caderea parului -remedii-sfaturi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu in luna iunie m-am trezit cu o cadere masiva de par si nu exagerez cand spun masiva, pe langa fapul ca adunam parul de pe perna dimineata, imi era frica si sa dau cu mana in cap pentru ca mi se umplea palma de par. Am fost la dermatologie, ginecologie, endocrinologie, am facut o sumedenie de analize, totul e ok, toti medicii spun ca este cadera de dupa nastere (am nascut anul trecut in oct.) Ca tratament am luat CA, Mg, Zn si Seleniu, iar ca tratament local am folosit Gerovital (H3 cu ulei de ricin, vit.A si E si petrol) si pot spune ca ceva rezultate a dat dar pentru ca l-am folosit cam 2 luni am facut coji in cap din cauza petrolului asa ca am trecut pe un tratament prescris de dermatolog, tratament cu Foltene (fiole 850 mii/12 buc si sampon 320 mii) si sunt foarte multumita. Aproape ca nu mai cade deloc si a inceput sa-mi apara si puf. O data pe saptamana imi fac un amestec dintr-un galbenus, o fiola de vit E, cateva picaturi de vit A, ulei de masline si de ricin si cu o lingura de miere si frectionez pielea capului dupa care las pe par toata chestia asta cam 30 de minute dupa care ma spal si de clatit ma clatesc cu ceai din frunza de nuc.
Am incercat si usturoiul amestecat cu galbenus doar o data, acum mai bine de o luna, si de cate ori ma spal pe cap, inca pute asa ca am renuntat. Si eu stiu ca este foarte bun dar prea miroase...

BAFTA!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Toate variantele sunt bune....le-am incercat si eu aproape pe toate. acum folosesc ceva de la Ducray un spray destul de scump dar merita.Sanatate!

Bianca
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

quote:
Originally posted by loneanbianca

Toate variantele sunt bune....le-am incercat si eu aproape pe toate. acum folosesc ceva de la Ducray un spray destul de scump dar merita.Sanatate!

Bianca
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.

Il am si eu, sunt deja la a doua sticla si nu prea isi mai face efectul desi la inceput a fost super bun.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu ma spal o data cu un sampon a doua oara cu altul, la mine da rezultate,nu-mi mai cade parul asa de rau(asta pana sa raman gravida).O colega de-a mea a fost la doctor si i-a zis ca e normal sa-i cada 100 fire pe zi cum sa le numaram?Ia zis sa ia o vitamina C pe zi sa sa mearga iar la control,sa vedem daca la ea o sa aiba efect.Catutza 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Eu am folosit tratament pe baza de placenta de la kalos. fffff bun!!! Oricum, de cand a implinit alex 8 luni, cu toate ca inca mai alptez, a inceput sa-mi creasca puf, se vede ca se regenereaza parul!!! Nu-ti face griji, este absolut normal ce se intampla si o sa se rezolve, cu timpul!

Sanatate maxima si copii cuminti!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

mi-a recomandat si mie mai demult o coafeza tratamentul cu placenta de la kallos n-am incercat inca dar acum o s-o fac ca e cam grava situatzia si la mine dupa nastere...

ancutzathree&BB Alex(17 iulie 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Denise, de unde ai cumparat tratamentul de la Vichy?

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

caderea parului dupa nastere e normala, poate percepi tu un pic distorsionat cantitatea care cade...si eu vedeam suvite de par in pumn la mine si casa plina de par, insa la o numarare nu cadeau mai mult de 100 de fire pe zi, atat ca parea mult fiind firul gros si lung.

Remedii:
-supliment de minerale si vitamine
-fara stres
-eventual masti naturiste recomandate pt regenerarea parului, ala care deja trebuie sa cada, va cadea (am citit intr-o revista ca firul de par cade dupa 1-2 luni de cand "moare")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Buna fetelor!
In primul rind pt Tania:nu-ti fa pb.!Acesta e efectul.Stiu pt ca si eu am aplicat masca cu usturoi si petrol si am aflat ulterior ca produce un efect ca de gomaj:curata tot ce e fir de par bolnav sau pe cale sa moara.(mie mi-au cazut suvite).Totusi ca sa nu te arzi pe piele fa-ti amestecul cu mai mult ulei de masline.Are capacitate de protectie f. mare si poti continua tratamentul fara pb timp de o luna,apoi pauza 2saptamini si daca e cazul il reiei.
In rest,tratamentul cu petrol este cel mai bun.Nu-l gasiti,puneti ulai de masline sau de porumb.Mai este o reteta care e f buna inclusiv pt matreata:se amesteca 15-20 picaturi de tinctura de ardei iute cu 2-3 linguri de ulei de masline si se maseaza radacinile.apoi se pune o folie de plastic si prosop.Se sta 1/2ora,apoi se spala parul cu un sapun moale.Produsele de la hofigal sunt extra.Daca simtiti arsuri la nivelul pielii capului iute!la spalat!Inseamna ca sunteti mai sensibile la piele si trebuie mai mult ulei.Acest sfat este valabil si la petrol.Nu va ungeti NICIODATA cu petrol curat!Da niste arsuri groaznice
Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

HELLO fetele!
am shi eu o retzeta care seamana cu cea data de o fata pe pagina anterioara:
galbenush de ou
ulei de ricin
vitemina a uleioasa
vitamina b6
vitamina b12
din cate-mi amintesc era super
o s-o mai incerc, acum, ca mi-am amintit de ea.
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput