Miresele anului 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

dilaural,
eu pt marturii am luat bomboane f bune de pe Dorobanti, pe langa Perla , ii zice "Confiserie" magazinului... sunt chiar foarte bune, si diverse (alune, migdale, fistic, fructe uscate - trase'n ciocolata alba, cu lapte sau amaruie). initial am vrut sa ies mai ieftin si am luat unele de la supermarket Nic, dar al meu cand le-a gustat a zis ca el nu vrea sa se caliceasca, ca se simte ca ciocolata in care sunt invelite nu-i de calitate... asa ca am luat de la magazinul asta de pe dorobanti, doar cat sa gust, am numarat cate vin la 100 de grame, si am stiut cate-mi trebuie dupa aceea... in nici un caz nu-ti trebuie 6 kg, asa ca nu te speria ca pretul la kg e mai mare, chiar sunt bune, si ciocolata luceste frumos si e parfumata... imi pare rau ca nu mai am notat, am luat si stafide in ciocolata si alea erau vreo 70 de buc la kil...

dianiana, nu te necaji, oricat de bine ar merge toate, tot mai apare si ceva de genul asta... si la mine la nunta o apucase pe mama cavalerului de onoare ca de ce nu i-am facut buchetel de dra de onoare si prietenei lui (amandoi tineau lumanarile), ca noi chiar nu ne-am gandit, cum se poate asa ceva, nemaipomenit?!? fiecare cu ale lui, detaseaza-te de ce vrea fiecare si acorda-ti intaietate pt aceasta zi mult asteptata, trebuie sa fie pe gustul tau si al iubitului tau, pt compromisuri mai exista si alte zile disponibile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by dianiana

Multumesc pentru incurajari Dilaural;
si noi am facut totul din banii pe care i-am strans special pentru asta si de cateva luni bune ne chinuim sa iasa totul super bine; eu am muncit cel mai mult si m-am zbatut; ceea ce imi doresc eu isi doreste si al meu, ne potrivim la gusturi; vrem o nunta moderna, simpla si eleganta; doar ca el e mai mutulica si mai comod si lasa totul pe mine iar pentru asata ai lui cred ca face ce vreau eu; CUM POATE CINEVA SA CREADA CA UN BARBAT FACE CE ZICE O FEMEIE FARA SA VREA!!! insa ai lui nu accepta ca nu au fost bagati in seama sa se spuna ca au facut si ei ceva; nici ai mei nu au fost solicitati si au ajutat doar daca le-am cerut noi ceva; pacat de baietii astia buni!!! al meu e chiar un om deosebit, il iubesc si nu vreau sa ne certam din niste orgolii ranite;

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Cu multa placere... pai d-aia ne strangem toate aici, nu???
Si noi ne chinuim tot de vreo 9-10 luni sa organizam singuri aceasta nunta si pe bune daca n-o sa iasa cum vrem noi... Nu dau voie la nimeni sa se bage in ciorba noastra. Suntem ditamai oamenii la 30 de ani si suntem pe picioarele noastre asa ca n-avem nevoie de indicatii sau de impuneri. Socrii mei ne-au ajutat foarte putin pentru ca asa am vrut noi si au "executat" numai ce am cerut noi...
Au inteles de la inceput ca n-au cum si cui sa impuna cu toate ca - simt eu - nu e chiar totul pe gustul lor, dar au avut decentza sa nu se bage. Ai mei sunt despartiti si oricum stiu amandoi ca eu fac numai cum vreau. Am suportul lor moral care conteaza enorm!
Incearca sa fii diplomata si atrage-o pe soacra-ta de partea ta! Asta conteaza cel mai mult!

Hai nu fi suparata... o rezolvi tu! Binevoitori din astia ca "matusa" o sa mai apara...

Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moiraine7

dilaural,
eu pt marturii am luat bomboane f bune de pe Dorobanti, pe langa Perla , ii zice "Confiserie" magazinului... sunt chiar foarte bune, si diverse (alune, migdale, fistic, fructe uscate - trase'n ciocolata alba, cu lapte sau amaruie). initial am vrut sa ies mai ieftin si am luat unele de la supermarket Nic, dar al meu cand le-a gustat a zis ca el nu vrea sa se caliceasca, ca se simte ca ciocolata in care sunt invelite nu-i de calitate... asa ca am luat de la magazinul asta de pe dorobanti, doar cat sa gust, am numarat cate vin la 100 de grame, si am stiut cate-mi trebuie dupa aceea... in nici un caz nu-ti trebuie 6 kg, asa ca nu te speria ca pretul la kg e mai mare, chiar sunt bune, si ciocolata luceste frumos si e parfumata... imi pare rau ca nu mai am notat, am luat si stafide in ciocolata si alea erau vreo 70 de buc la kil...

Multumesc mult Moiraine...
Eu am luat de la Cora niste arahide in ciocolata alba... foarte bune! Am rugat-o pe vanzatoare sa-mi cantareasca 7 bomboane! Atatea vreau sa pun in marturie. Erau 30g. Inmultit cu 170 de marturii cam atat inseamna... 5,400 kg.! Asa ca d-asta spuneam ca mi se pare cam mult 600.000 kilogramul!
Dar am sa ma duc acolo sa vad ce si cum... multumesc mult de tot!

Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Noua ne-au spus initial ca biserica e in jur de 4 mil + cor 2.5 mil si trebuie sa vb cu preotul ca sa il ai.
Am platit avans 1 mil si diferenta a fost de 2.5 mil , deci ne-a costat 3.5 mil in final si fara cor (au scapat nasii de plata - glumesc normal)

Multumesc de complimente...sunteti intredevar tare dragute

http://community.webshots.com/user/blanca_000
http://pg.photos.yahoo.com/ph/super_georgia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

blanca da-mi voie sa-ti zic ca ai eclipsat mireasaasta e parerea mea ai fost super

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mai am 3 saptamani pana la nunta si nu-mi gasesc o diadema frumoasa.
Am fost prin oras dar ce am vazut nu mi-a placut. As vrea ceva finut, subtire, nu inalta.
daca stie careva vreun magazin cu articole mai deosebite, pls..............sa-mi dea adresa. Dar sa fie din Bucuresti.
merci mult de tot
Nopate buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireasa spune:

A trecut si marele eveniment....A fost super frumos. Am deja un rand de poze pe care le puteti vedea. Restul sper sa le recuperez dupa ce ne intoarcem din voiaj. Atunci va voi da si mai multe detalii despre cum au decurs evenimentele.
Pupici la toate doamnele si domnisoarele (viitoare doamne).

http://photos.yahoo.com/andreea_adam2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

[quote]Originally posted by nushulica

blanca da-mi voie sa-ti zic ca ai eclipsat mireasaasta e parerea mea ai fost super

hai mai...si tu? mai multi mi-au spus asa, chiar si fotograful cu care suntem buni prieteni..acum ce sa fac ..

http://community.webshots.com/user/blanca_000
http://pg.photos.yahoo.com/ph/super_georgia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai nu ai ce face nu ai tu nici o vina ca ai aratat si arati mai bine ca mireasa "finutza"dar sincer asa e-parerea mea

nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by R.Cata

Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mai am 3 saptamani pana la nunta si nu-mi gasesc o diadema frumoasa.
Am fost prin oras dar ce am vazut nu mi-a placut. As vrea ceva finut, subtire, nu inalta.
daca stie careva vreun magazin cu articole mai deosebite, pls..............sa-mi dea adresa. Dar sa fie din Bucuresti.
merci mult de tot
Nopate buna

Eu mi-am luat tot ce inseamna strasuri din Niro (Dragonul Rosu). Stiu ca nu suna asa pompos ca Picasso, dar crede-ma ca intre produse nu este absolut nici o diferenta decat aceea imensa de pret! Acolo gasesti absolut orice iti trece prin cap incepand cu diademe cu pieptan care stau in par pana la diademe stil cordelutza sau coroane sau ce vrei tu. Coliere, cercei, bratzari... orice culori si modele.
Singurul inconvenient este locatia si faptul ca standurile nu vand decat engross dar le rogi si tu pe fetele alea si le dai 50.000...
Nici eu nu-mi facusem planuri sa-mi iau de acolo dar cand le-am vazut si cand am vazut ce oferta era... am zis ca de ce nu... si sunt foarte multumita!

Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput