucurati de ea.

Mirga, data viitoare cred ca ar trebui sa faci toate analizele, cele imunologice, hormonale etc, si sotul ar trebui sa faca ceva analize, asta pentru a elimina orice factori negativi si pentru a mari sansele. Oricum aici in Romania iti dau o lista lunga, lunga de analize.

si un pentru toate fetele.

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Multumesc Pis de site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Danutza, dupa prima vizita la dna dr Protopopescu am primit o multime de analize printre care si cariotipul . acum le-am terminat si astept rezultatele si sa mergem la dna dr.

stiu ca e cursa lunga si destul de grea dar ...
va pupic pe toate
Danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele. Danita, si eu am programare la d-na dc. Protopopescu pe 2 noiembrie.M-am gandit mult unde sa merg, am vrut si la Giulesti , la Tm. la Munteanu(am programare si acolo pe 25 august), as fi vrut sa merg in Spania, dar pana la urma m-am hotarat : Medsana.Sper sa merg pe urmele tuturor fetelor ce au reusit.Problema e ca eu am nevoie de Fiv cu ovule donate si mi-au zis sa-mi aduc eu pe cine vreau sa-mi doneze.....E bine, dar e si rau.
Zi-mi te rog si mie ce analize ti-a zis sa faci, cam in cat timp le-ai facut, si peste cat timp vei face Fiv-ul.Eu voi putea sta in tara cam 3 luni.Bine poate si mai mult daca e nevoie.........
Te pup si multa bafta.
Bafta pt. toate fetele.
Laurabyby, nu stiu daca ti-am zis sa-ti fie de bine si sa ai o sarcina usoara.Chair daca ti-e rau suporta ca la sfarsit vei avea o satisfactie.
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Salutare la toate fetele!
Mirna e adevarat ca in Israel dupa FIV te monitorizeaza si te tin la spital pana nasti? Acolo este procentul cel mai mare de reusita din lume.
Lachi ai vreun raspuns? Nu se accepta decat cel pozitiv.
Orinde ne-am duce important e sa vrea D-zeu si reusita e sigura.
Capul sus fetelor si bafta la toata lumea.
Cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

cristinici nu stiu de unde ai auzit de chestia cu spitalul dar nu e adevarat. Dupa transferul embrionilor te tin cam o ora in pat in spital dupa care te trimit acasa cu inca 2 zile de concediu medical si gata, ei zic ca te poti intoarce la viata normala de zi cu zi, fara nici un fel de interdictii. Iar de chestia cu cele mai multe reusite nu prea stiu ce sa zic, israelienii sint f buni de gura si de a-si scoate in evidenta talentele, chiar si pe cele pe care nu le au.
Pupici
Mirga

Mergi la inceput