Mamici de noiembrie-decembrie 2005

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Fetele gravidute buna dimineata si de lanoi! nu am mai scris pe aici ptr ca nu am avut noutati(nici nu prea am)dar v-am citit in fiecare dimineata.M-am regasit si eu prin ce treceti voi9insomnii,dureri etc)dar tb sa fim tari si mai ales rabdatoare caciMERITA ,mai trec citeva saptamini si ne vedem comorile in brate!!!
Eu sunt cam necajita ptr ca tata e bolnav si ne gindim sa mergem in Ro la sfirsitul luni august si cam am emotii cu drumul cu burtica....o sa fiu imensa pina atunci....nu stiu ce sa fac si il mai am si pe Daniel care anul trecut in Ro a fost bolnav tot timpul de la apa,mincare,nu stiu....
In alta ordine de idei eu inca nu stiu ce sex are bebe almeu dar aflu in 2 sapt(sper sa fie fetita) dar pinala urma si 2 baietei e frumos.Cind ma uit la Daniel si vad cit de sensibil si iubaret este ma gindesc ca poate nici o fetita nu este asa,stiti in fiecare dimineata la trezire primul lucru umi da un pupic si o imbratisare9si-a facut obicei din asta)tare drag imi este.
Va las acum burtici si va doresc o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

of, salisa, doamne, shtiu cum e... e asha de frumos... de nu-tzi mai vine sa mai pleci acasa, itzi vine sa stai acolo, cu ochii in monitor....
abia ashtept bebicul...
va place mai fetelor site-ul? cred ca deja am o problema
xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Xandra, sa spun drept, pe mine ma oftica site-ul ala: tot ce-mi place e indisponibil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Xandra e frumos site-ul(si produsele pe care le prezinta)..am vazut niste hainutze dragutze,preturile mi se par destul de high,stiu ca sunt numai produse de marca si probabil din cauza asta.M-am uitat si pe la biberoane,carucioare...e ok site-ul asta.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

xandra, io m-am uitat la patuturi, ca ala imi trebuie. am vazut ca exista ce vreau, dar atatia bani nu dau pe el, mai caut si prin alte parti... mie imi plac siteurile... te uti linistit la toata oferta, casti ochii, si cand te duci in magazin stii ce vrei

lavi, da, vreau sa trec si surioare/fratiori pe lista, sa apara ceva de genul asta, dar cu data nasterii.

Eva, (febr.2003)

Cristina 21+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

cristinamh, shi mie mi s-au parut cam scumpe... poate imi datzi shi mie sugestii fetelor de unde va facetzi cumparaturile, ca eu pana la sf lunii viitoare vreau carutz shi patutz!
ashtept descriere detaliata, cu scor cu tot.
pupici
xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Care patutzuri sunt mai bune? Cele din lemn sau cele din alte materiale, gen pânza sau ce naiba material o fi ala?
Ideea e ca io vreau sa iau o singura data patutz si sa fiu sigura ca ma tine macar la 2 copii.
Preturile de pe site mi se par cam mari. Daca e sa iau tot ce-mi trebuie la preturile produselor de pe acest site, cre'ca tre' sa fac imprumut baban la banca. Daca nu gasesc ceva mai ieftin, e lata treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alina este super ca stai in concediu doua saptamini; te poti relaxa, poti merge la plaja, poti citi si ce-i mai important, poti face cumparaturi ptr. Amalia! Frumoasa burtica ! Coralia multumesc , sint tare incintata ca mi-au iesit bine analizele.Lavi insanatosire rapida! Si eu una cred ca o slaba alimentatie + stress duc la probleme de genul celor pe care tu le ai acum, deci pune-te pe mincat si odihna multa . Utocatalina felicitari ptr. Bianca, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!
Maria_Alexa super pozele de la mare,vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Cristina, unde ai pus tu pozele de la Vama de care se tot pomeneste pe-aici?
Salisa cred ca toate mamicile trec prin aceleasi stari cind isi vad prima data puiul ( nu stiu daca-i valabil si la al doilea copil, poate ca da) te simti fericit, implinit si parca ai cucerit lumea…e sublim. Felicitari!
Si eu am din ce in ce mai multe probleme cu carceii, cred ca o sa ma duc la dr. de familie sa-mi recomande ceva, ma trezesc noaptea cu picioarele intepenite, e nasol de tot, plus ca de vreo citeva zile cind stau la servici simt ca-mi iau picioarele foc!!! Mai pateste cineva asa ceva? Este-adevarat, in utimul timp nu m-am mai ridicat la fiecare ora sa ma plimb, asa cum faceam altadata, am devenit mai puturoasa, ca in fond, nimeni nu ma tine tintuita pe scaun. De la marimea 37-37 ˝ la incaltaminte am ajuns la 38 ˝ acum, nu-mi vine sa cred.. nu ma asteptam sa se intimple atit de curind, sincer, mai ales daca e sa iau in considerare tonele de apa pe care le beau si le elimin, credeam ca asta va face o diferenta. Ma intreb cu groaza ce voi face in toamna, iarna, mai ales ca eu vreau sa vin la serviciu pina in ultima zi, dar sotul meu mi-a spus ca-i mai intelept sa stau acasa in momentul in care vad ca nu mai pot conduce si nu ma mai pot apleca sa ma incalt (s-a oferit el sa ma duca dimineata si sa ma incalte dar mi-a spus ca nu are rost sa trec prin toate astea in loc sa ma pregatesc ptr. venirea copilului)…pai, daca stau acasa fetelor,ma urc pe pereti, de condus nu voi putea, de mers nici atit – ca sa bat magazinele!- caci nu prea sint obisnuita sa stau locului, imi place sa fiu activa. Si avind in vedere ca unele ierni la noi au fost cumplit de geroase si am avut zapada din abundenta ( intr-atit incat s-au inchis scoli, institutii, etc.) o sa ma simt ca o exilata…
Pupicei la toate,

Ina si fluturasa ce cuminte 21+

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu am inteles ca patuturile cu plasa sunt de fapt pentru voiaj, nu ca sa doarma bb permanent in ele. Criteriul ar fi grosimea saltelei, unele au pur si simplu un burete de 4 cm!! E total inacceptabil asa ceva...
Cele de lemn rezista garantat, doar si noi tot in ele am dormit, generatii intregi, nu ?
Mie mi se par ok cele de pe "b a r z a - r o . c o m"
Cu o saltea ortopedica, eventual cu cocos, cam la asa ceva ma gandesc.

Ma rog, altii spun ca sa nu se loveasca bb de grilaj, si mai bine cu plasa atunci... Nu mi se pare un criteriu bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Si eu am patit-o cu incaltamintea: de la 36 am luat 38 dar recunosc ca-mi erau f umflate picioarele...
Dar despre sani nu vb nimeni? Eu purtam inainte 70B si acum 1 saptamana mi-am luat al 3-lea sutien, 95C.
Primele 2 le-am luat de la jolidon ,dar le pot purta si dupa ce voi alalta cand sigur imi vor mai da inapoi sanii.
Pe ultimul l-am luat din piata ca ....atatia bani..si sigur va trebui sa-mi iau altul peste putin timp ca deja imi este cam fix

JOY + 21+

Mergi la inceput