Mamici de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Cami, la virsta ei viseaza si ea, poate ati visat acelasi vis si s-o fi minunat si ea ce mami frumoasa are....dar de ce m-o fi apasind cu mina aia ca nu vreau sa ies chiar acum
eu sunt asa de obo si de nedormita ca pling din orice si acuma cind vad bebei imi curg lacrimile siroaie ca vreau si eu..., abia astept! de azi in doua saptamini ma internez si joi pe 11 vad printesa fara nume. mai e putin- 2 sapt, dar mai e mult-14 zile care trec greu....
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Salutare dragele mele!!!
De cand nu ne-am mai vorbit!!!......
Sunt bine, am nascut pe 04 iulie, Matei a avut 3200g, acum are vreo 3600g,e sanatos si voinic...

Va pup pe toate, va felicit pe cele care ati nascut deja si celor care inca asteapta le urez nastere usoara!
Sper sa am timp sa scriu mai des!

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetelor!

Albinutzza, foarte emotionanta povestea nasterii bondarelului!

Emaaimee, m-am amuzat copios cu povestea placentei. Saracu' sot, era tare ingrozit sa aiba asa ceva acasa!

Noi am fost ieri la control si bebe nu vrea inca sa iasa. Nu prea a fost confortabil controlul. M-am plans doctoritei ca m-a durut si a zis ca acum zona respectiva e foarte sensibila si din cauza aia m-a durut. Parca pana la control am fost fata mare [;]. Din pacate, analiza culturii de col n-a iesit buna. Mi-a iesit E. coli si ne tratam cu Augmentin. Sper sa treaca.
De acum ne ducem in fiecare saptamana la control. Saptamana viitoare imi vad si eu flacaul la ecograf. Truli-luli, tu unde ai fost la control? Eu am fost la Municipal. O groaza de gravidute. Eram vreo 5 in saptamani mari. Bineinteles ca am stat in picioare p-acolo. Am zis ca data viitoare ma duc sa vizitez maternitatea. Sper sa-mi dea voie.
Azi mi-am facut si bagajul sa nu ma mai bata la cap mama si sotul. Sunt mai stresati ca mine, saracii!

Voi cum suportati caldura? Eu mor. Mi-e si frica sa mai plec. Mai ales cu autobuzul.

Pupici
acusor 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Bebestrumfitza uraaa sa triasca bebe Matei sa fiti sanatosi amandoi!!!! Crestere usoara si refacere rapida tie!!! Uite ca toate eforturile au dus la bun sfarsit!!!
Mamini cam naspa ca nu te poti odihni acum ca dupa ce vine printesa fara nume no more sleep!!! te alearga cu pusca prin casa Ia un diazepam ceva merge si pt contractii seara.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Buna dimineata tuturor!

Cum va descurcati cu caldura? Eu NU MAI POT. Am iesit ieri un pic si m-am simit oribil, am gafait la fiecare pas. Si ma ingras intr-una. SI MAI AM O LUNA!!! Ce sa mai, sunt in maxima depresie. Bebelina mea are 2.300, asa ca nu-mi pot imagina cum o sa fie cand o sa fie cu un kg mai mare.

Voi faceti exercitii? De cand pot incepe sa beau ceai de Zmeur, stie cineva?

Noutati despre Dede? Ii tinem pumnii stransi! Naste natural?

Pupici si o zi buna (Irina, nu esti la plaja?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Bebestrumfitza, bine ati venit acasa!!! Ma bucur foarte mult pentru voi ca ati reusit sa treceti peste o asa sarcina grea si iti poti tine puiul in brate! Sa va traiasca!!!
A nascut si colega ta de camera?

Irinuca, pe unde esti? Azi nu ne-ai dat binete...

Vad ca mai toate am devenit nerabdatoare

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana, sunt asa desfigurata ca ieri asistenta m-a intrebat daca dorm destul, i-am spus ce program am, mi-a zis ca macar sa dorm ziua, i-am explicat ca nu pot si pusese mina pe tel sa sune dr sa-mi prescrie ceva somnifere. dar am refuzat, n-as lua ca-i fac lui Mitzi creierii muci, biata de ea. am constatat ca e un avantaj in a fi mai: chiar cind esti vinata la ochi de nesomn si iti ajung cearcanele pina la coltul gurii, tot nu te confunda lumea cu vreo narcomana- ca dupa fatza, ar chema direct politia. eu sunt anti-pastile, mai ales ca am mincat productia pe un an a unei fabrici de panadol in aceste 9 luni. o sa vad, ca mult nu cred ca mai rezist, ori reusesc sa dorm, ori o sa incerc sa iau ceva. deocamdata tot mai sper...
Bebestrumfita, sa iti traiasca Matei, baiat mare deja si el...
Oriadam, Dede naste natural(cel putin asa dorea). ceai de zmeur parca din sapt 36- dar tu nu faceai cezariana? sau e de la cleiul care mi s-a pus pe creier?
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Nu mai supooooort!
E a treia oara cind scriu mesajul asta!

Kulta, se prea poate sa fii constipata! Incearca cu niste fructe! Daca suporti combinatiile , maninca si niste iaurt! Nu-ti mai fa griji, ca trec si astea !

Anca si Matei 35s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Iote ca mai prind si eu o fereastra sa va scriu

LA MULTI ANI ANDREI SI AIDAN, sa fiti sanatosi si papaciosi si sa va faceti mari si voinici

Noi suntem bine, nu prea am timp sa intru sa scriu si eu...vad ca mamicile sunt tare active, io nu stiu ce fac de nu am timp sa va scriu. Mancam mai bine, dormim, ne omoara caldurile...dar io zic ca suntem in crestere. Asteptam, ca luni vine dr sa ne vada...si la o luna mergem sa ne cantarim iar. Vigantol luam sinoi, deocamdata o picatura pe zi, Ca nu ne-a dat. O sa intreb poate ala face si pofta de mancare. In rest, stam pe afara cate o ora, si vad ca a inceput sa-si faca un prgram cat de cat. Nu se mai trezeste dupa o ora de la masa, ci la 3-4 ore, deci ma gandesc ca e satul.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Am dormit si eu mai bine dupa 2 nopti in care am stat cu ochii pe pereti! M-am trezit la pishu , am luat pastila si dupa aia ....somn. Mai vreau asa nopti!!!!

Am iesit dimineata tare, pe la 8 eram la cumparaturi. Putine magazine deschise, important e ca erau deschise alea care imi trebuiau mie! Am cumparat pentru bb diverse, ca nenea dr ne-a spus ca dupa 15 aug sa ma prezint la cezariana! Acum cind stiu data parca sint mai emotionata! Parca era mai bine sa nu fi stiut cu exectitate cind se va intimpla! Si daca tot e de pregatit, am fost si am bushit 800.000 in cosmetice pt bb...de pe acum? Plus ceva hainute, nu multe ca oricum creste! Sint asa de dragute, parca sint de papusa!
Acum stam baricadati in casa cu jaluzelele trase, e un intuneric dar sper sa se pastreze racoare! Uf, caldurile astea ! Consolare : si n-a fost o vara ca in alti ani cu temperaturi de 40...
Ma duc sa mai stau intinsa ca ma cam doare spatele. Citesc revista Mami pe august ca am luat-o azi si dupa aia mai revin!

Irinuca....ce faci? Te-ai ascuns de caldura? Sau te gindesti sa migrezi spre tarile nordice?

Anca si Matei 35s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput