Mamici de ianuarie-februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 2
pisoi3 spune:
Neata fetele frumoase cu bebeii jucausi,
Merci, fetele, pentru felicitari, si voi sa aveti bebeii pe care vi-i doriti. IRINEL, iti doresc sa ai fetita, ca stiu ca asta vrei, tin pumnii!
Eu m-am mai obisnuit cu ideea ca voi avea baietel si chiar ma bucur, lasa ca avem fetita pe urma (sper!!!!!!)
Eu iau Elevit, costa cam cat Materna, cat despre compensat nici vorba. As putea sa incerc sa obtin Materna compensata dar decat sa ma duc la doctora de familie si sa mor pe holurile alea lipsite de aer, mai bine ma lipsesc. Eu mai iau si Bio Magneziu, cate o jumatate de comprimat pe zi. Sper sa nu ma ingras de la ele, mai ales ca eu am mai patit-o inainte cu alte vitamine, dar pe care chiar trebuia sa le iau.
BUMBITA, relativ la ceea ce spuneai tu despre servici, eu am cam lasat totul pe planul doi si ma gandesc la bebe in primul rand, adica am renuntat la o parte din sarcini, asta inseamna ca iau mai putini bani, dar bebe merita, mai ales ca am colul cam scurt si trebuie sa ma odihnesc mai mult. Din ianuarie ar fi trebuit sa plec sa lucrez la Bruxelles dar am renuntat pentru ca nu am cum sa fac fata cu un bebe nou nascut, as putea sa il pun pe sot sa se ocupe de el, dar nu am cum sa fac cu alaptatul si nici nu pot sa il las fara mine. Asa ca mi-am zis ca poate mai apare o data sansa asta. Noi ne-am dorit bebele asta si ma bucur ca il avem, restul poate sa mai astepte. Dar e cam greu, intr-adevar, sa renunt si la profesie pentru o perioada, dar asta e, ce nu facem noi pentru bebe! La un moment dat, nu poti sa le faci pe toate, trebuie sa alegi, eu o sa revin la ce faceam inainte cand bebe va avea un an, pana atunci vreau sa ma ocup de el, mai ales ca pe noi nu are cine sa ne ajute.
CATA, imi pare rau ca nu pot sa vin si eu la intalnirea de la Mall, dar am un deadline pana azi la ora 20 si trebuie sa ma pun pe treaba ca sa termin ce am de facut. Asa ca sper sa ne mai intalnim si altadata.
Pup fetele si bebeii
si fug la treaba.
Anda si bebe Mark 16+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
utocatalina spune:
Dana da am avut infectie urinara cu eneterobacter si am tratat-o in sapt. 12 cu Augmentin de 625 mg la 8 ore timp de 5 zile...nu stiu daca am scapat de tot de ea, dar cu siguranta de la valoarea de peste 100.000 cred ca a scazut foarte tare, ceea ce este suficient pentru moment..o sa repet analiza probabil in septembrie sa vad daca mai fac tratament citeva zile atunci..Daniela si Dana o sa am grija la mare..Alina eu sper ca maxima sa fie de 27 de grade cind ma duc eu, ca asa cum este acum e jale...si eu abia astept sa ne vedem..mai e nitel..auzi facem niste raite si in magazinele de bebe, nu?
Cit priveste baia, eu o sa intru pina la paparic, asa ca mai mult picioarele o sa se balaceasca!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Mai Pisoi nu ai colul scurt deloc..eu am 38 mm cam ca tine si Iosup mi-a zis ca e foarte bine..asa este si la tine..pe bune!
Pacat ca nu poti veni la intilneala..dar vedem noi in septembrie cum facem! Spor la treaba!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
alina80 spune:
CATA, iti dai seama ca ne uitam dupa haine si de baietel si de fetita!!! Mie imi plac mult sosetelele! Poate vedem ceva interesant!
Zi-mi si mie te rog cum se noteaza in termeni medicali lungimea colului, ca am si eu o hartiuta de la dr. cu diverse masuratori, dar sunt doar niste initiale si nu-mi dau seama de la ce vin. Te rog mult, daca ai timp sa te uiti...
16+
dana_ene spune:
Alina si Catalina, daca tot vreti sa mergeti la cumparaturi, va dau cateva sfaturi:
- soseztelele sa nu fie cu elastic, il strange pe bebe la piciorutze
- cumparati multe body-uri (cu maneca lunga - tinand cont ca vom naste iarna) - sunt foarte, foarte utile
- pantalonasi cu bobosei
- caciulitze (si din cele care se prind sub barbie, dar si din cele gen fes)
- evitati camasutzele clasice de nou-nascuti, din acelea care se dau parte peste parte la spate, sunt foarte proaste si ramane bebelul cu spaticul gol.
Va invidiez pentru intalnire !
Sa faceti poze multe, multe !
Daniela
(11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
pisoi3 spune:
CATA, daca la tine 38 mm e bine, eu am 37 mm, hai ca m-am mai linistit, dar de ce o fi zis ametita aia de doctora la eco ca am colul scurt si sa fiu atenta sa nu pierd sarcina? O fi facut misto de mine? Hai ca nu mai inteleg nimic! O conta un mm in plus? Cat o fi lungimea unui col normal in timpul sarcinii, stie cineva?
CATA si ALINA, sa va distrati azi cand va intalniti, la fel si celelalte fete care mai vin. Lasa ca ne mai intalnim noi! Spor la uitat la magazine pentru bebei!
CATA, sa te distrezi la mare, sa te bucuri de apa si de soare (cu moderatie) si sa o faci inotatoare pe Bianca!
Pupici 
Anda si bebe Mark 16+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Giova spune:
Ce pacat ca suntem din provincie si chiar strainatate. Ca de nu si eu veneam la intalnire.
sa faceti multe poze, si sa le trimiteti ca le atasez la sf. listei.
Ex: Intalnire 1, intalnire2, etc
Mie nu mi-a zis dr. nimic de col, doar ca e totul ok, placenta e bine.
poate-mi va zice la eco morfololiga.
aseara mi-am bagat un ovul pt. candida.si ma spal numai cu musetel.
sper sa treaca repede.
poze
gio
si bb 16+
utocatalina spune:
Alina sa stii ca m-am uitat pe foaie, dar la lista cu prescurtati medicale nu regasesc colul...el a scris pe foaie , de mina: col lungime 38,3 mm OI-inchis...scuze pentru intirziere, dar am dormit...maine aduc foaia sa-ti arunci si tu un ochi! Daniela mercic de sfaturi..din pacate financiar nu cred ca ma apropi inca de ceva, dar ceva simbolic parca tot as lua..macar o pereche de sosetute, fara elastic..auzi ce-i aia :"pantalonasi cu bobosei?"Pisoi sper ca te-ai linistit..colul nostru este normal...un col scurt este cum are o prietena de a mea, la 23 de sapt. un col de 23 mm...Giova si mie imi pare rau ca multe fete nu pot veni...sper sa apara mai multe maine..momentan eu si Alina suntem sigure si cred ca si Janina s-ar putea sa apara..o sa facem poze si le punem pe site!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
alina80 spune:
CATA, merci de raspuns si ar fi bine sa aduci maine foaia aia, o aduc si eu pe a mea...Mie mi-a zis dr. ca e totul ok, ca nu e nici o problema, dar nu mi-a dat detalii. Am fost la un magazin de bebelusi, abia m-am intors si am socat o vanzatoare , dar si ea pe mine: era gravida in 6 luni si jurai ca nu e gravida, n-avea burtica deloc. Si am venit eu la 4 luni cu burta mea! Ma enerveaza ca m-a convins ca e prea devreme sa luam lucrusoare pentru bebelusi. Erau niste sosetele dragutele foc! OFFFF!!! Ce ma enerveaza superstitiile astea! Oricum n-o sa mai rezist mult! Si mai ales ca matusa mea m-a sunat ieri si deja i-a cumparat hainute lui bebe, mi le aduce peste 2 saptamani cand vine, si cred ca e tot aia, tot i-a cumparat cineva hainute!
Eu am baut niste apa rece, sper sa nu fac vreo raceala in gat cum fac eu de obicei, dar nu mai puteam de sete si nu aveau la magazin decat la frigider. Astazi nici eu nu am pofta de mancare, mi-am luat niste lapte batut sa pap cu paine, altceva nu ma atrage nimic, cred ca e de la caldura.
Aduc si eu maine aparatul, dar sa stii ca trebuie sa iesim pe afara, ca am facut eu odata poze in Mall si mi-a zis bodyguardul ca nu avem voie. Vedem noi cum facem!
16+
alina80 spune:
CATA, merci de raspuns si ar fi bine sa aduci maine foaia aia, o aduc si eu pe a mea...Mie mi-a zis dr. ca e totul ok, ca nu e nici o problema, dar nu mi-a dat detalii. Am fost la un magazin de bebelusi, abia m-am intors si am socat o vanzatoare , dar si ea pe mine: era gravida in 6 luni si jurai ca nu e gravida, n-avea burtica deloc. Si am venit eu la 4 luni cu burta mea! Ma enerveaza ca m-a convins ca e prea devreme sa luam lucrusoare pentru bebelusi. Erau niste sosetele dragutele foc! OFFFF!!! Ce ma enerveaza superstitiile astea! Oricum n-o sa mai rezist mult! Si mai ales ca matusa mea m-a sunat ieri si deja i-a cumparat hainute lui bebe, mi le aduce peste 2 saptamani cand vine, si cred ca e tot aia, tot i-a cumparat cineva hainute!
Eu am baut niste apa rece, sper sa nu fac vreo raceala in gat cum fac eu de obicei, dar nu mai puteam de sete si nu aveau la magazin decat la frigider. Astazi nici eu nu am pofta de mancare, mi-am luat niste lapte batut sa pap cu paine, altceva nu ma atrage nimic, cred ca e de la caldura.
Aduc si eu maine aparatul, dar sa stii ca trebuie sa iesim pe afara, ca am facut eu odata poze in Mall si mi-a zis bodyguardul ca nu avem voie. Vedem noi cum facem!
16+