Mamici de septembrie-octombrie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
anya spune:
Neata
-lor!
Ati facut ochisori?
Mary, nu te teme! Intreaba de un
de balene esuate si oricum s-ar putea sa vezi si ceva macarale aduse de cei de la protectia mediului - ca sa ne readuca pe linia de plutire dupa ce vom manca tot ce au aia prin bucatarie.
pupici,
tangerine spune:
fetele,
daca astazi sunt 36 de grade nu e mai bine sa stam la restaurant inauntru la aer conditionat decat afara la terasa? eu o maaare problema cu caldura
Ramona
Ramona 27+
Flavia_Hurducas spune:
Oana multi ani fericiti si de acum incolo alaturi de sot! 

Distractie placuta la intalnire si nu uitati sa faceti poze!
Maine cred ca va fi ultima zi in care voi fi atat de activa pe forum, pentru ca de luni sunt in concediu si acasa am numai dial-up. Asa ca voi intra doar seara si mai rarut ca saptamana vitoare imi vine sora si cumnatelul si avem prgram incarcat de plimbari prin tara, pe la terase, magazine. Promit in schimb sa citesc tot ce scrieti si sa va tin si eu la curent cu noutatile mele.
Alinam eu nu am mai auzit pana acum ca cele 126 ar fi toate obligatorii. Stiu ca doar cele 42 dupa nastere sunt.
Flavia 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
cge spune:
Neata gravidute!
Abia astept marea intalnire de azi, sper sa nu intervina ceva la serviciu in ultimul moment.
Eu pe la 17.30, vreau sa o intind.
In rest, am o groaza de trebi , vreau sa ii dau bataie sa o termin.
Bebelusha e cuminte pe caldurile astea, nu prea indrazneste sa miste nici ea.
De la caldura mai am contractii, dar asta este.
PS : Toata ziua o sa ma gandesc ce o sa mananc seara.
Cristina, 31+
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!
Da, multumesc de urarile pentru masina, dar numai am platit ieri.........se pare ca masina nu o primim decat saptamana viitoare. "Daca ati asteptat 3 luni, nu mai puteti astepta o saptamana"...raspuns dat de dealerii Renault.
Carmi, si eu sunt uituca (sigur de la sarcina ni se trage).
Felicitari Flavia pentru analize!!! Eu cred ca am ceva probleme cu calciul ca in ultimul timp imi tot pocnesc incheieturile (poate de la greutate?!)
Norina, si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Dar eu nu ma mai duc la epilat cu ceara ca mi frica de contractii. Vorba lui Flavia, oricum ne rad ele in spital.
Norina, si noi am luat carucior de la Babycare, dar modelul M .... nu stiu cat, parca 305.
Oana,la noi a fost, si mai este, o caldura....phuu. Aseara am stat un pic cu ventilatorul, dar noaptea tot calde este. Stam cu toate jaluzelele si perdelele trase si aerisim pe partea fara soare. Felicitari!!!
Ioana, am inteles ca nu prea e indicata crema epilatoare, mai ales inghinal, deoarece contine ceva chimicale. Voi chiar v-ati facut cu ea? Ca ma duc si imi i-au si eu!!!!!!
CGE, ai grija cu contractiile! Iti spun din proprie experienta. Sa nu te agiti prea tare...ca nu merita.
Distractie placuta la intalneala si sa faceti poze multe sa ne aratati si noua!!!!!!!!!!!!!!
Codruta &
35 saptamani
poze
alinam spune:
FLAVIA si eu stiam ca tine, pana ieri, cand madam de la mmsf a spus de toate cele 126 ...intrebase o mamica la tel. si sa stii ca am auzit de cazuri concrete care asa au patit.... normal ca eu atunci le-am zis ca nu e asa da nu am putut sa ma bat cu 3 contabili si un jurist ...
o sa ne vizitezi mai rar? sau mai bine zis seara de la 8, te inteleg as am fakut si eu o luna dupa care mi-am pus prin cablu .... daca nu ai cablu tras pana aproape de casa vezi ca se poate pune si radio, nu mai costa asa mult echipamentul ...
Anca sa speram ca nu ne paste nascutul la 34 de saptamani ca zau ca eu nu sunt pregatita.....si e si tanti doktor in concediu atunci.
alina 32
Ioana75 spune:
Salutare
!
oana, nadina, ani multi fericiti cu sotii
!
kristinutza, te asteptam azi (hm, o sa fii bronzata, sa nu stai linga mine ca o sa arat ca o brinza
).
codruta, eu n-am auzit nimic contra cremei de epilat, si nici pe ea nu scrie nik, asa ca ...
.
LiaMia, pe unde umbli? Eu cu cine mai impart o portie de papanasi diseara
?
Ioana
norina spune:
b irina merci pt inf despre carut. Mie mi-a placut ala cu gri si portocaliu, ca noi avem fetita
, sper sa ma hotarasc odata ca in curand nu voi mai putea merge deloc cu butucii astia de picioare
- desi am luat pana acum 8-9 kgOana te invidiez pentru racoarea de care ai pomenit, vreau si eu....
- vise...iar despre epilat...nu prea m-am lamurit, dar eu oricum am contractii la greu, inca una in plus nu cred ca se vede
- mai vedemNorina 31+
karmenutza spune:
'Neata, grasunicilor!
Ieri am experimentat niste dureri de burta de am crezut ca nasc la 7 luni! M-a durut burta foarte jos si simteam asa ca o presiune mare. Ca si cand ma impingea ceva de sus in jos. (Bebelusha!) Nu imi gaseam locul nicicum. Daca stateam in picioare, imi venea sa stau jos. Trecea pe moment, cateva minute, dupa care iar incepea si trebuia sa ma ridic in picioare. Si tot asa m-am foit vreo ora, dupa care am luat un No-Spa si mi-a trecut. Si ma doare buricul. Voua vi s-a intamplat? In jurul lui, mai ales sus si jos. Cand stau in picioare simt ca ma doare si din cauza hainelor, si cand apas in jurul lui. Daca stau pe scaun, mai putin.
Ieri chiar mi s-a facut frica pentru ca nu suntem inca gata nici cu camera bebeului, nici nu am zugravit deocamdata. Si ca oricum e cam mica sa se nasca acum.
jadi spune:
Norina, eu m-am epilat inghinal total toata sarcina chiar ii spuneam cosmeticienii ca cu putin noroc ma mai epileaza de 2 ori gravida... adica dupa toate show-urile la cosmetica sa abandonez acum? oricum nu stiu ce sint alea contractii, ori am avut si nu le-am bagat in seama dar din ce mi-ati povestit voi nu am patit niciodata.
La municipal, la cezariana nu te rade decit bucata de la vedere , nu intre picioare. Nu am idee la nastere normala!
Chiar ma gindeam si eu... la terasa e frumos dar sa vedeti ce transpirate o sa fim ...
Eu am un soc ca m-a anuntat sotul ca ii trebuie masina mea ca e mai spatioasa si imi paseaza mie hirbul lui... sper sa ma descurc sa il conduc, norocul meu ca e mititica!
Fetelor, bbul meu e obraznic, de ieri de la ora 18.00 a facut o revolutie in burta mea... nici la aceasta ora nu s-a potolit. Toata noaptea m-a chinuit ingrozitor, pe nici o parte nu puteam dormi. Asta e , vreau copil, ajung sa fiu batuta de el!
Jadi
29+
PS: Nu mi-e foame deloc... pe caldurile astea nu prea mai imi vine sa maninc decit fructe!
iaca_poze