Mamici de septembrie-octombrie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
mary ilie spune:
irina,
eu stau la urmatoarea statie, chiar unde opreste 123.putem merge impreuna, la cat pleci de acasa? eu ma gandeam sa iau 523 pana la unirea si de acolo metroul pana la romana( din lipsa de sot+masina, care o sa ajunga prea tarziu, ca sa ma poata duce el)la cat pleci de acasa?
mary 31 +
b_irina_c spune:
Mary - gand la gand cu bucurie.. Tocmai vroiam sa intreb unde e La mama, ca nu stiu exact. Si ca mijloace de transport si eu ma gandisem la fel. Ca la romana ajungeam eu
.
Ca ora de plecare cand zici tu vin eu in statie la tine sa fim sigure ca plecam cu acelasi microbuz...
Irina 35 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mary ilie spune:
irina
cred ca e mai bine sa vii tu pana aici ca avem mai mult sanse sa stam jos
Cred ca la 16,45 e bine, ca fim sigure ca ajungem la timp, nici eu nu am mai fost la restaurantul asta, dar nimerim noi....sper!
ne vedem in statie atunci? la 16,45 daca esti si tu de acord...
eu am parul lung, blond, port ochelari, si burtica de 31 saptamani la purtator...
Mihaela si eu am aparat!
mary 31 +
mary ilie spune:
imi merge net-ul asa de greu imi vine sa
pe cineva de la RDS.
Fetelor eu ma duc sa mananc ceva, ca nu rezist pana diseara, mi-e foameeee. Lasa, ca fac eu loc
mary 31 +
mihaela_e spune:
Daca tot vorbim ca intre vecine, Ioana, nu ma uita pe mine. Si eu stau la Mall si chiar vorbeam cu al meu sot ca e o problema foarte mare pt ca nu am un parc aproape si nu stiu ce o sa ma fac, unde il plimb pe bb. Asa ca ne tot strangem
si vom merge incolonate catre un parculet ceva! Cred totusi ca cel mai apropiat e tineretului.
Acum m-am intors si eu de pe drum. Da greu, drumul lung, caldura mare. Mi-am achizitionat o centura de strans burta dupa nastere de mai mare frumusetea. 850.000 lei - cand mi-a zis vanzatoarea sa-mi cada maxilarul, noroc ca e cald afara si puteam sa zic ca e de la caldura. Da, dar cine o sa-si stranga burta dupa ce naste.
Mihaela, la cat i-ai stresat pe cei de la Mama, cred ca o sa ne dea mancarea servita acu 3 zile. Noi sa fim sanatoase
Am si eu aparatul foto la mine. Sotul chiar imi spunea dimineata: vrei sa pozezi biroul, ca vad ca ti-e tare dor de el de vii aproape in fiecare zi. Lasa mama, pozeaza-l daca asta te ajuta sa stai linistita acasa, asa cum ii sta oricarei gravide pe caldura asta.
.
Abia astept sa ne vedem,
Pupici
Mihaela 28+
b_irina_c spune:
Mary e foarte bine asa cum ai zis. O sa ne recunoastem usor ca nu cred ca sunt multe gravide pe acolo
. Ne vedem la 16,45!
Irina 35 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
jadi spune:
Va rog sa mai scrieti oareshce ca sa putem schimba capitolul pina la ora 17.00 ca dupa aceea nu se mai stie!
Dupa noi, potopul, hehe
Jadi
29+
iaca_poze
cge spune:
Mihaela_e, de unde ai luat centura ?
Eu am vazut una meseriasa la Rococo, cu 2 mil. numai

Asa ca m-am abtinut.
Cristina, 31+
natydea spune:
Buna fetele! Imi pare nespus de rau ca nu pot veni la intalnirea cu voi dar am treaba la birou si pe urma trebuie sa fac pe taximetrista pentru familion. Sper ca urmatoarea intalnire sa fie mai repede si sa ne vedem atunci.
Va pup si va urez petrecere frumoasa!
Dea 29+
Si pentru jadi
, am aici cateva poze de la mare:
http://community.webshots.com/album/353079434MVnred
Acum se vede balonasul!
Mama spune ca o sa nasc odata cu sotu!
Astept pozele voastre maine!