CUM POATE FI CATALOGAT UN BARBAT CARE REFUZA AVANS

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Bruxinha, esti tare!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Numai daca isi scoate si cercurile odata cu tricoul... s-ar putea sa fim dezorientati total fara ele.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Stimate domn moderator Marius
e de mirare ca ai vazut cercurile mele concentrice si nu ai vazut atacul la persoana "emanat" de initiatorul acestui post.

Deh, solidaritate masculina...

Acuma, sincer, cred ca acest personaj are nevoie de o copie a regulamentului forumului DC. Parerea mea.

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

marius,facem un darts ceva...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Daca o femeie face avansuri directe unui barbat asa intr-un mod masculin, genul "daca femeile sunt egale cu barbatii pai atunci e ok sa acostam primele barbatii cind avem chef" e foarte simplu ca va accepta refuzurile la fel de "cavalereste" ca si un barbat refuzat. Si daca barbatii ar spune de o femeie care refuza ca "se tine tare" daca as merge pe aceeasi logica si respectivele femei "acostatoare" ar trebui sa gindeasca la fel, ca te tii tare pe pozitii. Acum doar sa nu insiste, ca sa cucereasca fructul oprit. Si cum femeile sunt incapatinate..chiar e nasol:)))Tu a caror femei doresti opinia, a celor mai infipte care cer fara jena unui barbat o noapte de amor sau a celor mai traditionale? Ca e un aspect important in discutie, parerea mea.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

Vikingamultumesc pt raspuns.Interesant ar fi de stiut parerea tuturor femeilor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

HA! Eu, personal, ma si mir ca un asemenea subiect a reusit sa ajunga la 4 pagini pt ca e de departe unul dintre cele mai aburite pe care le-am citit. Dar asta e alta chestiune si nu e problema mea deloc.

Un barbat nu e cu nimic mai presus decat o femeie, si nici o femeie nu e mai presus decat un barbat, ambii au aceleasi drepturi de a alege si de a fi alesi, sunt oameni. Si daca ar fi sa afli parerea tuturor femeilor de pe glob, tot n-ai fi cu nimic mai destept. Ai refuzat o femeie...big deal, nu ti s-a intamplat sa refuzi si altceva ? E exact la fel...chestie de gust. Si femeile (unele) refuza tot pe motive de gust si/sau pt ca au o constiinta care nu le permite sa se avante asa usor in niste relatii fara nici un rost (doar de dragul unor clipe efemre, nici macar pe deplin placute) si care ar rani pe cei dragi ei si pe cei care o indragesc.

Acum, o sa inchei acest raspuns cu o mica gluma, sper ca (macar) simtul umorului sa il ai :))

"Cum poate fi catalogat un barbat care refuza o femeie?"

- HOMOSEXUAL?

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Din titlul subiectului poti intelege ca e vorba de a refuza un AVANS de ...bani
Acel barbat
-> inseamna ca nu duce lipsa de admiratoare;
-> ca are de unde alege;
-> ca nu se teme ca va ramine singur.
Daca refuzi o femeie, care e motivul invocat? Dupa ce a fost refuzata o femeie nu cred ca se va simti prea confortabil, nu va mai dori sa retraiasca alt esec si se va purta 'rece'.

Nu a urmat intrebarea: vi s-a intimplat duamnelor asa ceva? Mie mi s-a intimplat ! Ajunsesem sa discut pe MSN cu un tip dragut, inteligent care imi tot povestea cite cuceriri a avut, cite femei poate avea, ce irezistibil e, cit incearca unele sa il retina numai pt ele etc. Dar el totusi sustinea ca se va casatori doar din dragoste. Fiind de virste apropiate, discutam cu el destul de liber. El imi facea 'dezvaluiri' si incepea tot felul de conversatii cu tenta sexuala. Glumea, chipurile. Intr-o zi am glumit ei eu, apoi am devenit explicita -ce ar fi daca?...tu si cu mine?... atita mi-a trebuit!!! M-a respins, ufff-direct,categoric, dar politicos , nu as fi avut ce sa ii reprosez ! Insa asa am realizat ce baiat extraordinar e, ce fel de suflet sensibil e, iar toata joaca si glumele lui ii dadeau siguranta de sine. Il faceau sa simta ca traieste dupa un esec mare in viata personala, era o terapie contra depresiei. Si am invatat ca fata fiind nu am nici-o sansa la acest gen de avansuri, oricit de atragatoare ii parusem pina in acel moment.
Scuzati confesiunea, insa mi se pare ca nu trebuie sa renuntam deloc la farmecul nostru natural, la sensibilitate si romantism.

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Depinde cat de avansat este AVANSUL si de persoana pe care te-ai hotarat sa o refuzi.
Daca este o femeie usoara - esti baiat destept, ai sa traiesti sanatos pana la adanci batranetzi;
Daca este o ruda sau o colega de serviciu - este de admirat ca poti sa te abtzii pentru ca se zice "Sa nu faci sex si afaceri cu rudele si colegii de servici";
Daca este doar o tipa frumoasa, mai ai de unde alege;
Daca este si frumoasa si desteapta, merita sa te mai gandesti;
Daca este femeia a carui chip, voce, parfum si caldura o mai simtzi inca dupa 24ore dupa ce te-ai despartit de ea, esti un fraier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Ar fi mai multe variante de rapuns la intrebarea ta:
1. impotent
2. gay
3. frustrat
4. implinit sexual ( cu iubita sau nevasta)
5. plictisit
6. prost ( daca femeia era "buna")

In speranta ca te-am luminat.... data viitoare sa nu mai faci greseala :)

cami

Mergi la inceput