Miresele anului 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Felicitari miresicilor din ultimele zile si nasicilor!

Blanca ai fost tare frumusica - poate imi recomanzi si mie croitoreasa ta, cind voi fi si io nasica, ce zici??? Apropo cit te-a costat rochita????

Apropo de marturii - eu pentru ale mele am luat de la Metro drajeuri colorate - 500g/punga si mi-au ajuns pentru 100 de marturii, nu mai stiu cit a costat punga de bomboane, da sigur a fost pina in 200.000 lei vechi.
5 bomboane/1 marturie. Am vazut si io d`alea la 600.000 lei/kg si le-am si incercat...bune rau...da` mult prea scumpe

Miresici nu va mai intristati din cauza neamurilor, sunt niste treburi inevitabile, si asta e doar inceputul, pina in ultima clipa se vor gasi o gramada de oameni binevoitori si cu idei care sa va puna creierii pe moate....

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by roxygeo

Buna ziua miresici!

Felicitari miresicilor din ultimele zile si nasicilor!

Blanca ai fost tare frumusica - poate imi recomanzi si mie croitoreasa ta, cind voi fi si io nasica, ce zici??? Apropo cit te-a costat rochita????

Apropo de marturii - eu pentru ale mele am luat de la Metro drajeuri colorate - 500g/punga si mi-au ajuns pentru 100 de marturii, nu mai stiu cit a costat punga de bomboane, da sigur a fost pina in 200.000 lei vechi.
5 bomboane/1 marturie. Am vazut si io d`alea la 600.000 lei/kg si le-am si incercat...bune rau...da` mult prea scumpe

Miresici nu va mai intristati din cauza neamurilor, sunt niste treburi inevitabile, si asta e doar inceputul, pina in ultima clipa se vor gasi o gramada de oameni binevoitori si cu idei care sa va puna creierii pe moate....

Va pupic

http://community.webshots.com/user/roxygeo

eu mi-am luat din metro o cutie de 3kg si am dat 2 sute nu stiu cat pe ea.
O sa-mi ramana destule bombonele, dar eu oricum sunt fan

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by roxygeo

http://community.webshots.com/user/roxygeo

Roxygeo... am fost si eu ieri in Metro si am vazut nise drajeuri colorate (de fructe) in pungi de 500 g. care erau mari si aratau foarte bine (adica frumos colorate si lucioase). Si mie mi s-au parut foarte rezonabile la pret: 45.000 / punga. Si am luat o punga de proba si sunt foarte bune...
Despre astea vorbesti???

Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

DAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Imi pare rau ca eu pe ale mele nu le-am pozat ca sa vi le arat, dar mai am vreo doua marturii pe acasa si o sa incerc sa le pozez pentru voi, au iesit tare frumusele!

Variante exista, totul e sa le cauti si sa le accepti, ca io de exemplu am vrut albe si am ajuns la colorate

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Roxygeo... bravooo!!!
Pai initial si eu am vrut tot albe... alune sau fistic in ciocolata alba... Si cand am vazut ca mai jos de 600.000 nu gasesc am inceput sa ma reorientez...
Da, e clar... ma duc sambata sa iau din alea de fructe. Si mie imi place ca sunt colorate mai ales ca voi avea marturii din tul si se vede frumos... da o nota de veselie...

Sar'na!

Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

fetelor, voi ce aranjamente de masini vesti folosi?

Pisu_Miau

Mergi la inceput

eu pentru masina mea am cumparat un pampon mare mare, ma costat 150.000 lei, la o florareasa in piata Colentina. Erau multe si in Europa da` nu asa de mari cum vroiam io.
La celelalte masini am pus pampoane obisnuite, le-am legat de oglinzi, la Carrefour le-am luat 20.000 lei/punga cu 5 buc. In plus la toate masinile a pus unchi miu baloane, ba la oglinzi, ba de antene, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pe masina in care voi merge eu va fi un aranjament floral mare neaparat cu crini imperiali si niste buchtele mici la manerele portierelor...celelalte masini cred ca vor fi cu buchetele mici la portiere si atat...mai vad daca pun baloane

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor lamuriti-ma si pe mine in care moment al nuntii servesc mirii sampania din paharelele alea speciale cu mainile incrucisate???ca eu am vazut pe la mai multe nunti si peste tot au fost momente diferite la unii la iesirea din biserica la altii la intrarea in restaurant iar la unii dimineata la tort
cum e pana la urma?

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Rochita ma costat 6 mil cu tot cu material, strasuri, tull pe dedesubt, nasturi si manopera. Eu zic ca rezonabil pentru cum a aratat, fotograful mi-a facut poze mult mai bune si sper sa se vada acolo exact...dar abia sapt cred ca voi avea pozele de la el.
Croitoreasa e cufuta rau...i-am zis ca am nunta pe 23.07 numai sa o termine mai devreme si am luat rochita pe 23.07 la ora 12.30..va imaginati ce stres as fi avut..
Dar asa a fost totul bine si frumos....aaaa a trebuit sa imi mut nasturii de la rochita vreo 3 cm caci cadea de pe mine (nu a avut timp sa imi faca mai multe probe), bine ca am mintit

http://community.webshots.com/user/blanca_000
http://pg.photos.yahoo.com/ph/super_georgia/my_photos

Mergi la inceput