Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
Adema spune:
Va multumim ca nu ne-ati uitat! Si multumesc si celor care si-au indreptat gandurile care noi in perioada asta!
La Multi Ani celor care au implinit anisorul cat am lipsit eu de pe aici si celor ce se serbeaza azi- Matei Alexandru si Patrick!
Codrut este bine cu pielea! Face alergie la peste, se pare, dar nu e chiar o tragedie asta.Are 7 dintisori, papa orice ii dau, e vesel, rade la toata lumea, doarme mai bine , desi se scoala cu noaptea-n cap, e 'rau de caldura', nu prea vorbeste mare lucru...
Ieri am observat o secretie la un ochisor si azi e chiar putin rosu si umflat.I-am pus Genticol pic. si aseara si azi dimineata, in ambii ochi.Nu stiu ce altceva sa ii fac?!
Presupun ca voi ati trecut deja de vaccinele de an.Mie pediatra mi-a recomandat la 1an si o luna (dupa ce venim din concediu)Infanrix si peste inca o luna Priorix.Voi tot pe astea le-ati facut???Ati gasit Priorix usor ????
Vedeti ca daca am lipsit atat acum va bombardez cu intrebarile!
Va iubim pe toti!
Adema&Codrut
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Am aparut si eu mai matinala dar macar odihnita - Stefan a dormit bine asta-noapte (pentru ca a dormit cu noi in pat si nu in maracinii care cresc de la zi la zi in patutul lui...). Odihnita si bucuroasa ca incepe weekendul si am doua zile intregi cu piticul!
ROXI, vrem si noi sa-i uram lui Patrick toate cele bune, multa sanatate, fericire si sa va aduca numai impliniri! LA MULTI ANI!!!!!!!
De asemenea LA MULTI ANI si pentru Matei Alexandru - multa sanatate si sa cresti mare!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
ANDREEABANICA spune:
Neata!
PATRIK FILIP
Matei Alexandru
,sa cresteti mari si sanatosi sa s-aveti parte de tot binele din lume.
Liliana,nu am vrut,dar ma rog la Dumnezeu sa fie.
Olivia,suntem cu sufletul alaturi de tine,fi tare.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
vrabiuta spune:
LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi.
olivia - multa sanatate si recuperare rapida!
andreea - ai jucat la lotto? bafta multa sa gasesti ceva care sa iti placa.
andreea - asa si eu, am slabit 4 kg, nu mai am decat vreo 18 de dat jos si ma incap toate hainele din dulap ca de miss... mi-am luat gandul
simona - la mogan sunt conditii super! oricum puteti merge linistiti chiar daca nu gasiti prin telefon, e plin de pensiuni bune in zona. in moeciu de sus sunt cateva care au conditii excelente si e zona tare frumoasa si linistita.
am citit programele de masa ale puilor. noi suntem depaaaaaaaaarte de ele. alexandra are programul andreei (de rain) - laptic cat cuprinde si masa de pranz. am inceput sa ii dau in ultimele saptamani cate ceva si seara, dar cateodata vrea, cateodata nu. iar fructele sa nu le vada...
foto
ANDREEABANICA spune:
...hihihi,am uitat sa ma laud...fiimea a ajuns in revista "copilul meu",cu poza asta:
http://community.webshots.com/photo/365852083/366389398JwtPri
...e cam prin ultimele pagini si sunt mai multe pozici...dar mi-s atat de mandra...are mama vedeta.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Dorsilia spune:
ho-hoh-ho
Patrick si Mateiutul dau azi de baut !!! cu ocazia asta le urez numai bine, ani multi, frumosi si sanatosi in continuare, si le transmitem virtual multi pupici. (as pune muuulte flori da nu-mi apar iconurile)
Adema- noi am facut Priorixul deja, ne-a costat 300.000 de mii, l-am cumparat de la pediatra lui Danut, ea l-a facut rost prin CASN parca asa a zis, si de aia e mai ieftin decat din farmacii. Infarixul pt ce este? curinde si DTP si antipolio?
Condoleante, imi imaginez ca nu v-a fost usor in perioada asta, dar macar Codrut e bine si asta e mare lucru, va va ajuta sa va remontati, sa treceti prin doliu mai usor.
Olivia- refacere usoara dupa interventie!!!
Ce calduri insuportabile, aseara noi ne faceam plimbarea pe la 11 PM pe afara, pt ca ziua si seara e imposibil. Numai in parc ce e mai racoare un piculet in jurul artezienei. Am iesit ieri si de la 8 la 10 dimineata. In rest doar in casa.
Azinoapte am avut un cosmar, anume ca l-am ratacit pe Danut intr-o gara si nu va zic alergam dar parca aveam greutati legate de picioare si nu puteam mai repede, il cautam prin toate cotloanele si plangeam...m-am trezit leoarca de transiratie, abia mai respiram si aproape l-am strans in brate cand l-am vazut in patut dormind, dar n-am vrut sa-l deranjez ca nu doarme foarte profund decat spre dimineata de pe la 5, pana pe la 10, si acum inca doarme.Altfel nu puteam eu posta.
Nu va mai zic ca zilnic ma intreb si eu ca Daria "oare cand l-oi vedea mergand singurel, oare cand va vorbi, oare cand va ..." Doamne Ajuta !!!
va pup, azi trebuie sa gatesc, desi in bucatarie devine insuportabil cand dau drumul la aragaz, acolo e sauna curata. Insa cred ca bobocea al meu va papa azi la pranz un pireu simplu de cartof cu galbenus, ca vad ca nu se da in vant dupa carnuri pe caldurile astea. Pt noi fac o fasole verde cu pui, ii pot da si lui din ea daca nu pun sare cred, nu? chiar daca e puiul de anul trecut din august oare? l-am primit din lada congelator de la mama, ea ii creste, taie si-i pastreaza apoi are tot anul pui
szivarvany spune:
PATRICK & MATEI
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
BLUE ANGEL spune:
La multi ani Patrick !!!
La multi ani Matei !!!!
SA cresteti mari , sanatosi si voiosi !!!!
si multi parintilor !!!!
mamaaa , numai cozonaci am visat ..din pacate nu am mai gasit locuri acolo ..dar vom merge la Mogan ...multumesc inca o data Andreea !!!si sa-ti traiasca ingerasul -vedeta !!!
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
alicegh spune:
LA MULTI ANI PATRICK si MATEI!
Sa cresteti masi si sanatosi!
Roxana si Radu (21.07.2004)
andreea_s spune:
Buna dimineata
Roxana, sa iti traiasca Patrick ! Sa fie sanatos si sa creasca mare, sa va aduca numai bucurii!
La multi ani Matei Alexandru!