Mamici de septembrie-octombrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Naty, imi pare nespus de rau ca nu vii astazi ca nu am de cine sa ma iau , hehe.
Frumusica balonare ai

Alea Alea,

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ok irina!
Doamne ce caldura e afara! sper sa fie umbra pe terasa aia, ca murim de cald!
mihaela, cum e centura, si pe mine ma intereseaza! de unde ai luat-o?
eu am vazut cu 650 mii la tehnico-medicale, din aia gen corset care se starange intr-o parte si mi s-a parut buna.
mary 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mihaela_e, neaparat sa-mi zici de unde ai luat centura, ca imi trebuie si mie (e pe lista). Eu cu parcul nu-mi fac probleme - ma sui in masina si ma duc in ce parc vreau. Si ma ofer sa va iau si pe voi - dar din ianuarie incolo.

Vecinelor, dupa potol chem sotu' si ne duce pe toate acasa cu masina.

Moama, m-a enervat seful de sala de la Herastrau de nu se poate, mai aveam un pic si-l bateam. Cik ne face el meniul, noi doar sa-i zicem ce buget avem.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dea, ce burtica mica ai!!! Arati foarte bine, nu o sa te vedem batandu-te pentru primele pozitii in topul kilogramelor,nu? Imi pare rau ca nu vii, poate data viitoare (sper sa mai ne ramana timp)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Jadi si mie imi pare nespus de rau ca nu ne vedem. Sper totusi ca poate peste 2 sapt mai facem o intalnire, mai ales ca atunci sper sa fiu si in conceiu!
Dea

Mergi la inceput

M-a sunat sotul ca imi aduce loganul, cel care se rastoarna la 65 la ora, inapoi. tocmai mincase la mariott, cred ca a luat in seama amenintarea mea ca nu mai are ce minca acasa dar chiar sa falimentam?
De nervi am consumat un sanvish si o piersica si la bodega o sa ma dau lovita ca nu mi-e foame, ca asa maninc eu putin, etc. Ca asa sta bine unei doamne, sa fie fitoasa.

Jadi
29+

La mine aici bate un vint destul de tare... dar iar uit ca sint la capatul giulestiului ca si cum as fi la tara!

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

Buna burtici, mai mari si mai mici

Ca sa nu credeti ca nu avem si noi activitate in Constanta, si cum stam cam greu cu deplasarile in tara,
ne-am gandit si noi la o intalnire in zona.

Asa ca, cine e in Cta vineri, pe 29 iulie, dupa ora 17.30, ne vedem la Marco Polo (linga Sala sporturilor).

Nu ne-am gandit la rezervare masa si pana acum suntem 4.

Iar in seara asta, cand
si si sa va ganditi si la noi ca eu cu siguranta o sa visez la noapte papanasi

sa va distrati frumos si...sa fiti cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da' chiar ne trebuie centura aia? Ca am citit de zeci de ori ca nu e buna, ca cica se lenevesc muschii si tre' sa-i lasam sa munceasca ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, Kid, din pacate avem nevoie de centura.

Asta ca sa se observe ca am nascut, altminteri o sa ne treaca in cartea recordurilor cu bebelushi in brate si gravide din nou.

Cristina, 31+

Mergi la inceput

Cumnata mea a intrebat daca dupa cezariana sa foloseasca centura iar doctorul i-a raspuns foarte clar: la 80 de ani doamna, pina atunci lasati muschi sa isi revina de la sine .
Acum nu stiu ce sa spun , aud pareri pro si contra , ba ca nu stiu cine a ramas mai grasa ca nu si-a pus ba ca nu e bine...
Sa ne invete fetele care au mai nascut care e treaba cu centura,

Jadi
29+

PS: Ia pauza 5-10 minute sa va schimb de pampersi sau capitol cum se zice!

iaca_poze

Mergi la inceput