Fiul meu de 6 ani vrea sa fie alaptat
Raspunsuri - Pagina 2
mamica dulce spune:
marius,nu cred ca e vorba despre gelozie,cel putin nu in toate cazurile.Inclin mai mult spre simpla curiozitate.Sora mea e mai mica cu aproape 14 ani ca mine si cand o alapta mama eram sincer curioasa de ce gust are.Mama nu avea lapte mult si trebuia sa foloseasca pompa si nu de putine ori mi-a dat prin minte sa pun pe limba dar intotdeauna m-a oprit ceva,nu era greata,nu stiu ce era dar tot am amanat momentul pana a intarcat-o si tot n-am dat de gustMama nu mi-a interzis niciodata sa nu gust din canita,doar a amuzat-o ideea.
Daca as fi avut 6 ani,cine stie,poate as fi vrut sa gust direct de la sursaCarmen,eu zic ca nu-i nici un motiv de ingrijorare..daca o sa am un copil cand Marc o sa fie deja mare si o sa vrea sa guste..nu cred ca o sa-i interzic.Eu am fost curioasa sa vad ce gust are laptele meu si va spun sincer ca era atat de bun la gust ca Marc sugea cat doi gemeni,avea si de unde Slava Domnului.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Carmenbur spune:
I-m dt s be putin din cnit (5-10ml). Nu vrut de l sn (nici eu nu m insistt - m simtem bine c nu mi vre de l sn ).
M-s fi simtit s pervers s-i du de l sn direct.
A but si spus c-i plce si c r mi vre o cnit in fiecre zi [bng].
I-m spus c nu se pote si inteles. Sper c m reusit s-l potolesc desi e genul de copil cre revine cu ceesi idee si peste 1 lun, pn cnd e cu devrt lmurit.
mcrmiki spune:
Eu zic, ca daca mai insista ca vrea lapte cu cana sa ii pui lapte normal si sa ii spui ca este de la tine. Crezi ca isi va da seama ca nu este acelasi lapte. Asa veti fi impacati cu totii. Oricum eu cred ca gelozia este de vina si nu ai ce face, eventual acum cand bebele este mic baga-l in seama mai mult pe cel mare pana ii va mai trece din gelozie.
Va doresc numai bine!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan&Vlad
Simonna spune:
Marius
Carmen, lasa puiutul sa incerce... Buna ideea cu dintisorii dar e si el mic... Daca nu-l aveai pe bebe n=ar fi fost el, cel mare, puiul tau cel mic?
Cu drag,
Simonna
Off-topic: Brux, esti totala, hai ca ma doare maseaua si nu pot ride cu toata gura!
S.
roxanal spune:
off, marius, ce pe sufletul meu esti, noroc ca suntem amandoi legati, ca altfel..ma dadeam la tine ... eu cred ca Marius a grait adevarul adevarat...pe de alta parte, si eu ma pregatesc pentru acelasi lucru, desi maria are 5 ani...vom trai si vom vedea
Roxana Lilea,mama Mariei 4 ani si ceva