Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 7
BraveGirl spune:
Zuzulici-in legatura cu meniul iti pot raspunde eu...Pretul variaza de la 31 de euro pana la 38, depinde ce meniu doresti. Eu am ales meniul clasic, patru feluri care costa 32 de euro. In pret e inclus si tortul si cafea. Bautura o poti aduce tu.
Daca mai ai alte intrebari iti raspund cu cea mai mare placere.......
Corina
Albumul meu
Moira spune:
Laura, a fost tocmai bine, mai ales ca eu am avut si formatie, care a mai ocupat ceva din ring, iar daca ai DJ, atunci e perfect.
Te pup.
Moira
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
zuzulici spune:
Multumesc Corina...am citit pe forum ca pretul salonul intra in costul meniu sau ca nu platesti chiria asa ceva insa nu stiu nimic despre decoratiuni...ma refer la mese si scaune ...daca sunt inchiriate sau nu decoratiunile?
BraveGirl spune:
De decoratiuni se ocupa firma prin care imi fac nunta, deci nu intra in pretul meniului...
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by zuzulici
Cam cat de costa firma si ce servicii iti ofera ?
Firma se poate ocupa de tot ce tine de nunta....conteaza ce buget ai. Eu am apelat la ei doar pt restaurant, dj, aranjarea salii, efecte lumini pt ringul de dans...cam atat pana acum. De preturi .ce pot sa zic....meniul pt restaurant costa la fel si daca te duci tu direct, in rest sunt cam aceleasi preturi ca la orice agentie care se ocupa cu asa ceva. In legatura cu alte servicii care le ofera mi se pare ca iesi mai bine daca te ocupi tu...cum ar fi machiaj si coafura: la ei era de la 70 pana la 120 de euro fara tva , in functie de ce profesionisti doreai. Daca cauti singura gasesti mai ieftin...In plus fata de serviciile pe care le alegi de la ei, platesti 100 de euro persoana care se ocupa de nunta ta si care va fi toata ziua nuntii la dispozitia ta si se va ocupa sa iasa totul perfect.
Corina
Albumul meu
zuzulici spune:
Multam mult Corina pentru informatii...o sa astept ca narabdare sa vad si pozele tale de la nunta ...CASA DE PIATRA!!!
LUCICA2006 spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Eu sunt noua pe aicisi am nevoie de putin ajutor. Nunta este la anul si nu reusesc sa gasesc un restaurant pe gustul meu. Ma poate ajuta cineva cu o idee? Mi-au fost de folos discutiile anterioare pt ca am taiat de pe lista multe restaurante care nu se potriveau cu ce vreau eu si am salvat si o groaza de timp. Problema e ca tot tai dar nu adaug nimic!
Restaurantul ar trebui sa aiba o capacitate de 120 pers si vreau sa fie o singura incapere, fara separeuri, fara mese pe dupa colturi, fara holuri si holisoare intre mese. O sala mare, aerisita, patrata, dreptunghiulara sau rotunda(nu conteaza) dar in care toata lumea sa se vada cu toata lumea, sa vada mirii si sa aiba ringul de dans cumva in mijloc(iar ringul sa fie incapator). Problema este ca nu vreau ca restaurantul sa aiba aspect de cantina cu gresie pe jos si geamuri de acvariu, ci vreau sa fie decorat...deosebit...gen sala de bal.Am vazut sala de la Cercul Militar si este exact asa cum mi-ar placea, genul acela de sala mare, aerisita iar stilul-nu mai discutam- dar nu pot face acolo pt ca nunta este prea mica pt sala lor si n-or sa fie de acord sau or sa ma puna sa mai platesc inca o nunta ceea ce nu intra in discutie(au spus ca au capacitate de 300 locuri). Prin urmare, daca stie cineva, a fost sau a auzit de o astfel de sala as aprecia foarte mult ajutorul.
CIOC-CIOC,primiti???si eu sunt nou venita, ca sa zic asa.vazand cererea ta am indraznit sa intru si sa-ti ofer o posibila informatie.si eu am nunta la anul in vara,si tot cautand pe net (pana am dat de voi)am vazut cateva poze cu restaurantul "casa alba" de la baneasa, pe langa gradina zoologica.este un restaurant cu o capacitate mare,daca am retinut corect ,cred ca erau peste 100 de locuri si parca mesele erao rotunde si puse in cerc.daca te intereseaza,(numai da-mi de stire)maine o sa aduc de acasa datele acestui restaurant si pot sa ti le dau,ca acum nu le am la mine.
pupiki
NUMAI BINE LA TOTI!
Alyna24 spune:
Eu recomand cu caldyura Rest.FLOREASCA 2-APANOVA>Servire ireprosabila, mancare buna si multa, te lasa sa aduci toatat bautura si tortul, Dna Ema este o femeie de nota 20!Loc pt aprox 95 pers.
Meniul a fost 22 Euro.Exista si terasa afara!
Pupici si spor la cautari, fetelor!
Vedeti aici poze din rest!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
dyadya spune:
Lucica2006, mersi de info si eu ma gandisem sa dau o fuga pe la Baneasa si la Casa Alba si la Parcul Privighetorilor sa le vad si sa ma interesez de preturi. Da-mi datele lor, daca le ai, te rog, si prima care afla ceva concret scrie aici!
Alyna24, am tot auzit de Apa Nova si de Yda Club si de Polo club(fost Nasty) si tocmai de aceea intentionez sa aloc o seara pt un tur in jurlul lacului Floreasca sa vad oferta la fata locului. Suna bine meniul de 22 de euro fata de alte enormitati pe care le-am auzit iar daca are si iesire la lac ar fi minunat!
Am mai adresat intrebarea asta si la alt topic dar zic si aici: stie cineva daca in jurul lacului Tei exista restaurante unde se fac nunti? Vreau neaparat sa vad toate restaurantele care au o iesire la un lac si apoi sa fac o selectie in functie de x criterii. Cum banii sunt pe primul loc locatii gen Clubul Diplomatiilor nici nu intra pe lista-frumos foc dar scump ca dracu(pentru mine!)
Intreb de lacul Tei ca n-as vrea sa dau degeaba ocol intregului lac si sa descopar ca acolo este doar parc si nu exista nici un restaurant. Asa ca help daca stiti ceva.
Tocmai am fost azi la restaurantul Riviera(parcul National) si este in renovare pana la 1 ianuarie. Nu au stiut sa-mi spuna preturi, nimic, dar cel putin in ceea ce ma priveste, daca pana la 1 ianuarie nu am rezervat restaurantul inseamna ca sunt deja internata la balamuc! V-am spus ca e in renovare ca sa nu mai faceti un drum degeaba pana acolo.