Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Draga mamica_iulie_august,multumesc pt.inscrierea in listuta a bblui meu Mihai-Daniel si a mamicii lui insa avem o problemuta:albumul care se deschide acolo la noi NU ESTE ALBUMUL NOSTRU.Deocamdata noi nu avem album,speram in curand.Vezi ce faci cu acela care este pus la noi...Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Camelia72,bine ai venit!Spune-ne mai multe despre voi

Maria,bine ai revenit!...ar fi bine daca totusi ai merge la dr.cu Luca,poate fi si de la dinti,dar poate fi si o infectie sau ceva la plamani.
si multa sanatate!

Daria,nu stiu sa-ti spun un program,fiindca eu nu ma gandesc sa-i schimb programul,asa ca o sa ramana la fel;in schimb am gasit ceva,poate te ajuta in vreun fel:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=124

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

hihihi...horoscopul copiilor....cat e de adevarat...

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=233

,parca o si vad cum o sa ma puna ea la punct pe mine.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Maaria-si noi am avut aceeasi problema. Cateva zile cu febra, nu foarte mare, fara alte simptome. Era vioi, manca f bine dar totusi facea febra. Pana la urma a fost din cauza dintilor.
Daria- nu stiu cum :trebuie sa arate programul unui copil de un an". Pot sa-ti spun cum e programul nostru: trezirea in jur de 7 (in 90% din cazuri din patul nostru, unde baga somn de pe la 4-5 dimineata). Pus pe olita, spalat, 250 ml lapte la bord si predat bonei.Joaca/plimbare pana la 10-11 dupa care somn 1-2 ore dupa chef.Inainte de somn fructe.Joaca pana la 2-2.30 dupa care pranzul si apoi iar joaca sau plimbare (daca nu e foarte cald). Dupa amiaza mai mananca pe la 18.00 -almette, philadelphia, unt, cascaval, iaurt+banana/biscuiti. Plimbare pana la 20.00, baie, frichineala si somn.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
Raducu la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Azi facem si noi vaccinul de 1 an Priorix si
infarix .

Speram sa fie bine.

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Frederick !!!

Lucas Stefan !!!

Anne-Marie !!!

Sabrina Maria !!!

LA MULTI ANI puiuti scumpi, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voinici, sa aveti in viata tot ce e mai frumos, sa aveti numai bucurii si impliniri !

mamici si tatici de pitici sarbatoriti, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Oana,multa bafta la vaccin,sper sa nu planga mult si sa nu faca febra.

sa va zic...hihihi,rad si acum...eu fac niste exercitii pt abdomen,iar la unul din ele ma ajuta si moata...adica eu stau pe spate,picioarele stranse la piept,o pun pe moata pe labele picioarelor si misc inainte-inapoi....buuun,ma pun pe treaba si dai,si dai...si cand ma uit la pitica ce credeti ca facea...adormisede la atata uta,uta...

poze Alexia

Mergi la inceput

inca o data, va multumim din suflet pentru urari, sa fim sanatosi cu totii si sa ne bucuram de puiutii astia mici!

noi aseara am facut o petrecere "pe scurt", adica fara nasi, doar cu cativa prieteni, petrecerea petrecere o vom face in weekend, dar si ieri a fost atat de frumos si de emotionant, moata mica a fost in verva, nu vroia sa se culce, simtea ea ca mai are de petrecut, a primit jucarii, hainute, cel mai mult ii place tricicleta, ca tot e la moda !

am facut si pozne:
http://community.webshots.com/album/405823011yCZUcf

Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Mihai al meu este de sambata baiat mare,a implinit 1 anisor ,cu motul mai asteptam vreo 2 saptamani,nasii sunt plecati in Italia.
Aseara am facut si vaccinul,mama-mama ce a mai tipat,a aratat ca este barbat.Cu dintisorii stam asa: avem deja 2 sus,2 jos iar acum ne chinuim cu seria urmatoare-unul chiar a iesit .
Voi pe unde va mai racoriti,se anunta si pe la noi calduri mari,cu bbii aveti curaj sa mergeti la mare?Noi vom fi in Eforie Nord intre 12-18 iulie dar fara Mihai,doar cu Georgiana (fetita noastra de 6 ani).Acum va las ca s-a trezit mafiotul .

Mergi la inceput

acum am citit ce ati mai scris si vad ca aproape toata lumea trece printr-o stare mai "altfel" ...iubitele, sper ca nu eu va intristez, poate ca zilele astea am fost cam nostalgica, dar promit ca imi revin!

va pupacim dulce pe toate!

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput