Mamici de septembrie-octombrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut!

Nah ca am ajuns si eu la servici, sa va povestesc de aseara. Ne-am impartit iar in 2 gasti, stateam prea inghesuite la o singura masa. La masa mea s-a discutat de toate, despre cum calculam salariul, cind si citi bani dam, cum facem masaj la bb, si o lunga discutie despre socroshenii (deh, trebuia ceva si pentru sufletelul nostru). Noi am plecat ultimele, pe la 8 jumate. Eu zic sa ne intilnim mai des, o data pe luna mi se pare rezonabil.

miflore, bafta la eco azi, sa ne zici cum ai iesit la masuratori!
Marlena, astept sacul cu bani.
valen, ai grija de tine si de Sarah, o pupam si noi.
alina, vad ca esti mai buna in amenintari ca mine, nu mai zic nimic.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Ioana aia cu soacra mea nu era chiar o amenintare, o fi ea afurisita si cu limba ascutita da face niste prajituri .......si face mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mai, frumoase poze, voi frumoase da ati mancat ceva? ca pe masa vad numai pahare ........
ar fi bine sa scrieti si cine e in poza......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Offff! fetelor, ce rau imi pare ca nu am reusit sa ajung. Nu am facut-o intentionat. Aveam programare la 5 la notar si am asteptat pana la 7 ca sa ma bage cineva in seama. Deh, la notar e ca in institutiile statului: tu stai dupa ei, nu invers si le mai dai si toata averea pentru o fituica cu un timbru.
Asa ca sa stiti ca as fi preferat de 1ooo de ori sa fiu cu voi la haleu....
Povestiti va rog, povestiti...
Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

M-am chinuit un pic dar am pus pozele irinei si pe prima pagina...
Noi am fost cuminti la masa noastra, ne-am facut ca mincam si nu imi aduc aminte ce am discutat, hehe.

Jadi
29++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!

Va compatimesc cu caldurile astea. Imi dau seama ce este in Bucuresti si prin sud, daca in Brasov nu se poare respira. Ieri cand am plecat acasa a trebuit sa ma opresc de cateva ori (pe o destanta de 100 m), pe sub copaci, ca nu cumva sa lesin.

Frumoase burtici aveti!

Astazi este ultima zi de lucru, mai exact mai am doar 5 ore de munca!

Flavia 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Eu am migrat de la o masa la alta,ca de,voiam sa nu "scap" nimic...
A fost dar scurt tare..oricum daca mai stateam,mi-e ca faceam gaura in bucatarie..am ajuns ca un balon acasa!..dar experienta merita repetata ca si bebe se pare ca s-a simtit tare bine
Oricum stati linistite,cei 100.000 surplus peste tips au ajuns in cutiuta de la Mc-ul din Romana ptr copiii cu probleme..
Va pup!O zi usoara si ...racoroasa!
Moki,31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Super intalneala fetele! Pacat ca nu ati ajuns, cele din Bucuresti (data viitoare nu aveti scuza).
Eu imi cer public scuze pentru sperietura pe care a tras-o Kristinutza la mine in masina, dupa intalneala. Am mers impreuna spre casa si la un viraj rapid spre dreapta am "agatat" bordura- destul de inalta. S-a simtit destul de nasol, parca as fi intrat in ceva, iar biata Kristinutza a fost cam zgaltaita (era si pe partea ei)...Totul s-a terminat cu bine, din fericire, masina nu are nimic (e roata julita doar) si noi am scapat...
deh, eram si eu emotionata si in toiul discutiei. Altfel jur ca ma descurc destul de bine in trafic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Noi ne faceam ginduri ca nu am pus suficienti bani si ca o sa mai puneti si pentru noi... deci nu a fost asa, hehe.

Jadi
29++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Da alina, am si mincat. Eu si mihalea_e am luat-o sistematic, felul 1 ciorba de vacuta cu smintina, felul 2 ciulama si ficatei ... dar ne-am impotmolit la desert. La masa cealalta am vazut ca au inceput direct cu desertul.

sofia, sa nu crezi ca n-am remarcat lipsa ta. Nici Raluca n-a venit, v-am trecut pe lista neagra, data viitoare trebuie sa ajungeti primele ca sa va "albiti" din nou.

Ioana

Mergi la inceput