Mamici de iulie-august (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Pai fiecare bebe e cate putin al fiecareia dintre noi pt ca...am trait fiecare clipa din evolutia lui.

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Nu e foarte rau. De dimineata nu ma mai opream, dar am mancat branza si mi-a mai trecut.
Nu cred ca sunt semne de nastere pt ca altceva nu ma doare.

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Mirela, te-ai emotionat si tu la un asa bebe maare.
Dupa ce am trimis mesajul am vazut ca ai modificat

Lulu, si mie tot cu orez imi trece. Dar mai asteapta daca zici ca nu ai mai iesit, poate ti-a trecut de azi dimineata, sa nu te constipi dupa aia...

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR 2zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Fetelor spuneti-mi si mie va rog ce trebuie sa cumpar eu pt nasii lui Andrei la botez. Are careva experienta in asa ceva? Please help!!! Eu ce trebuie sa fac, cu ce sa ma pregatesc??
Chiar nu stiu ma gandesc poate stiti careva dintre voi care mai aveti bebei sau care ati botezat.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MirelaV

Oana..sa-ti traiasca grasunelul..chiar ca e cel mai mare bebe de pana acum, si te asteptam sa ne povestesti !

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 39+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Fetiti mele, ati fost harnicutze astazi, am avut ce citi!! Si au mai aparut inca doi bebelusi, yuppyyy!!!!!!

Felicitari Alina si Oanabomboana pentru bebelusii vostri, sa va traiasca, sa fie sanatosi , sa creasca mari si frumosi!!!!

Anis si MirelaV, va multumim frumos pentru vestile bune!!!

Katink, bafta maine la control, poate afli vesti bune cum ca dulcineea ta este gata sa iasa...

Kulta, ai de gand sa nasti astazi??Am vazut ca baieteii sunt mai grabiti decat fetitzele, asa ca ai toate sansele!!!

Zina, bafta in seara asta la echo, te asteptam cu vesti bune!!

Anis, si la mine tot seara apar durerile , in timpul zilei de obicei sunt ok, dar seara ma iau junghiurile alea jos, mai cate o contractie... dar rezistam pe baricade!!!

Andre_ea, a mai aparut ceva pe tampon??? S-ar putea sa fie vreun semn... fii pregatita!!

Lulu, ma bucur ca ai scapat de stresul cu CIC-ul, de-acum [poti sa nasti linistita!!! Cool!! Ma bucur ca ti-au trecut durerile de burta, stiu cum este... la mine a fost groaznic, no comment!!!

Mamini, si eu sunt cam lacrimogena si am talentul sa pic in depresie, dar sper ca de data asta sa scap. Bineinteles ca voi plange de emotii cand imi voi vedea puiutza, deja imi dau lacrimile cand ma gandesc... Dar pentru asta suntem noi aici, sa ne sustinem si sa ne ajutam moral una pe cealalata. Mie una mi-a prins tare bine prietenia cu toate fetele de aici, altfel timp de 6 luni cat am fost singura as fi fost fantana arteziana...

Eu mi-am spalat masina si m-am facut gigea, am niste culori faine in par... super!!! Mi-am facut shuvitze blond deschis, aramii si castanii pe culoarea naturala, deci am 4 nuante pe par, arata suuuuper!!! Sunt foarte multumita!!! Si numai bine ca mi-am spalat masina se puse de-o furtuna in Constanta... Dar sunt fericita pentru ca nu mai este soare si s-a racorit putin afara, se poate respira!! Si m-au apucat si niste contractii, asa de control cand am ajuns acasa.... he he he, acum ma apuca si pe mine!!! Dar sunt ready, tati aterizeaza imediat... sunt happy!!!

Pupici la burtici, mamici si bebici,

Irina si bebe 38 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hello fetele dragi cu burtici si bebici!

Ne scuzati lenea, suntem inca pe aici ... Si noi cu semne, dar pana acum doar alarme false Lucas nu vrea sa paraseasca cuibul inca.

Anis, eu zic sa nu mai iei nospa ... nu ai de ce sa mai amani travaliul. Lasa natura sa isi faca treaba, nu ai de ce sa relaxezi contractiile ca au rolul lor si trebuie sa te dilati.
Asta daca nu esti deja la spital ceea ce ar fi frumos sa fie adevarat; suna bine 1 august ca zi de nastere.

Ioana, mai umblam si noi ca gaza mea cea mare se plicti in casa si trebe scoasa pe afara Nu imi fac iluzii ca il pot pacali afara cu condimente, efort sau alte minuni ... ca nu prea functioneaza asa. Eva a papat la condimente in burta ... ohooo ... efectul este ca ii plac si acum. La 5 ani mananca picant cu placere de ma mir de ea ... bine, nu ii prea dau ca nu e foarte indicat, dar cateodata mai prinde si ea.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Gabi , inca n-am plecat la spital...am stat ce am stat cu contractiile care incepusera mai devreme si am reusit sa adorm cred cam 1 ora, dupa noaptea de aseara cu dureri la greu..si vad ca acum e ok...doar burtika e tare.
Ai dreptate , trebuie sa renunt la no spa..si sa stau pe baricade cu durerile..

Irina ce frumoasa te-ai facut!! neaparat s afaci poze!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am aflat ca nique15 se pregateste maine de cezariana.Asa ca ii tinem pumnii si cine are nr ei sa o sune maine sa ne aduca vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, fac poze musai!!!! Dar si cu tati de data asta, sa-l avem si pe el pentru posteritate impreuna cu bebelusha in burtica la mami...

Nique, bafta maine la cezariana!!!! Tinem pumnii, sa te refaci rapid si sa fiti sanatosi amandoi!!!

Irina si bebe 38 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput