CUM POATE FI CATALOGAT UN BARBAT CARE REFUZA AVANS

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by RaluD

Apropo, stau destul de bine cu gramatica, nu vad rostul ironiei.

Ralu, nu stiu la ce te referi, referirea la gramatica era un post mai inainte, si ii era adresata lui alex.
Se pare c-ai incurcat un pic mesajele.

Fetele de pe DC
Sabina are nevoie de noi

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Ok, mea culpa.
Am crezut ca aici "is sotii nostri si le da cu flit tuturor femeilor, fie ele manechine" faci referire si la gramatica mea, nu numai la virginitatea conceptuala a barbatului meu.
Ce vreti, am naturelul simtitor!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by RaluD

Referitor la subiectul in discutie: daca e pe bune, chiar nu crede nimeni ca masculii mai sunt capabili sa spuna si nu?
Mai sa fie... In asa hal o fi involuat creierul barbatilor? Sau nici macar masculii insisi nu mai cred ca neuronul mai e in viata?

Si daca ar exista astfel de oameni si ar scrie aici, chiar si numai ca sa se laude, nu-i asa ca ar fi reconfortant sa te gandesti ca nu totul e murdar pe lumea asta?

Poate ca omul chiar ar avea nevoie de o incurajare. Sa se multiplice si specia lui.
Cu totii ne batem cu pumnii in piept ca suntem crestini, dar cand vine unul si spune: "am refuzat o femeie casatorita", ne tavalim pe jos de ras.
Acuma, nici sa ne extaziem, dar nici sa cadem in extrema ailalta...

Hic, parerea mea.

Un barbat daca refuza o femeie,indiferent ca e maritata sau nu,ca e urata ,ca e frumoasa de pica,o face din anumite convingeri si principii nu are nevoie sa stie ce crede lumea despre el,nu asteapta aprecieri si nici nu are nevoie de incurajare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

Andusca ti-am citit citeva mesaje de pe acest forum.Viata ta sexuala lasa de dorit,sotul nu te mai priveste cu aceeasi ochi ca in tinerete.Am vazut in mesajele tale ca ai fi tentata de o aventura extraconjugala.Daca vei intilni un barbat care mai stie si sa spuna NU vei ramine cu buza umflata.Acum i-ti inteleg ironia si rautatea cu care scrii mesajele la adresa mea.

quote:
apoi alex1971, iti inchipui matale ca esti singuru' barbat de pe planeta care ai refuzat? (desi alea care ti-au facut avansuri sigur nu te-au vazut cum scrii)
Am vrut ca acest subiect sa fie dezbatut pe forum fara rautati si ironii ieftine.Deasta am intrebat CUM POATE FI CATALOGAT UN BARBAT CARE REFUZA AVANSURILE si nu cum pot fi eu catalogat.Apropo de lectiile de gramatica am folosit persoana a 3 a nu a1a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Ei, akuma...
Si eu am citit mesajele Aduscai si mi se pare o tipa spirituala, ironia ei mi se pare uneori acida, dar nicidecum ieftina. Dar daca eu as posta un subiect atat de sensibil, poate ca si eu m-as simti atacata.
In fine, in opinia mea "principiul curateniei" ramane in picioare, indiferent cine il promoveaza, cat de corect scrie sau ce fel de om este.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

quote:
RaluD Posted - 31/07/2005 : 22:15:51
--------------------------------------------------------------------------------
Ei, akuma...
Si eu am citit mesajele Aduscai si mi se pare o tipa spirituala, ironia ei mi se pare uneori acida, dar nicidecum ieftina. Dar daca eu as posta un subiect atat de sensibil, poate ca si eu m-as simti atacata.
In fine, in opinia mea "principiul curateniei" ramane in picioare, indiferent cine il promoveaza, cat de corect scrie sau ce fel de om este.

[left]Cred ca e spirituala,pe unele topicuri raspunde la subiect,chiar mi-a placut ,insa acest subiect pe care l-am postat eu a iritat-o foarte tare.Admit ca ironia ei nu este ieftina ci doar acida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by alex1971

Andusca ti-am citit citeva mesaje de pe acest forum.Viata ta sexuala lasa de dorit,sotul nu te mai priveste cu aceeasi ochi ca in tinerete.Am vazut in mesajele tale ca ai fi tentata de o aventura extraconjugala.Daca vei intilni un barbat care mai stie si sa spuna NU vei ramine cu buza umflata.Acum i-ti inteleg ironia si rautatea cu care scrii mesajele la adresa mea.
quote:
apoi alex1971, iti inchipui matale ca esti singuru' barbat de pe planeta care ai refuzat? (desi alea care ti-au facut avansuri sigur nu te-au vazut cum scrii)
Am vrut ca acest subiect sa fie dezbatut pe forum fara rautati si ironii ieftine.Deasta am intrebat CUM POATE FI CATALOGAT UN BARBAT CARE REFUZA AVANSURILE si nu cum pot fi eu catalogat.Apropo de lectiile de gramatica am folosit persoana a 3 a nu a1a.

bai nene, ia editeaza mataluta nitel acest mesaj ca io niciodata nu am povestit pe forum viata mea sexuala si nici nu mi-am cautat amant(afla tu ca daca o femeie si-ar dori un amant, l-ar avea cu siguranta)........cel mult am glumit pe aceste teme. O singura data daca te mai iei de mine ca persoana sau de familia mea, iti dau doo dupa ceafa de mergi de-a rostogolu'.
Cand reintru....asa cam peste doo sapt....sa nu mai gasesc nici o referire la mine facuta de mataluta (macar daca mi te-ai adresa corect)....asa ca mult, mult pa.

Fetele de pe DC
Sabina are nevoie de noi

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by alex1971

dezgustator. Si

Ca acuma imi pica fisa: dupa cum iti dai cu presupusul despre persoane pe care nu le cunosti, ma lovi gandul ca probabil ti s-a parut ca ti s-ar fi facut avansuri

Ai dreq playboy... nici pe DC nu mai ai loc de ei..

PS - gata, mi-am pus tricoul imprimat cu cercuri concentrice, pentru ouale si rosiile de rigoare. Si casca de motociclist, just in case

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Bruxinho,io zic sa lasi dreaq tricoul ala gios ca e mai nice.Je promit sa nu dau cu nika,doar ma uit la tzinte.jajajajja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

jajajaja, wishfull thinking, pretene yank Duamnele nu-si scot tricourili sa-si arate nurii. Nu de alta, dar respectiva actiune poa' sa aiba o neasteptata reactiune, gen: daca o duamna isi scoate tricoul, poate fi considerat avans?

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput