Mamici de iulie-august (78)
Raspunsuri - Pagina 10
anis spune:
Ce fac mamicile si burticile?
Eu azi am avut curaj si am iesit afara de dimineata , ca sa-i cumpar lui bebe cantar , ca pe asta nu-l luasem.
Vad ca e linistea pe aici...deh' e weekendul!
AniS
*** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Salutare tuturor!!! Ce bine de Monica Elena ca e la munte cu Mihnea ufff tare e cald si Andrei saracutul vine flesca de afara si sta in casa la pampers si doarme cu fundul in sus
Voi cum suportati dar bebeii??
Am pus si eu cateva poze de la baita de aseara!
si mi-a cam placut ca era tare cald si baita mi-a facut bine si am dormit de la 9 la ora 2.30 yupeeee asa am reusit sa prind si eu cateva ore de somn. ![]()
Fetele cu burtici tineti bine ca e naspa cu caldura asta sper sa fiti toate ok si sa suportati cu bine, mai e putin. Tinem pumnii.
Irina ai facut programarea pt cezariana??? Mamini tu parca pe 1 nu?? Se apropie, sa vina feteleeeeeeee !!! 
Gabitza asteptam voinicel de Lucas sa vedemcand se arata la fata 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
gabirus spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! Sa va creasca puii mari si sanatosi!
Ioana, ce maaaaare s-a facut Andrei! Dragul de el, e frumos tare
Si noi inca pe baricade ... transpiram, suferim putin de cald, Lucas a avut cateva zile mai lenese dar azi parca este mai vioi. Sper sa il vad curand "la aer". ![]()
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE
KULTA spune:
Oana, ma bucur mult pentru bebica ta si oricum, iti multumesc mult ca m-ai linistit.
Irina, ma bucur ca poti dormi noptile. Vei vedea ca greu va fi dupa ce vii de la spital. Salut nopti dormite. Cind vine sotul tau? Cred ca abia astepti.
Lulu, si tu mi-ai dat sperante ca e posibil sa am un bb grasunel chiar la 37s.
Andy, fa si tu o partida de sex, o baie fierbinte, urca niste scari si esti asigurata ca vei naste in urmatoarele 48ore.
ACUSOR, stai potolita la cap. curatenie ca nu se stie.Si la mine se foieste bb de-mi rupe coastele dar saracii de ei, nu mai au loc.
Mamini, daca stai cumintica, va vedeti pe 11 August
.
Pupici
K36+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
andre_ea spune:
Kulta, cu sexul m-ai lovit rau de tot. N-am voie.
Cu baia fierbinte, vrei sa ma omori? Pe caldurile astea. Cred ca sunt 40 g la umbra. Cred insa ca am sa te ascult cu scarile. Si ma gandeam sa ma apuc de ridicat ceva, poate-poate.
Andy si
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
irinabungau spune:
Ioana, tare bine mai arata ginerele meu... ce falcutze si shunculitze are pe el!!!!! imi vine sa-l pap!!! Pt. programare, numai pe marti merg la doctor!!
Kulta, poimaine imi vine iubitul, seara tarziu... De-abea astept!!!
Dar chiar ca este liniste mare prin zona...
Pupici,
Irina si bebe 38 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Ioana, 11 nu 1 august, asa ca mai am. intr-un fel ma bucur ca e 11 ca daca ar fi 1 n-as fi pregatita "la nervi", in rest totul e gata.a crescut Andrei, e grasunel si frumos, ma gindeam cit de stresata ai fost tu ca e prea mic si ce baiat mare ai!
Andre_ea cica si condimentele ajuta.si se mai practica piima-kuuri( adica beau un kefir-lapte batut si numai din ala pt o zi). nu stiu daca functioneaza. cica da.
Cipcipcip, ei iau in greutate oricum. chiar mai scadem noi(apa sau depozite grase), ei cresc acolo in legea lor. de exemplu sunt femei supraponderale care maninca sanatos,fara grasimi si dulciuri si nu se ingrasa deloc pe perioada sarcinii si fac copii de 3kile juma-4, ca stiu bebeii de unde sa se serveasca.deci nu te stresa si cere explicatii si insista.
M37+
corbioana spune:
Mamini am avut in intentie sa scriu 11 dar am scapat un 1. Ups. Deci stiam eu bine.
Irina pai cand te programeaza soro odata dr ala al tau? Macar sa stim si noi cand vine nora. ![]()
Da Andrei s-a facut mare si cu sunculite e f. adevarat si doar ma-sa nu prea are lapte asa din plin dar completam cu Milumil din cand in cand si vad ca merge treaba 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
irinabungau spune:
Ioana, tare mult as vrea sa stiu si eu... cica pana in 10 aug, acum... ramane de vazut ce va zice la ultimul control!!! Nora ta este inca micutza cica tre' sa mai creasca... asa ca... asteptam!!
Pupici,
Irina si bebe 38 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Oana C spune:
Cipcipcip, e ok sa te induca in sapt 38-39, daca ti-au spus ca bebe e foarte mare; poate ca stiu ei ce vorbesc. Dar daca te induc, trebuie sa te tina sub observatie foarte stricta, sa fie o asistenta tot timpul cu tine, pina incepi sa impingi, sa monitorizeze inimioara lui bebe. Pt ca si pe mine m-au indus si dupa o vreme, cind ne uitam la monitor sa vedem cum arata contractiile si sa vedem inimioara Evei cum bate, am vazut ca de la 150-160 batai/minut sarise la 200-210 batai/min. Noi nu am stiut despre ce era vorba si nu am avut nici o asistenta cu noi tot timpul (chiar daca pe salon, intre camerele de nastere, este ca un fel de receptie, unde au monitoare cu tot ceea ce se intimpla in fiecare camera de nastere). Nu am stiut ca trebuie sa chemam o asistenta (chiar daca aia ar fi trebuit sa vada de la monitoarele lor si sa trimita pe cineva), asa ca atunci cind a venit dr si am inceput sa imping, am vazut ingrijorarea pe fatza ei; cred ca daca Eva nu iesea asa repede (max 40 min), ma baga la cezariana.
Asa ca daca te induc, sa le ceri sa ai o asistenta cu tine in camera, sa te monitorizeze si daca vezi ceva anormal tzipi
sa aiba grija de tine.
Fetele, ma uit la voi, cele care erati mult in urma mea la saptamini, si vad cum aveti 38-39-40 sapt ... Ceea ce eu nu am apucat sa scriu la semnatura mea ... Si ma simt ca si cum as fi in urma voastra acum, ca mai am mult pina nasc
Dar apoi intorc capul si imi vad mogildeata in bouncer si ma bucur ca s-a terminat cu bine si ca deja are 1 luna 
. I-am facut poze; acum o sa le incarc, sa le vedeti si voi.
Ioana, ce grasun este Andrei!!! Se cunoaste ca este fericit si bine hranit ![]()
Monai, incearca sa o tii pe Sara intr-o camera racoroasa si sa nu o scoti afara cind e foarte cald; sau daca o scoti, sa fie pt maxim 10-15 min. Cind o aduci in casa, limpezeste-o cu putina apa curata in zona respectiva (fara sapun) si da-o cu ce ti-a dat dr.
Oana C si
Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos