Mamici de septembrie-octombrie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
jadi spune:
Naty, imi pare nespus de rau ca nu vii astazi ca nu am de cine sa ma iau , hehe.
Frumusica balonare ai
Alea Alea,
Jadi
29+
iaca_poze
mary ilie spune:
Ok irina!
Doamne ce caldura e afara! sper sa fie umbra pe terasa aia, ca murim de cald!
mihaela, cum e centura, si pe mine ma intereseaza! de unde ai luat-o?
eu am vazut cu 650 mii la tehnico-medicale, din aia gen corset care se starange intr-o parte si mi s-a parut buna.
mary 31 +
Ioana75 spune:
mihaela_e, neaparat sa-mi zici de unde ai luat centura, ca imi trebuie si mie (e pe lista
). Eu cu parcul nu-mi fac probleme - ma sui in masina si ma duc in ce parc vreau. Si ma ofer sa va iau si pe voi - dar din ianuarie incolo
.
Vecinelor, dupa potol chem sotu' si ne duce pe toate acasa cu masina
.
Moama, m-a enervat seful de sala de la Herastrau de nu se poate, mai aveam un pic si-l bateam
. Cik ne face el meniul, noi doar sa-i zicem ce buget avem
.
Ioana
kid2003 spune:
Dea, ce burtica mica ai!!! Arati foarte bine, nu o sa te vedem batandu-te pentru primele pozitii in topul kilogramelor,nu? Imi pare rau ca nu vii, poate data viitoare (sper sa mai ne ramana timp)
natydea spune:
Jadi si mie imi pare nespus de rau ca nu ne vedem. Sper totusi ca poate peste 2 sapt mai facem o intalnire, mai ales ca atunci sper sa fiu si in conceiu!
Dea
jadi spune:
M-a sunat sotul ca imi aduce loganul, cel care se rastoarna la 65 la ora, inapoi. tocmai mincase la mariott, cred ca a luat in seama amenintarea mea ca nu mai are ce minca acasa dar chiar sa falimentam?
De nervi am consumat un sanvish si o piersica si la bodega o sa ma dau lovita ca nu mi-e foame, ca asa maninc eu putin, etc. Ca asa sta bine unei doamne, sa fie fitoasa.
Jadi
29+
La mine aici bate un vint destul de tare... dar iar uit ca sint la capatul giulestiului ca si cum as fi la tara!
iaca_poze
Anca75 spune:
Buna burtici, mai mari si mai mici 
Ca sa nu credeti ca nu avem si noi activitate in Constanta, si cum stam cam greu cu deplasarile in tara,
ne-am gandit si noi la o intalnire in zona.
Asa ca, cine e in Cta vineri, pe 29 iulie, dupa ora 17.30, ne vedem la Marco Polo (linga Sala sporturilor).
Nu ne-am gandit la rezervare masa si pana acum suntem 4.
Iar in seara asta, cand
si
si
sa va ganditi si la noi ca eu cu siguranta o sa visez la noapte papanasi
sa va distrati frumos si...sa fiti cuminti ![]()
kid2003 spune:
Da' chiar ne trebuie centura aia? Ca am citit de zeci de ori ca nu e buna, ca cica se lenevesc muschii si tre' sa-i lasam sa munceasca ei...
cge spune:
Da, Kid, din pacate avem nevoie de centura.
Asta ca sa se observe ca am nascut, altminteri o sa ne treaca in cartea recordurilor cu bebelushi in brate si gravide din nou.

Cristina, 31+
jadi spune:
Cumnata mea a intrebat daca dupa cezariana sa foloseasca centura iar doctorul i-a raspuns foarte clar: la 80 de ani doamna, pina atunci lasati muschi sa isi revina de la sine .
Acum nu stiu ce sa spun , aud pareri pro si contra , ba ca nu stiu cine a ramas mai grasa ca nu si-a pus ba ca nu e bine...
Sa ne invete fetele care au mai nascut care e treaba cu centura,
Jadi
29+
PS: Ia pauza 5-10 minute sa va schimb de pampersi sau capitol cum se zice!
iaca_poze