Mamici de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Mamini, asa am intentionat initial, sa fac cezariana, dar doc mea m-a spus ca daca frica este singurul considerent nu merita. A zis sa vedem cat de mare e bebe, cum e asezat si, avand in vedere ca oricum imi face anestezie locala, a zis ca nu are sens sa ma chinui cu recuperarea daca nu exista premise de nastere grea. Pana acum e ok, in sensul ca ecograful mi-a spus ca nu crede ca bebelina creste mai mult de 3.300 - 3.500 si e cu capul in jos de o luna. Daca ea saracua s-a pregatit asa intens, nu vreau sa o dezamagesc.
Marele convenient este ca am f mare incredere in doc mea si daca ea mi-a sugerat asta cred ca e cea mai buna varianta. Oricum, a fost super simpatica. Incercand sa-mi aduca argumente, mi-a spus ca cel mai mare medic ginecolog a spus ca femeia tre' sa nasca normal, de-aia ne-a dat D-zeu pi...intre picioare si nu pe burta :-)

Ma rog, pana una alta astept sa vad evolutia si nu ezit sa aleg cea mai buna varianta pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

simpatica dr ta si e f bine daca ai incredere in ea. si e si mai bine ca se poate natural! eu aveam impresia ca faci cezariana si in principiu se presupune ca e un motiv medical pt asta.nu cred ca-s fete aici care sa fi facut cezariana de moft( desi, in fond, eu nu judec pe nimeni, e liber fiecare sa aleaga ce face cu corpul propriu).initial eu voiam cezariana, pt siguranta-fiindca aici natural nasti doar cu moasa si eu as fi vrut dr, desi sovaiam si intr-un fel imi doream sa nasc natural.atita doar ca aici nu poti sa alegi si nu exista maternitati particulare. apoi am primit indicatie absoluta de cezariana- adica si daca ma duc in urgenta ca s-a declansat nasterea tot direct in sala ma baga. si nu a mai fost cazul sa ma gindesc ce vreau, imi doresc doar sa fie fara probleme. dar daca totul indica un mers bun al lucrurilor, da-i cu ceaiul de zmeur, parca de prin sapt 36 ziceau fetele.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Hop si eu mai tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata!!!
Am incercat sa scriu astazi devreme, dar dupa ce am scris mesajul a dat eroare...am incercat din nou si lafel, asa ca ... m-am lasat pagubasa pentru ca eram in intarziere. Azi a venit prietena mea din Italia la mare cu copiii si am mers la gara s-o pescuiesc, am cazat-o si am plecat pe faleza sa papam ceva, de aceea nu am reusit sa intru pana acum.

Mamini, eu dorm... cand mi-e somn pun capul pe perna si gata mi-s!!! Stii, mie imi place mult ceapa si are efect somnifer, asa ca ai putea sa papi ceva seara cu multa ceapa, eventula o salata de rosii cu multa ceapa, sau daca iti place laptele poti inlocui salata cu laptele ... dar am uitat, nu merge cu Fe... Asa ca da-i cu ceapa, iti zioc eu, are efect garantat!!!

Anis, he he, vorba lui Mamini, poate ne trezim ca nastem noaptea!!! Eu am stat stresata ca poate nu-mi raspunde dr. meu la tel. noaptea, dar i-am luat si nr. de fix ca sa fiu sigura, asa ca se poate intampla in orice moment al zilei, nu conteaza!!!

Ioana, la multi ani pentru Andrei, sa creasca mare si frumos!!!

Cami, ce frumoooosssss!!!! Si eu mi-am visat bebelusha in diverse ipostaze, ultima oara am visat-o extraordinar, am povestit visul acum cateva zile... Nu-i asa ca-i minunat???

Bebestrumfitza, bine ai revenit acasa, sper sa ai mai mult timp de acum sa intri sa mai stai la povesti cu noi!!!

Oriadam, nu am fost pe plaja propriu zis, dar am stat pe o terasa langa plaja de am papat... foarte frumos, desi este f. cald, adie briza si este numai bine!!!

Katink, imi pare rau ca nu a mers DC-ul de dimineatza, chiar va spuneam ca o sa cam absentez azi... dar am venit relativ repede inapoi, asa ca iata-ma-s!!!

Anka, I'm back si gata , nu mai ies azi.

Dede, sper ca ai nascut si ca sunteti bine si tu si Medeea!!! Va asteptam cu vesti!!!

Merg la nani acum, trebuie sa am grija de ten... sa ramana frumos asa ca bag putin somn de frumusete!!!

Va pupic cu drag,

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Irinuca, bine ca ai revenit! Ce bine de tine ca poti vedea marea cind vrei! Sint turisti multi? Care e atmosfera?
Si eu am scris de doua ori un mesaj dimineata dar n-a vrut sa mi-l primeasca asa ca am renuntat si am plecat la cumparaturi!

Anca si Matei 35s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, ce copil cuminte ai tu...te lasa sa faci nani si auzi ce te lasa sa papi...lapte! ceapa!
laptele la mine e pe lista neagra, impreuna cu peshtele(care imi place la nebunie, in conditii normale), portocalele, mandarinele si alte chestii bune de care mi-e dor, dar nu le pot atinge de prin decembrie, fiindca le vomit.
de la ceapa si usturoi am arsuri, mai ales daca maninc seara ( dar asa aveam si inainte, nu asa rau, dar nu-i vina lui bebe neaparat)...
ei, dar poate ca o sa dorm la noapte sau miine sau...nu stiu cind.
asa stiu eu o activitate care imi face somnic, dar nu o mai mentionez ca iar dati cu rosii si de care m-as fi ferit acum, ca sa nu se grabeasca dra...dar decit diazepam? mai bun si mai sanatos precis!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Multumesc mult pentru urari. Intr-adevar, noi pana luni nu am iesit din casa. Au fost mai multe motive ... am stat cu ei 3 saptamani in spital, mare parte din timp la sectia de prematuri unde era un mediu aprope steril si mi-a fost frica sa nu ii imbolnavesc daca ii scot brusc in atmosfera de afara, apoi au fost niste zile ploiase si umede ... nu am avut nici carutz (si e greu sa iesi cu 2 copilutzi in brate) ... au mai fost insistentele unor rude care ne-au tot sfatuit sa asteptam botezul ca sa-i scoatem in lume ... Ideea e ca acum ne plimbam dimineata si seara, ne place f. tare (mai ales mie ca dupa plimbare dorm cateva ore neintorsi si pot sa fac si eu cate ceva prin casa sau sa dorm).
Am fost azi cu Rares la spital si i-au luat sange din degetel si din vena pt niste analize (a avut la iesirea din maternitate hemoglobina mai mica si e inca galbior de la icter si am hotarat cu pediatra sa vedem si cum sta cu bilirubina). A plans micutzul ... mi s-a rupt inima ... Sper sa iasa totusi bune analizele.

M-am intalnit cu Isabella in spital, era internata cu unul din baieti pt ca a facut o infecti urinara si a trebuit sa stea in spital. Era tare necajita din cauza asta, dar am inteles ca sunt mai bine si pleca acasa in curand. Ea s-a refacut dupa problemele de la cezariana si se simte bine.

In alta ordine de idei, cei mici cresc bine, Rares are cam 4400g si Bianca are putin peste 3000g. Colicii au cam trecut, cel putin nu ne mai supara asa tare. Nu stiu care din picaturile si ceiurile folosite dau rezultate, dar important e ca dorm mai bine si nu ne mai chinuim asa tare.
Eu am ajuns aproape de greutatea de dinainte de nastere (mai am cam 1kg de dat jos) si am reusit sa incap in pantalonii cu care m-am plimbat vara trecuta. Probleme au mai ramas cu bluzele si camasile, ca mi-au crescut sanii si nu prea ma mai incap. Laptic inca am pentru amandoi. Beau ceai de chimion, anason si fenicul la greu si se pare ca are efect.

Daca nu o sa mai reusesc sa intru prea repede, nastere usoara fetelor care sunt in saptamnile 38, 39, 40 (vad ca sunt destul de multe ce se apropie de termen...). Sa va dea Dumnezeu copii sanatosi si mancaciosi!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

La noi e delirant de cald ... bebe e cam pleostit si el ... nu prea a avut azi mare activitate. Se mai suceste cate un pic si inapoi la nani.
Imi vine sa ma mut cu totul in cada ca acolo e mai bine sub un jet de apa racoros.
38 de grade, va dati seama?
Incep sa-mi doresc sa nasc acuma, macar la spital e mai racoare

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac fetele?
La mine merge aerul continuu...si ma plictisesc rau...am rearanjat lucrurile bebinei...am verificat bagajul de spital...am mancat...si nu stiu ce sa mai fac..of

AniS si bebelina mea dulce 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc pentru urari mamini si Ioana.La multi ani si pentru Andrei :), nu pot sa cred ca au deja o luna...Aidan ma cam chinuie noaptea, mai nou, are episoade in care tipa in timp ca papa.Se opreste si tipa vreo cateva secunde apoi tace si mananca mai departe...si tot asa, nu stiu de ce ca nu sunt colici.

Deasemea varsa o gramada(nu varsat ci spit up - nu stiu cum ii zice in romana) dupa ce papa.M-am uitat pe babycenter.com si e normal, ei spun ca e din cauza ca e prea plin.Mai spun sa il tin mai sus cu capul cand mamanca.Desi lucrurile astea sunt normale ma disper cand se intampla ca nu stiu tot timpul cum sa reactionez.
Voua vi se intampla???

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, fetele!
Irina, eu am grupa 01, iar sotul A2. Si da, e un sot minunat. Tata a fost un om deosebit din toate punctele de vedere, noi il pomenim mereu si-i simtim prezenta, chiar daca nu mai e. A avut niste principii atat de puternice, incat pentru mine el si acum e un ghid comportamental. Sa nu ti se para vorbe mari, oricine l-a cunoscut va spune la fel despre el.
Fetele, ieri i-am facut baie singuri Sarei, am fentat bunicile ca sarim de spalat o zi. Mi s-a parut o bagatela, desi Sara tare plange cand se vede in apa. Oare o sa-i treaca? Oricum, nu vom lua bunicelor placerea baitei, mai ales ca dupa-aia imi fac casa luna.
Va pup.
Felicitari Bogdanei pentru bebitza Cristina .

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput