Mamici de septembrie-octombrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Hai ma, v-ati inteles sa nu ne povestiti nimic?! Data trecuta de seara ati scris ceva! Talentoaselor!

Fetelor, cred ca azi va fi cea mai calduroasa zi. E o mare zapuseala de la ora asta, pana acum era racorel cand ma trezeam.

Nici eu nu mai stiu cu ce sa ma depilez. Ultima experienta a fost horror, mi-am luat benzi de la veet, m-am facut inghinal si mi-a curs sange prin pori, am ramas cu cateva hematoame care m-au durut o saptamana, plus ca aratam dubios acolo!

Fetelor, hai ma, puneti-va internet acasa pana in prenatale!
Flavia, cu compania de cablu TV, ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata, gravidutelor!
Vrem poze si impresii de la intalnire!

Pupici

Nicole 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!!
Alinam, am luat eu ieri Spray Veet. Estebun, dar nu pentru zonele inghinale (asta pentru ca se pulverizeaza si este riscul sa ajunga si ..... in alte parti, spun eu), mai bine crema, care ne-o aplicam singure.
Da, da .... unde-s pozele?? Le asteptam!!!

Codruta & 35 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Salutare tuturor!Am intrat putin sa va salut pe toate. Acum imi inchipui ca urmeaza sa va povestiti impresiile de aseara; asteptam pozele. Eu voi intra in prenatal de luni si cum acasa nu am net probabil ca nu o sa va scriu prea curand. Pupici tuturor, iar pt. fetite cate o de la Sarah.gabriela, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

,

Acum m-am trezit si eu prin bunavointa vecinului de deasupra care bocane de zor (macar sa fie vreun dans al ploii ).

Am pus pozele. Trebuie sa va spun fetelor ca toata noptea v-am visat. In contextul de aseara normal si atat am povestit de parca ma doare gura acuma .

Irina 35 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Superfete! Dar...mincinoase toate! Nici una macar nu e grasa, toate sunt niste slabanoage cu ceva burti, nici alea prea mari!
Numai gura e de voi! Ca de-abia va miscati, ca alea, alea...Foarte bine aratati toate!
Multumim, Irina, pt poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, multumim mult ptr poze.
Le-am admirat si cu Victor si cu maica-mea.

In orice caz, eu si bebelusha ne-am simtit super printre atatea burtici.

Cristina, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza...da mare liniste pe forum ..nimeni nu scrie nimic, insa am vazut si eu ceva poze de la intalnirea burtoaselor ...sunteti tare dragutze toate !
Ioana o sa te imbogatesti ..nu te-am recunoscut initial!
Am o rugaminte ..scrieti persoanele din poza.

Marlena & Alexandra Maria ..35 saptamani
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

o sa incerc sa scriu cine in ce poza e. Sper sa nu gresesc . Va spun eu cand sunt gata...

Irina 35 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Multumim pentru poze.
Eu zic ca intalneala a fost cu burtici frumoase si haioase .

va pupam, Aura si Gabriel (30 sa+)

Mergi la inceput