Mamici de iulie-august (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Cred ca Deny a nascut deja... parca fusese la spital si nu a vrut sa ramana acolo... de atunci nu mai stiu daca a mai scris ceva...
Sper sa fie totul bine cu ei doi.

Pisicut si tu ultima ora ne anuntai ca "simti ca nasti curand"... cum e?! Ai nascut?!

In schimb Lory (Lorena) cu gemenii, sigur a nascut, nu cred ca a ajuns peste termen...

Pacat ca suntem asa de multe pe listuta si doar jumatate suntem active... mi-ar fi placut sa stim de toate fetele ca sunt bine si care au nascut sa ne mai scrie si noua...

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR 3zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Ioana si Adriana, aratati tare bine in poze, se vede ca burtica s-a dezumflat repede.
Acuma voi stiti mai bine pe unde mai aveti de dat jos, dar asa din poze, sincer va spun eu va vad slabute si dragute.
Succes la dat jos de pe unde mai vreti!

Pupici,
Fotografii

Mergi la inceput

Vad ca iar vorbesc singura
La mine nici 9 nu e ceasul... la voi - majoritatea - e 10, v-ati si culcat?!

Anis, inca nu ai venit de la dr.? Acuma realizez ca in Romania e aproape ora 22.00... te-au oprit la spital? Sau ati plecat sa sarbatoriti

Plec si eu ca e tare liniste aici si fac monolg de acuma Pe maineee!!

Pupici,
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Katink saru-mana drept e ca e ok dar cum spuneam si mai sus si Mamini nu vrea sa ma creada mai tre sa aranjam hai sa ma exprim asa suncile depuse pe unde nu trebuie sau dispuse haiotic in zone periculoase hai ca mai glumim si noi ce sa facem...Mamini nu-mi spune ca stiu azi prietena mea care e in state mi-a vazut aceeasi poza si m-a certat ca sunt anorexica hahaha buna poanta vezi ce fac pozele astea, zic soro te-ai obisnuit tui sa vezi in jur grasane ;)
Acum cat e gluma e panarama eu sunt ok la nr de kg ma repet cred dar am de dat in zona taliei si solduri unde am ramas cu un strat de grasime si cu burta ca deh e muschi sectionat si pana la sport mai dureaza.
Acuma sper sa gasesc o bluzica frumoasa sa port la fusta care am gasit-o azi pt botez asa sa nu se vada burtica si sa mai caut un pantof, sau sanda sau ce-o fi acolo...
Noapte buna celor care sunt happy si pot dormi. Eu pot dar nu ma lasa Andrei
Va pup

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Delia-sa nu cumva sa fi anemica!Dupa atat sange pierdut la nastere si apoi cat se curata organismul!Noua din cauza asta ne recomanda sa continuam cu fierul inca 3 luni!
Andy-ce rost are sa fi deprimata-mai e putin si vine scumpul tau baietel pe lume.Vine ginerele cand e el pregatit!Mai ales acum ca i-ai ales si sotie!Nenascut si cu atatea responsabiliati deja-no wonder.
anis-stiu de reply with quote si eu mai folosesc!Dar nu imi apare copy sau copyshortcut cand fac quote.Asta e-am incercat asa-credeam ca faceti voi altfel!Iti scoti firele?Vine Ingrid
mamini-mersic!Vine si papusica ta,mai e putin de tot chiar!As vrea si eu ca Ioana sau ca Adriana!Sa-ti fie gura aurita!Pana atunci tot eu sunt prima inscrsa in clubSi ce e asta cu plansul,nu va mai nchipuiti prostii-daca vreti sa plangeti aveti voie doar de fericire/emotie ca vin puii pe lume

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Katink, emaaimee, multumesc dar trebuie sa slabesc, nici un pantalon sau fusta de dinainte de sarcina nu mi se mai potriveste, numai topurile si nici alea toate din cauza sanilor

Andreea, o sa vina si bebe tau, ai sa vezi

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ce ii place lui Bibi in http://www.fisher-price.com/UK/babygear/product.asp?id=31200&sku=G5911&c=bgb
I l-am luat cadout azi pt 4sapt.Mai avem un bouncer simplu,e prin poze si ala.Ea care ziua nu prea vrea nani,a dormit neintoarsa in el si cand e treaza dau drumul la vibratii si ii place.Plus ca ne jucam cu jucarelele.
mamini-m-am spurcat azi la cartofi prajiti cu bacon si acum am facut ficatei cu bacon in sos de vin la cuptor.Dar n-am mancat mult-deci sunt sperante pt corpul de balet-clasa grea
Ioana-dam bataita,esti slabuta si frumusica,lasa ca atunci cand ai voie faci si exercitii pt muschi!
Anis-ce faci,da un semn!
Katink-hop si eu pe aici,nu esti singura

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Katink si eu pe-aici, cu un ochi la tv...si cu o mare durere de cap...

Ioana, nu ma bag la muschiuleti, dar cu o hainuta potrivita esti super-mami. ai rabdare, un pic, o sa iti revii cu totul.

Emaaimee, nu sunt nici vise, nici inchipuiri, sunt chestii care s-au intimplat in familie in urma cu niste ani si revin in minte orice as faceziua e mai usor sa le alung, noaptea stii cum e, fuge somnul.dar incerc sa fiu mai optimista.

M37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

GAta am aterizat de la dr., mi-a scos firele, a monitorizat bebita dupa aia 10 min.Totul ok, nu am facut eco.A durut cand a taiat firele, dar asta e...acum am o mica scurgere rozalie de la fire..si asteptammmm..nu se stie cat va dura..poate fi vorba de 2-3 zile sau 1 saptamana..deci nu e o regula ca dupa ce scoti firele gata se declanseaza...
D-l dr. a zis ca dupa parerea lui nu mai dureaza mult.

Altceva am intrebat de treaba cu oja pe unghii la nastere...saracutzul a ramas masca cand i-am zis ca nu trebuie sa am oja...el zice "fii draga serioasa ca n-are nici o legatura..da-le cu rosu daca vrei ca n-are importanta

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, exact asa e si bouncerul nostru si Oana are la fel pt Eva( dar ce nu are Oana pt Eva...mi-a placut rau swingul!!!) si Adriana pt Aidan asemanator.ma intreb chiar o fi ok pt spate sa o pun cind e nou nascuta? de asta a zis sotul ca e cu masaj anti-celulitic la popou. si cind l-am intrebat cu cine sa semene copilul cu celulita mi-a raspuns repede: cu mama mea. fetelor le-am povestit si ne-am amuzat teribil, cred ca tu nu aveai inca netul nou.
acu`nu plinge ca ai calcat in strachini, alaptezi si esti ok, ia gindeste-te cit de mult ai dat jos in nici o luna.

M

Mergi la inceput