se poate ca bebeul sa miste dar sa nu simti tu, depinde cum e pozitionat si cit lichid ai. eu odata la ecograf, se vedea clar ca bebelina misca non stop, iar eu nu simteam absolut nimic. depinde cit de simtite sintem probabil
nu te mai ingrijora degeaba.
Cipcipcip si bebe in burta 37 sapt
Off topic,scuze mamici
Codruta,te rog mult spune-mi de unde sunt jaluzelele ca asa ceva nu am mai vazut pana acum.Super.Vreau si eu.
Mercic si pupici,
Lacra,
16+ si Andreea nazdravana.
Nu pot sa cred ; eu am 27 de saptamani si de vreo saptamana, bebe se misca chiar toata ziua; se misca prea mult si foarte jos, am impresia ca se misca in geva gelatinos si creeaza goluri de aer; ma intreb cand doarme.
LA mine dupa ce au fost activitati extrem de intense aseara, niste suturi mama-mama, azi e foarte linistita.
Am un aparat cu care poti sa asculti ce-i in burtoi (nu, nu e Doppler, din pacate) si cind impung burta cu stetoscopul acela de jucarie incepe sa se miste. O sa fac experimente din nou in seara asta, ca normal ca m-am ingrijorat dupa ziua de azi.
Dar BB au si ei zile si zile. Am citit ca de prin saptamina a 28-a poti sa te bazezi pe o activitate mei regulata. De atunci e recomandabil sa-l monitorizezi. Dar pina atunci e inutil.
DPN 31.10.05 
Fetelor, stati linistite, la mine acuma nu mai este ora in care sa nu simt ca se misca, uneori parca vrea sa o i-a cu tot cu burtica la sanatoasa.
Codruta &
35 saptamani
poze