Mamici de iulie-august (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, asteptam pozici cu mami frumoasa...

Ioana, cadoul pt nasi depinde de nasi si de relatia cu ei- sunt tineri, batrini, apropiati, nu, ce au in casa, ce isi doresc...daca te duci pe forum la discutii despre nunti si botezuri, sunt o gramada de idei: ceva pt casa daca sunt cuplu, o icoana sau un album, o rama de argint pt poza de la botez, o carte rara...baga un pic nasul pe-acolo, pescuiesti vreo idee, ceva.

M

Mergi la inceput

Ioana, pe-aici adica:
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=55

Nique, bafta miine si sanatate!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am avut asa o presimtire ca mai e o mamica printre noi deja si am sunat..prin urmare:

Laura_s, a nascut normal pe 14 iulie , pe bebe Andrei , de 3.500 g si 53 cm, cu primul 10 din viata lui!!

Acum Laura avea putina febra , nu stia exact de la ce, se duce maine la control,va pupa pe toate si ne tine pumnii sa nastem usor toate!

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 39+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irinuca, sa iti fie de bine noua freza! Asteptam poze cu micuta ta familie.

Nique, bafta maine la cezariana! Sa te misti imediat dupa ce te aduce in salon, ai vazut ce ziceau fetele, asta e secretul sa te refaci repid.
Asteptam vesti bune!

Andre_ea, cum este, ti-a mai curs ceva? Maine ai si tu control si poate afli mai multe.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR 2zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Da Mamini saru-mana ma uit pe acolo. Voiam sa stiu ca idee daca traditia cere ceva de dat sau iei tu asa un cadou pur si simplu ca ti-e drag de ei. Nasii sunt nasii nostrui de cununie, tineri ca noi, niste tipi super din Bucuresti din care cauza din pacate nu ne vedem prea des dar asta e, si e cam naspa ca nu stiu ce sa le iau ca le-am tot luat tot felul; de cadouri din astea si icoana si aia si aia si zau nu mai stiu. Ma gandeam ca tre ceva specific habar nu am, ceva l;a biserica nu stiu nimic despre asta.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari LAURA!!! Sa va traiasca bebe Andrei!!! Multa sanatate si mult laptic sa ai pentru cel mic!!!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR 2zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Laura, sa iti traiasca si tu sa fii sanatoasa sa te bucuri de el!

Ioana, nu cred ca e nimic traditional, mai mult la ce iau nasii pt bebe sunt reguli. eu vreau sa iau pt nasica( sora mea) o rama de argint in care sa puna o poza de la botez sau in care sunt ele amindoua. nimic extraordinar, fiindca fiind sora mea nu avem obligatii si figuri, dar ceva as vrea sa aiba de la botez. eu am botezat un var si nu am primit nimic si a fost ok, sora mea a mai botezat o fetita a unor prieteni si a primit un parfum. noi am cununat niste prieteni si numai am platit biserica, luminarile si le-am luat un cadou mic pt casa, mai mult simbolic,( ceremonia fff restrinsa, ei, noi si parintii, atit) si ne-au scos la restaurant. deci depinde mult de relatie si de pretentii. noi nu am avut pretentii ca nasi si nici sora mea nu are, e mai important darul spiritual. ceva cred ca e frumos sa le iei- un album cu minastirile din Moldova, un tablou frumos, o carte rara- daca apreciaza.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI: ALINA, OANA SI LAURA! MULTA SANATATE VOUA SI BEBELUSILOR!

Andy si 40

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Irina, deci a sosit ziua cea mare! Ma bucur pentru tine, sper sa petreceti bine pana ajunge bebitza la voi , ca apoi urmeaza altfel de petreceri .
Fetele, noi suntem bine. Iritatia Sarei a disparut, se pare ca doctorita stia ea ce stia.
Ieri dimineata am dus-o pe fetita la biserica si parintele ne-a citit o rugaciune de binecuvantare, am tinut eu sa fac asta inainte de a o scoate la plimbare. Si ieri seara ne-am plimbat cu tati, mandru nevoie mare. Am iesit cu marsupiu (avem din acela cu pozitie orizontala) si Sara a dormit din greu. In rest noi avem acelasi program: papam tzitzi lui mami ca un lacom mic si dormim ca sa crestem mari, mari. E tare cuminte, multumesc lui Dumnezeu. Eu tot astept colicii, desi in sine mea sper sa scapam.
Senzatia mea e ca Sara a fost dintotdeauna cu noi, asa de repede si bine ne-am obisnuit unii cu altii .
Va pupam, vom mai pune in curand poze, sa vedeti ce fetita mare am crescut.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Daniel si Andrei Pavel! Sa fiti sanatosi si norocosi si va umpleti familiile de bucurie!

Un anticipat si frumoasei mele nore Oana, zisa Bibi! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa alaturi de parintii tai fericiti!

Andy si 40

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput