Bebe "puturos"

Bebe "puturos" | Autor: mandyksch

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, problema mea mai recenta este ca bb al meu a devenit puturos de vreo 10-12 zile.Sunt insarcinata acum in saptamana 25/26 si bb este destul de puturos, nu se misca f. mult. A fost o perioada de vreo 2-3 saptamani in care a fost foarte activ, se misca mult (chiar apareau niste valuri pe burtica ), dadea din manute si picioruse. In ultima perioada de timp s-a linistit , abia il simt de 3-4 ori pe zi si atunci imi da trei-patru lovituri si gata.

Sunt destul de ingrijorata si nu stiu daca acest lucru este normal sau nu.

Mandy si bb 25+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna Mandy, eu mi-am intrebat doc despre miscarile lui bebe si mi-a zis sa steau seara pe partea stanga si atunci sa vad daca misca. Trebuie sa stai cel putin jumatate de ora. Mi-a mai zis ca daca sunt foarte ingrijorata sa ma duc la cel mai apropiat spital si sa-i pun sa-mi asculte copilul.
Dar cel mai probabil are o perioada mai "lenesa".

Iti doresc numai bine.

Pupici
acusor 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si Rayan a fost lenes toata sarcina, de nu mai puteam de stres.
Misca zilnic, in special dimineata si seara, dar in rest, trebuie sa ma rog de el, si mai nimic nu mergea.
Misca numai cand avea chef.
Asa sunt unii bebei, mai lenesi, asta e. Atata vreme cat la ecograf totul e ok, nu ai de ce sa iti faci griji.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si la mine a fost putin "puturoasa" in saptamana 26. Atunci cred ca s-a intors cu caputul in jos, si am simtit altfel miscarile in cateva zile.

Codruta & 35 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aceasi indicatia am avut si eu, sa iti alegi un moment din zi/seara sa stai culcata pe partea stinga si sa vezi de cite ori misca intr-un interval de timp ... daca se observa ca se imputineaza miscarile de la o zi la alta atunci te poti ingrijora.
Eu ma linistesc daca misca de 10 ori indiferent ca flutura sau ma loveste de ma lasa lata, tot miscare este si una si alta.
Mai incolo o sa iti doresti sa nu te loveasca cu putere, hehe.

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumy spune:

codruta!
sunt zumy7+,si vreau sa iti spun ca ai o bamera pentru super!!imi place foarte mult.asa imi imaginam si eu o camera pt dar eu din paqcate nu imi permit.
multa sanatate tie si fetitei tale!
pupici de la zumy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Ciudata chestia cu asezatu' pe partea stanga. Eu, la 22 de saptamani cate am, imi simt intrauterina cel mai bine cand stau pe spate. Si nu vad nici o burta miscandu-se, ci ii simt miscarile stand cu mâinile lipite de burta.
Nu mi s-a parut ca bebelusha misca la ore fixe. Uneori e activa in momente in care era pasiva in zilele precedente, asha ca nu pot spune ca se tzine scai de un orar anume. Oricum, depinde si de cat de atenta stai la el/ea. Sunt zile in care am atata treaba incat nu mai stau sa-i monitorizez fiecare miscare. Din cauza se pot rata o gramada de miscari, nu-i asha?
Pentru mine faptul ca o simt macar de 2-3 ori pe zi e linistitor. O sa intru in panica abia dupa ce o trece o zi in care n-o s-o simt deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lordra si la mine e exact la fel: miscari diverse (dar fara a se observa cu ochiul liber), fara program precis si, in plus, reactie SIGURA la ciocolata! Nu stiu ce am de mananc atata ciocolata, eu ma justific cu glicemia scazuta care mi-a iesit la analize.

Tania & Punctuletz 20+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Draga zumy, sa stii ca eu am avut sansa sa primesc niste bani, pe care i-am folosit pt a pregati camera bebelushei. Stiu cum e, ca inainte ma stresam si eu, dar stai linistita, vei vedea ca timpul le rezolva pe toate. Sanatate si tie si bebelushului pe care il astepti. Nu uita, cel mai important lucru e sanatatea!!!!!!!

Codruta & 35 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multumesc mult fetelor, m-am mai linistit, credeam ca bb trebuie sa fie mai activ (sunt la prima sarcina), mai ales ca o gramada de lume ma intreaba tot timpul daca bb misca toata ziua?!

Eu parca citisem undeva ca daca mai mult de 12 ore bb nu se misca atunci ar putea fi niste probleme. Adevarul e ca nu contorizez strict intervalele la care se misca dar acum cred ca e totul OK.

Mandy, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Mandy, si eu am vrut ieri sa deschid ieri acelasi subiect. Si eu sunt tot in saptamana 26/ 27 si bebe se misca din ce in ce mai rar. Inainte cand stateam linistita intinsa un pic pe spate, imediat facea burtica valuri. Ieri am avut burta flasca si aproape de loc activitate. Pe seara am mai simtit cate ceva.
Nu stiu ce sugestie sa iti dau. Bea lichide si stai intinsa sau pe o parte, rabdatoare pana misca. In cel mai rau caz du-te la ecografie. Eu sunt abonata la FIlantropia unde m-au invatat. Cum nu simt bb sau ma doare ceva, fuga pe acolo pt ca la Giulesti unde e dr. meu e nebunie la ecografie.
Si eu sper ca e doar o toana de-a bb-ului si ca o sa ii treaca odata ce isi schimba pozitia.

Mult succes si sa nu ne facem iluzii ca daca e cuminte in burta o sa fie cuminte si dupa ...
Sofia cu Irina cea lenesa

Mergi la inceput