Mamici de martie-aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

BunA dimineata, burtici,

Eu am o veste mai putin buna: sumarul de urina a iesit cam naspa(cu leucocite si proteine la greu); am fost azi la doctorita de familie si mi-a dat trimitere la urocultura. Parerea ei este ca am o infectie mai veche(leucocitele din sange nu sunt chiar asa de multe), localizata mai sus de vezica, inspre rinichi(prezenta proteinelor). Eu am mai avut probleme cu acumularea de "nisip" la rinichi, asa ca se cam leaga. Daca se confirma ca am o infectie, trebuie sa fac tratament cu antibiotic. Oricum, sunt hotarata, nu iau nici o pastila fara acordul medicului meu. Va rog, cele care sunt in aceeasi situatie, voua ce v-au spus doctorii vostri? Cata, stiu ca tu ai preferat sa astepti pana la 12 saptamani cu tratamentul.

In plus, azi sunt programata la prima echo, si am atatea emotii...

Bafta si sanatate noilor venite. Serj, e dulce tare baietelul tau.

Vreme frumoasa urez burticilor care se pregatesc de concediu; pe mine ma tot amana cu concediu de la serviciu, dar poate ca este mai bine sa plecam dupa ce toate analizele preliminare confirma o evolutie fara probleme a burticii.

Adriana 6+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

Buna burtici!
tcelen am uitat sa scriu ca UM = 22 iunie , si DPN=28 martie 2006
puuus!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Utocata, o sa procedez intocmai cum mi-ai indicat (sper totusi sa nu ajungem sa folosim fiolele). Mie mi-e teama ca n-am pe cine sa sun sa ma indrume in caz de urgenta pana pe data de 3 august, cand revine medicul meu in tara. Cred ca o sa iau nr dr T! Concediu placut si spor la

Tcelen, eu n-am tratament de mentinere dar nici interdictie la , insa mi-a scazut drastic keful din cauza durerii de sani, cred.
Mie numai pe burta imi place sa dorm si o fac din ce in ce mai rar pentru ca nu mai pot tot datorita sanilor inflamati si durerosi.

Serj, bine ai venit! Sarcina usoara si BB sanatos!

Laura Ioana, si eu am dureri de burtica si sunt NORMALE! Stai linistita!

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, va multumesc pentru incurajari, dar oare de ce nu ma prea dor sanii? Si doctorita mea vine abia la sfarsitul saptamanii viitoare!

Laura 6+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Adriana eu in sapt. 12 am facut tratamentul pentru infectie urinara, pentru ca am facut mai tirziu analizele..nu stiu daca e cazul sa astepti sa faci 12 sapt. pentru tratament...sa vezi ce iti iese la antibiograma ca sa-ti zica doctorul daca este permis in sarcina..eu am luat Augmentin de 625 mg 5 zile la 8 ore. Pupici!Dananita buna ideea..ia numarul lui T si o sa fi asigurata!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!!
si multumesc de primire
laura ioana nu te alarma, nici pe mine nu ma dor inca sanii si nu sunt tari,doar mariti; nu am avut nici un siptom pana acum vreo 2-3 sapt. de atunci imi vine sa vars mereu si nu suport nici un miros si alte alea....
asa ca nu te mai gandi, stai linistita si cand vine medicul tau te duci la control.
adriana mica eu te sfatuiesc sa mergi la medic si sa faci tot ce spune el, nu astepta ca sa nu faca rau la bb. ai un medic bun, care il vezi ca se ocupa si este interesat sa-ti fie bine tie si la bb????
dananita nu cred ca de la sani ti se trage, si eu am aceiasi problema; dar eu sunt mereu obosita.
fetelor, eu stau la mare si va spun ca aici se expun burticile la soare fara probleme, iar cand eram insarcinata cu Sergio,(care se intampla exact acum 4ani in aceeasi perioada) am stat la soare fara
probleme si am nascut un baietel sanatos. eu cred ca depinde mai mult de persoana, cum se simte la soare, pt. ca acum nu pot sa suport nici pe strada soarele sa ma bata in cap, dar sa merg la plaja, poate si tensiunea care acum o am si atunci nu era, oboseala... se stie ca la plaja te oboseste foarte mult.
oricum, va spun ca nu se intampla nimic, mai mult apa de mare face bine.
pupici la toate si concedii senine

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Da, Serj, am un medic foarte bun(cel putin asat se zice despre el). Urmatoarea programare este peste 2 saptamani(atunci m-a chemat). Intre timp, imi fac urocultura, ma duc la doctorita de familie si daca ea crede ca este nevoie de tratament, incerc sa ma reprogramez la medicul meu mai devreme de 2 saptamani, ca sa am confirmarea lui asupra tratamentului.

Cat priveste plaja, mie mi-a spus doctorul meu ca este de preferat sub umbreluta, ca la varste asa mici de sarcina pot aparea malformatii. Eu la mare obisnuiesc sa ma balacesc toata ziua in apa, cu capul in soare, si nu cred ca este sigur sa fac asta acum. Cel mai probabil, voi pleca cateva zile la munte, asa ca pensionarii.

Dupa cum va spuneam, nici eu nu am simptome prea accentuate. Ma dor sanii, dar cu moderatie(mai ales seara, cand dau jos sutienul), imi este tot timpul foame, insa uneori parca am bolovani in stomac si nu as mai putea manca nimic, iar dupa pranz ma pocneste un somn, mama-mama! Intrucat fiecare organism reactioneaza diferit, am decis sa nu ma mai stresez din cauza simptomelor. De exemplu, am auzit de cazuri cand greturile apar la varste mai mari, sau deloc; iar durerile de sani se manifesta diferentiat si in functie de marimea lor initiala(am citit pe site la dr.T).

La 15.30 am echo, dar mi-am luat liber de lqa serviciu dupa aceea. Va anunt luni de rezultat. Weekend placut.

Adriana6+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

FETELOR, am nevoie de ajutorul vostru!

Am facut o vizita unor prieteni care au un caine si cred ca m-am ales cu un purice pentru ca am niste bubite pe picioare, insa nu dau nici cum de purice!

Afecteaza cumva bebele? Ce pot sa fac? Va rog sa-mi dati un sfat!

8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

lumisty, nu te speria si eu am catel dar s-ar putea ca odata cu sarcina sa devii sensibila la parul de caine ;eu am cunoscut pe cineva care era alergica la caini pisici cand a ramas insarcinata.
Daca nu-ti trece intr-o zi dute la medic ok?
cu drag dia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lumisty si eu am patit-o cu un purice care m-a nenorocit pe tot corpul, pe durata a doua sapt. L-am prins abia lunea asta (desi am scuturat, schimbat lenjeria, hainele...) si era cat un bob de orez, nici nu mai putea sari de cat era de plin cu sangele meu! Nu cred sa faca ceva lui bebe, ddar m-a golit de sange!
Adriana, in ce fel dor sanii, in functie de marimea lor? Ai mei erau mari si inainte, asa ca acum nu vad o mare diferenta, saipoate de asta nu ma prea dor?

Laura 6+
Puiutul meu

Mergi la inceput