Mamici de iulie-august (78)
Raspunsuri - Pagina 14
Giana spune:
Doamne...cat de cald poate fii si azi...Simt ca o iau razna...

Si in casa s-a incalzit destul de mult desi nu intra pic de soare.Acum regret ca nu am aer conditionat.
Mi s-au unflat si picioarele...m-au bagat si la regim-fara sare,multa apa...Mai este atat de putin...si parca nu mai am rabdare...
Giana[grvi]36+2 si
Dany
http://photos.yahoo.com/gianadedu
irinabungau spune:
Neatza, mama ce cald este!!!!! groaznic, deja sunt fiarta in suc propriu, este incredibil!!!!!
Katink, plimbare luuuuunga si placuta, sper sa o convingi pe dulcineea ta ca ar fi cazul sa iasa in lume!!!!
Ioana, ce frumos, vreau si eu la iarba verde... la un gratarel in aer liber... si mai vreau... dar las' ca-mi trece!!!
Anis, pai tu nasti normal, vei stii exact la ce ora s-a nascut bebelina ta!! Daca nu-ti dai jos ceasul de la mana, of course!!
Giana, super!! Deci pana la urma ai stabilit cu d-na Belcin sa te asiste la nastere... OK, iar ca bani mi se pare super putin!! Pai numai cezariana costa 200 euro... iar tu scapi cu 200 euro pentru toata lumea!! Este excelent!
Eu astazi nu ies din csa, este groaznic de cald afara si nu ma risc. Nici de condus nu-mi mai vine sa mai conduc, ma simt din ce in ce mai naspa cu durerile alea jos, asa ca mai bine stau cmintica in casa. Maine va fi ultima oara cand ma voi aventura cu masina, asta pentru ca trebuie sa ma fac frumoasa inainte s-mi vina iubitelul acasa!!! Dar de maine seara ora 10,30 predau volanul, gata!!! Era si cazul, am 38 sapt+... teoretic...
Va pupic,
Irina si bebe 38 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
acusor spune:
Salutare fetelor!
Si eu mor de cald de nu mai pot! Sper cand o veni bebele sa nu mai fie asa de cald ca n-am aer conditionat si nu stiu ce o sa fac. Chiar daca tin geamul deschis tot sunt 28 de grade.
Eu de doua zile ma simt cam nasol dimineata. Nu stiu ce am. Ma ia cu lesin si trebuie sa stau in pat ca simt ca pic pe jos. Ma gandesc ca e de la caldura asta nenorocita. Mi-am luat tensiunea si e ok. Am luat si calciu. Sotul meu zice ca poate nasc. Deja toti cei care ma suna ma tot intreaba daca nu mai nasc.
Mamicilor, cum faceti sa-i fie bine lu' bebe, sa nu-i fie cald?
Ma duc sa ma asez putin in bataia ventilatorului ca nu mai pot. Curg apele dupa mine. 
Pupici 
acusor 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
andre_ea spune:
Buna, fetele!
Dau si eu rapid raportul cat ma lasa sotul la calc. E simplu: nimik. Eu cred ca am sa raman insarcinata vreo 10-11 luni.
Ioana, Laura_s avea DPN 25 iulie. Ca doar n-o fi si ea ca noi intarziata.
Si eu mor de cald aici la calculator. Ma duc la aer.
Va pup!
Andy si
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
emaaimee spune:
Andy-acuma lasa baiatul ca stie ca e promis ca logodnic si e sub presiune,vrea sa fie mare ca s-o prinda repede pe Oana din urma
!
Ioana-doamne ce slaba esti in pozele cu baia,pe mine m-a deprimat teribil,nu mai pun poze cu mine in album
Si ce bine de tine ca ai mers la iarba verde!Vreau si eu!
mamini-Gabi zicea ca ceaiul de urzici e diuretic si permis
.Deja majoritatea rudelor vor sa ii ia cercei(de aur),gandeste-te la o tiganca plina de aur -asa va fi si Bibi saraca dupa ei-dar deja am anuntat soacra sa dea interdictie la any cumparaturi,cand vin eu sa ma intrebe pe mine ce avem nevoie.Iar cercei sa le treaca-voi cumpara eu ceva frumos tare si atat!
acusor-si la noi a fost f cald in casa-26gr si am tinut geamurile deschise,crapate putin.Nu avem aer conditionat pt ca nu a fost niciodata mai cald de 24 de gr ziua si asta numai in luna august.Acum din iunie a fost cald si in iulie au fost si 30 de gr afara si a fost si noaptea cald.
AniS-chiar asa nu poti sa stai cu ceasul?Si nu e obligatia moaselor sa inregistreze ora nasterii bb anyway
?Pt ca sa noteze in fisa?
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
mamini spune:
Emaaimee, merci de raspuns. ceai de urzici chiar nu am de unde sa iau, asta este...aveam ceva mesteacan si lavanda si nu mai stiu ce...dar urzica nu am si nici nu cred sa gasesc.
la faza cu Ioana in poza si eu am avut aceeasi reactie, dar n-am mai postat fiindca deja ma gindeam sa nu zica biata fata ca sunt invidioasa, e super-slaba si frumoasa si as vrea si eu
...
cu Bibi cu cerceii m-ai spart
-eu nu sunt inca hotarita daca sa ii pun cercelusi sau ba...mie mi-ar place, dar aici nu se pun ( doar tiganii lor si strainii) si astia fac ochii cit cepele..vai, mutilati copiii...oricum, deja a primit un lantisor cu cruciulita si cum eu nu port bijuterii, ma indoiesc ca ea va purta...cel putin cit am eu ceva de spus, dar stringe averi
.
M
blackpanterro spune:
Neata lume :)
am mai pus niste poze cu mine si bebe in albumul "Postpartum" sa vedeti cum arat acum la 5 sapt de la nastere, sper sa nu mai fie mult pana ajung la greutatea dorita(55kg)
L-am cantarit pe Aidan si are 4.700g...nu stiu daca e corect sau nu dar marti avem programare la dr si vom afla.Programarea mea va fi la 5 sapt nu la 6 pt ca vom fi plecati din oras in sapt 6.
Pupici la toate
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
anis spune:
CONTINUAREA .... 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54446" target="_blank">Mamici de iulie-august 2005 (79)
AniS
*** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Ioana-sa nu se inteleaga gresit,arati f bine si esti o dulcica mi-as dori si eu!Nu sunt invidioasa pe tine-departe gandul asta!Am simtit eu nevoia sa clarific,parca suna naspa ce am scris mai inainte!
Dar tot o sa slabesc si eu odata!
mamini-la noi se gaseste urzica la naturist,au doar urzica care "pisca"-stinging nettle.Eu m-am intrebat cand a zis Gabi de ceai de urzica de care urzica moarta-care nu pisca sau din cealalta?Noi ii punem cercelusi,poate acasa.Aici poti sa ii pui de la 3 luni,la farmacie,ii pun cu pistolul.Si aici tot strainii pun cercelusi la copii.Dar,mai nou irlandezii,pun cerceii la baietei mici,pana in 5 ani-il copie pe Beckam
,parca unul din baieteii lui are cercei in urechi.Da o sa ajunga Oana poleita in aur,micuta de ea!Soacra deja a zis ca are un ban arabesc care ii poarta noroc ei si i-l da Oanei,ii face o agrafa de aur pt el.Tot trageam eu ca sa-l tina ea la la lantisor in continuare ca atunci cand nu l-a purtat zicea ca a avut ghinion,dar nimic!Ca eu i-am zis ca nu ii voi pune lant.Si ii spun nu luati cercei,la care ea-doar ce vorbisem cu sora ta sa dam o fuga prin oras sa ne uitam la cercelusi.Ii zic:forget it,eu ii voi cumpara o pereche si atat.Restul daca vreti,am cont in banca
-you're welcome!
Adriana-te cred ca mai ai de slabit,dar esti asa de subtirica incat nu se ved in pozele pe care le-ai pus!Aidan creste bine,ne zici tu cum e marti.
Mie cand am fost joi la dr mi-a zis ca arata f bine unde m-a cusut.Si dr era din Rep Moldova.Am mirosit-o eu ca e straina dupa accent,am crezut ca e din Rusia-ei au accentul f englezesco-rusesc.Asa il avea si ea.Si cand am auzit-o pe asistenta spunandu-i pe nume-Iuliana-zic e de-a noastra.Mi-a dat reteta pt pastile de durere de spate
sa le am in casa cand am nevoie![]()
Am mai pus si eu 4poze cu Bibi la 4 sapt-avea atat chef de joaca si de ras ieri.Sunt cam galbene pozele ca eram doar cu veioza aprinsa,nu ne-am dat seama!Am ras de ne-am umflat cand i s-a ridicat caciulita peste urchi ca semana cu un spiridus,cu un pitic din Alba ca zapada,doamne ce mutrite comice facea
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos