Mamici de noiembrie-decembrie 2005
Raspunsuri - Pagina 9
cristinamh spune:
lordra, daca vrei sa reziste la 2 bb trebuie de lemn. astea pliante nu prea tin (experienta altora!)
eu vreau pliant ca pe unde plecam noi la bunici... nu prea am cum sa dorm in pat cu 2 copii, si va trebui un patut pe care sa-l caram cu noi, c a incercarile noastre de a culca copilul in carut n-au tinut.
Ina, pozele sunt pe situl lui andrei, www.andreirazvan.home.ro , la capitolul "vara 2004". dar parca tu ziceai ca nu poti accesa serverul de pe home.ro. da-mi un mail la chornoiu@rdslink.ro si-ti trimit cateva.
eu mi-am luat landoul din carrf, aveau o oferta la "primii pasi". am fost f multumita de el. atat ca atunci n-am avut pe nimeni sa-mi zica " un carut de 14 kg o sa te ucida"... m-am uitat sa fie solid, impermeabil... sa se idice spatarul... asa ca atunci cand a venit voprba de plecat la mare am mai luat unul, care trebuia sa indeplineasca conditiile de a fi usor (4kg) si a se strange f. repede. asta a fost "baby care", luat din niro, si inca se tine extrem de bine... desi saracul a trecut prin atatea aventuri...
ma depasesc magazinele gen "loris", sau produsele din farmacii...
maria_alexia, si la patuturile astea pliante poti pune tu alta saltea. daca te uti in obor la patuturile din lemn, cu "saltea inclusa", e de fapt tot o chestie de-asta de 2 cm. saltelele de patut se iau separat. cocos, durflex, iarba de mare, burete... ce prefera fiecare. atat ca atunci cand pleci cu el clar nu iei si salteaua, cel mult o patura mai groasa pe care o pui peste salteluta.
Cristina
21+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
mandyksch spune:
Buna fetelor, n-am intrat de doua zile si uita ca f. multe dintre voi aveti probleme.Imi pare rau si sper sa le rezolvati repede.La mine problema este ca bb a devenit f puturos
-cam de vreo saptamana- se misca parca mai putin ca acum 2-3 saptamani, atunci facea niste tumbe...de se vedea prin burtica si o facea minute in sir. Acum din cand in cand da vreo doua-trei lovituri si apoi pauza
.Oare ce o fi cu el?
Am vazut ca f multe din voi va plangeti de lipsa de Ca si Mg.Voi ati mai facut analize de sange? Ca pe mine nu m-a trimis decat in primul trimestru la analize de sange.Atat.Atunci eram OK cu Ca si Mg.Acum nu stiu. Carcei n-am avut decat pe la sfarsitul lunii iunie, dar de atunci am bagat puternic lapte.In fiecare zi. Si acum totul e OK.Sper sa si ramana.
Alta problema sunt kg pe care le tot pun pe mine si eu chiar ca nu mananc mai mult decat inainte dea ramane gravida
, am pus deja 7 kg si ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta.
Mandy, 25+
joy04 spune:
MANDY nu dispera cu kg . Eu am luat 10 kg(m-am cantarit sambata)....
Dar inafara celor 4.5 din prima luna, am luat constant cca 1kg pe luna.
Cat despre bb ca este mai puturos....nu stiu dar poate din cauza ca a mai crescut si nu prea mai are asa loc...de aia il simti mai putin. Se misca mai putin. Iti vor raspunde fetele care au mai trecut printr-o sarcina sau care sunt la fel de mari ca si tine.
PUPICI
JOY
+
21+
paula2003 spune:
Saptaman viitoare pe 4-5 aug. fac amnio. si am un car mare de emotii.
Paula
16+Alexandra 
dordia2000 spune:
Multumesc fetelor pentru aprecieri!
Lavi imi pare reu ca nu te simti bine dar gandeste pozitiv si totul va vi bine!
Ieri am fost la dr. de familie si mi-a dat Materna pe reteta gratuita iar azi am luat-o de la farmacia Soimus dar am fost nevoita sa platesc diferenta intre pretul de referinta si pretul de farmacie. Am platit cam 110.000 pt Materna si pentru Tardiferon folic!
Diana 23+
crissy77 spune:
Mai nou am dureri de cap de vreo doua zile! S-ar putea sa fie din cauza tensiunii (prea mica... sau prea mare? - 10/7)
JOY - In legatura cu ametelile: s-ar putea sa ai glicemia mica (mananca ceva dulce, un patratel de ciocolata, o lingurita de miere de albine etc.)
Lavi - Eu as cumpara cosmetice pentru bb cat mai aproape de dpn, nu de alta dar astea au termen de garantie... si, cine stie?
maria_alexia - echo morfo stiu ca se face intre saptamanile 22 si 26.
Fetelor, soacra mea are o reteta naturista pentru calciu (oua spalate bine si puse in zeama de lamaie; zeama se bea cu miere de albine). Daca e cineva interesata de reteta (cantitatile care trebuiesc) sa ma anuntati! Pana atunci, sa ne mai si destindem. Nu incercati daca nu aveti boxe: http://haios.uv.ro/ilikeyouu.htm
Cristina N.&BB de 20s+1z
Cristina Negara
Ina869 spune:
Cristina nu pot deschide acel site. O sa-ti trimit email.Mersi!
Mandy cu bebele meu se intimpla la fel, nu mai este atit de activ ca inainte, dar asta nu cred ca-i motiv de teama fiindca este normal,are si el programul lui..
Paula tinem pumnii la amnio sa ne aduci vesti bune!
CristinaN incearca sa storci o lamaie intr-un pahar si adauga apa rece; soarbe lichidul incet, inghititura cu inghititura. Am tot mentionat aceasta metoda mai multor persoane si vad ca a dat rezultate bune; asta fac si eu chiar acum, ca aveam o durere de cap de astazi dimineata, dar nu mai este atit de intensa si in plus la mine cred ca-i si de la vreme, a plouat pina acum citeva minute de ziceai ca-i sfarsitul...pai si organismul, cum sa mai reziste atitor schimbari; ba prea cald, ba umiditate, pai ce sintem roboti? Eu sint FOARTE INTERESATA de reteta naturista. Tin minte ca mama imi dadea zilnic coji de oua cu miere cind eram mica.
Fetelor astazi am mai cumparat ptr. bebita 2 costumase si o pijamaluta din bumbacel , albe si galbene.
Pupicei!
Ina si fluturasa 21+
Ina869 spune:
A, si am uitat sa mentionez un halatel alb de baie si o rama ptr. poza care mi-a placut mult si pe care scrie "December baby" ...ce-as rade sa nasc in noiembrie...hihihi...
Ina
http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
mandyksch spune:
Joy, Ina nu stiu ce sa zic de bebelacul asta al meu puturos, dar ma supara un pic ideea ca nu mai e asa vioi, ma tot gandesc la prostii
si stiu ca nu e bine.In plus am observat ca in ultima vreme nu prea mai am chef de nimic, nu mai am rabdare, imi sare tandara din orice, ma supar repede.
Cred ca hormonii mei au luat-o razna total.
Ina, apropo de cumparaturi , iri la noi cred ca pe Pro TV au aratat un bebelio de 6 kg nascut in SUA, avea niste sunci si falci copilul
de zici ca era de cateva luni. Mama e OK, bebe e OK, singura problema ca pe bebe nu-l incap hainele cumparate de parinti
...cica la ultimul eco facut cu putin inainte de nastere medicii auzis ca o sa aiba cam 4 kg si ceva
Mandy, 25+