Sabina - la 6 luni intre viata si moarte (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Mih spune:
Offf!!!! Ma doare sufletul cand citesc de puiuti mici si bolnaviori!
Acum cateva zile am aflat de cazul micutei Sabina.
Azi am fost la banca si am facut o donatie. Suma nu este mare dar sper ca sa ajute micutul sufletel.
Multa putere si mult curaj doresc parintilor si, bineinteles, Sabinei scumpe!
Este o frumusete de copil si merita sa fie ajutata!
Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei
crisflo34 spune:
Vesti nemaipomenit de bune. Spitalul a redus suma la 25.500 lire ( 37.000 EUR). Asta datorita faptului ca nu mai trebuie transplant de ficat. Ii vor scoate jumatate de ficat. Sa speram ca asa vor merge lucurile bine pana la final.
Fetita e f norocoasa.
Avem in jur de 9.500 EUR si mai tarziu mai sun la banca.
Cosmina, matusa Sabinei
Witchie spune:
super vestea! sa fie intr-un ceas bun!
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ma-mi-ma-mu-ma-me-mamaaaaa
Anuc spune:
Doamne ajuta! Fetita frumoasa si curajoasa!
Incerc si eu sa-mi pun link-ul la poveste si aici si pe yahoo. Sper sa mearga.
Anuc si Ioana (6luni)
ANDREEABANICA spune:
Am reusit azi sa trimit povestea Sabinei la redactia revistei "Copilul meu",sper ca oamenii extraordinari de acolo sa fie impresionati si sa publice povestea in paginile revistei.
Astept cu emotie un raspuns sau nr revistei din august.
Cosmina,vestile sunt din ce,in ce mai bune,Slava Domnului.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
motanik spune:
quote:
Originally posted by crisflo34
Vesti nemaipomenit de bune. Spitalul a redus suma la 25.500 lire ( 37.000 EUR). Asta datorita faptului ca nu mai trebuie transplant de ficat. Ii vor scoate jumatate de ficat. Sa speram ca asa vor merge lucurile bine pana la final.
Fetita e f norocoasa.
Avem in jur de 9.500 EUR si mai tarziu mai sun la banca.
Cosmina, matusa Sabinei
Excelent!
Nici nu ma gandesc la altceva decat la o reusita...si noi sa strangem banii si Sabina sa fie tare si sa treaca sanatoasa si cu bine peste acest hop!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
vikinga spune:
Cosimna e o veste buna! Micuta Sabina chiar ca e mare luptatoare! Sanatate multa! banii trebuie sa reusimsa-i stringem!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
lucia_cs spune:
Vestile sunt extraordinare, e ca si cum de ieri si pana astazi am strans 25 mii lire sterline. Cel mai mult ma bucur ca nu este nevoie de transplant.
Alte vesti:
Un ziar faimos in Scotia "The Hearald" a realizat un reportaj cu parintii Sabinei si au publicat cazul in editia de astazi:
http://www.theherald.co.uk/news/43800-print.shtml
Witchie, in ce ziar a aparut astazi povestea Sabinutei?
ANDREEABANICA, speram sa primim un raspuns de la revista "Copilul meu".
Eu am scris la urmatoarele ziare, speram sa primim un raspuns:
Ziarul Libertatea,
Evenimentul zilei (social),
Romania Libera,
Capital,
Gardianul,
Cotidianul,
Monitorul de Suceava,
Formula As,
Jurnalul National.
Sper ca din atatea sa raspunda cineva. Ma gandesc sa insist si sa le dau exemplul extraordinar al celor din Scotia, poate asa se vor gandi sa scrie si ei cateva randuri...
_
Un bebelus de 6 luni are mare nevoie de noi.
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
Witchie spune:
Tocmai am vorbit cu dr Pritchard: Sabina e bine, a trecut peste a doua runda de citostatice. Desi i-a fost putin rau, azi a mancat bine, a zambit si s-a jucat cu jucariile.
Doctorul spune ca sansele ei de a duce o viata normala sunt de peste 80%. Din ce mi-a explicat am inteles ca datorita chimioterapiei, tumoarea a intrat in rezectie si poate fi inlaturata chirurgical, fara a mai fi necesar un transplant. Asa cum probabil stiti, ficatul este singurul organ care se regenereaza, deci ei vor taia doar bucatica afectata. Cu ajutorul lui Dumnezeu, daca nu apar complicatii, cam in 6 luni Sabina se poate intoarce acasa.
Astea au fost vestile bune.
Vestile mai putin bune sunt ca probabil vor fi nevoiti sa ramana acolo pentru inca o runda de citostatice inainte de operatie (care a fost programata candva in jurul datei de 6 septembrie) si pentru ingrijirea post-operatorie. E adevarat ca doctorii au hotarat sa nu ia nici un ban pentru operatia Sabinei si de aceea costurile s-au redus la 25.000 de lire dar din ce mi-a spus dr Pritchard, acestia sunt banii pe care i-au luat in calcul in circumstantele actuale.
Oamenii mai trebuie sa traiasca in astea 6 luni si probabil ca adunate la un loc, sumele care le sunt necesare - si pentru a trai acolo vor ajunge tot la 50.000 de lire. Deci nu e cazul sa dezarmam.
Asta am aflat asta v-am spus sper sa nu va tai din euforie dar ca si in cazul lui Mihaita si al lui Cristi, la prima strigare doctorii spun doar suma necesara pentru operatie. Uita sa mentioneze ingrijirea post operatorie si lunile pe care pacientul trebuie sa le petreaca sub supravegherea lor, intr-o tara straina.
Dl Dr. a fost foarte dragut, l-am asigurat ca o intreaga comunitate face eforturi pentru a strange bani pt Sabina si ca vor fi platite cheltuielile medicale.
In numele lui va multumesc pentru eforturile pe care le faceti si va rog sa nu uitati: 25.000 e doar inceputul.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ma-mi-ma-mu-ma-me-mamaaaaa
crisflo34 spune:
Da am vazut acum ziarul. Doamne ajuta si pentru restul
Diseara vor veni 2 televiziuni la ei. BBC national si tv scotish ,dar nu stiu la ce ora.
Sabina e bine inca nu a intrat in aplazie.
Cosmina,matusa Sabinei