Mamici de iulie-august (78)
Raspunsuri - Pagina 13
andre_ea spune:
Multumesc pentru sfaturi, fetele! Am facut azi o plimbarica, dar n-am urcat mult.
Kulta, n-am voie
pentru ca mi-au gasit ceva in flora si mi s-a dat tratament cu ovule. De la ovulele astea nenorocite mi se trage nefericirea. Si trebuie sa le iau pana la nastere. 
Oana, dulce foc Eva.
Emaaimee, nume cred ca va avea la nastere. Pana atunci tot oscilam.
Hai ca ma duc in pat, ca nu mai pot de cald.
Andy si
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
mamini spune:
fetelor, noi acum ne-am intors din vizite, a fost frumos dar am cam obosit, am o durere de spate infioratoare.in rest toate bune.
o sa citesc si eu ce s-a mai intimplat si probabil iar dormiti toate si ne "auzim" miine.noapte buna.
M
irinabungau spune:
Pasarelele mele de noapte, apar si eu mai tarziu... am avut musafiri pe prietena mea cu cei 3 copii ai ei... apropos, sa-mi aduceti aminte sa ma opresc la 2, va rog!!!!!
Eu nu stiu cum de a reusit sa ramana intreaga la cap mai ales ca sotul ei nu este implicat de loc in cresterea lor!!!! Ma rog, o admir!!! Dar eu sigur nu sunt capabila de asa ceva....
Anis, ma bucur ca te-ai hotarat sa-ti scoti maine atele, cred ca ai luat o decizie buna!!! Oricum, nu vei naste maine!!!
Kulta, da , o sa ma limitez la nebunii, mai ales ca am inceput sa am ceva dureri si nu cred ca voi mai avea eu chef... chiar daca mi-a lipsit atat de mult activitatea asta....
Oana, este super ieftin swingul, la noi gasesti la cca 150 $ cele mai naspa, ceva mai fain sunt la cca 300$, dar n-am vazut nimic asa de fain!!!
Katink si Andre_ea, deci voi doua va luptati acum, care naste prima??
Oriadam, exact asa ma simt si eu, ma dor oasele de la maini, transpir f. mult, am picioarele umflate... Referitor la aerul conditionat, la mine ajuta aerul conditionat din camera alaturata putin,in special dupa amiaza cand la noi bate soarele pana apune!!! Altfel nu ai cum sa racesti camera copilului, iar AC in camera lui... nu cred ca este indicat!!!
Ce-o mai face Cin????? Nu a mai intrat de mult timp, se pare ca nu si-a rezolvat cu netul, ce pacat!!!
Gata, ma bag la nani acum, va pupic pe toate,
Irina si bebe 38 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Anis, bafta la dr!
Katink, f misto de voi cu charter direct Constanta si asa ieftin...cred ca as tot frige cite-un week-end prelungit cind s-ar aduna ceva banuti in cont
.
Emaaimee, ai curaj, dar e bine ca nu esti chiar singura cu Bibi, cred ca ar fi f greu cind e asa mica. sa aveti spor la cumparaturi!
Oana, Eva e o scumpica si e gasunica, a crescut frumos. swingul e f misto.
M37+
Giana spune:
Buna seara gravidutelor si mamicilor!
Nici eu nu am somn pe caldura asta asa ca ma plimb prin Mamaia si m-am oprit si la sala sa vad ce a-ti mai facut.Felicitari noilor mamici si Anis,daca e asa cum presimteai tu...o vei avea pe micuta in brate foarte curand daca scoti atele...Nastere usoara si
sanatos!
Irina,eu azi am fost la control la Belcin si am si fixat data cezarienei.Va fi pe 18 august si ma voi interna cu o zi inainte la Medgidia.Am conditii super bune.Nu platesc decat 200E asta cu tot cu anestezist,pediatru,rezerva...care este cu aer conditionat,TV,telefon,bebe langa mine.Vom face anestezie rahidiana ca sa-mi pot vedea puiutul si sa-l pot imbratisa in prima clipa de viata...Abea astept!
Bebe meu are deja peste 3 kg si se pare ca va fii destul de marisor la nastere!Seamana cu taticul lui care a avut 4 kg.
Eu zic ca este o alegere mai mult decat buna avand in vedere ca la spitalul judetean costa numai rezerva 1-2 mil/zi!
Va pupic si va urez Noapte buna!
Giana
36+2
http://photos.yahoo.com/gianadedu
anis spune:
"neata fetele,
Giana, sar'mana de urare, sper ca totusi sa nu fie in noaptea asta,sa mai stea un pic bebelina.ca e asa de cald afara....
Am ceva emotii pt diseara...ca nu stiu cum am sa simt dupa aia.
Apropo fetele care ati nascut, cu ora nasterii bebelushului, iti zice moasa, dr etc? sau daca nu le zici sa tina cont ,nu intereseaza??Am avut un vis si nu stiau ora cand s-a nascut bebe...off
Eu ies putin,ma duc sa cumpar cate ceva...asa ca daca ajungeti la pg.10 sau chiar 11 asteptati-ma sa deschid alt capitol...ca nu stau mult plecata.ok?
AniS
*** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Buna dimineata fetele!
Nimica nou pe la noi... tot asa suntem...
Irinuca, mai sunt fete care nu au nascut inca, chiar Nique a scris 2 pagini in urma ca a ajuns la termen...
Gabi, parca tu ne-ai mai scris despre Laura_s - sau gresesc eu - ea oare a nascut?!
Deny, Pisicut, DanaB.... voi cum va simtiti?!
O duminica placuta tuturor, noi azi avem in plan sa ne plimbam muuuuuult pe jos 
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 39+ AMR 4zile!
Fotografii
Katink spune:
Am uitat sa imi schimb semnatura 
Deci au mai ramas 3 zile pana la termen... parca vad ca o iau cu plus dupa 40sapt...
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 39+ AMR 3zile!
Fotografii
corbioana spune:
Neatza mamici si burtici!
Multumim asa este Andrei a crescut binisor nu am ce zice, dar si ai vostri sunt la fel de frumosi si bine crescuti
Ema, Oana, Adriana.
Frumusica tare Eva
!!!!!!!!!
Adriana, da eu ii dau lui Andrei si formula insa nu pt ca vreau eu ci pt ca el cere si pt ca mie mi-a venit f tarziu laptele si cred eu ca nici acum nu e chiar suficient din moment ce are mese la care nu se satura si se matzaie repede. 
Katink
si tie. Eu eram cea care va tineam la curent cu Laura_s si am stabilit ca luam legatura cand naste, ea va naste normal si atunci o sa vb cu ea. O sun eu daca vad ca nu da nici un semn.
Aseara am iesit prima data la iarba verde cu Andrei. Dupa ce a plans putin si a papat un bibe plin cu 120 ml lapte, a adormit de pe la 7 pana la 12 cand l-am trezit sa mergem acasa si a papat o tzitzi pe masina ![]()
Si asa am iesit si eu in lume si am papt un gratarel am mai stat la o vorba doamne ce bine eeeee.... 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
buna dimineata, liniste pe aici...Gabi zicea de un ceai diuretic permis, voi mai tineti minte ce era, ca sunt umflata butuc si metodele obisnuite nu functioneaza.
M37+