Mamici de noiembrie-decembrie 2005

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lavi imi pare rau sa aud vesti din astea,dar poate totusi scapi de internare si iti da un tratament acasa.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Da, ar fi solutie, problema e ca am stari de lesin mai tot timpul, simt ca sunt legata cu greutati si ca ma trag in jos, nu pot sta pe spate, in fund , nici o pozitie nu ma ajuta la odihnit, ma scol mai obosita decit ma culc, pe linga asata nu am tolerat nici o vitamina si vomit cam de 3-4 ori de zi.Probabil sunt anenica in mod sever , plus ca am tetanie.
Nu stiu ce sa mai fac, m-a super deprimat starea asta, ca nimic nu mai sunt in srtare sa fca, la servici nu ma pot concenta si citeodata mai trage si Eva de mine sa ma joc, si sunt absenta.
Ma gindesc la ghiocelul; din burtica mea, si ii vreau tot binele din lume!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, imi pare rau...probabil la starea ta a contribuit si faptul ca ai prea multe obligatii. in mod ideal gravida ar trebui sa stea sub un palmier 9 luni...eu asa mi-as dori si asa as si avea nevoie. in lumea reala trebuie totusi sa avem si cariera si casa si inca un copil (in cazul tau) de avut grija...
n-ai putea s-o duci pe cea mica la bunici o perioada? poate ai mai mult timp de tine, de odihna si vitaminizare si te mai intremezi?
am intrat pe un site american plin de trucuri medicale si nemedicale pentru gravide. pe majoritatea le stiam, sa va redau ce am citit nou:
"1. pentru un supliment de calciu, fierbeti orezul in lapte in loc de apa"
2. ideal pentru circulatia gravidei si a fatului este dormitul pe partea stanga" (dar pe mine ma doare ceva pe stanga, dorm pe dreapta)
3. cereti clisma cand incepe travaliul, din 2 motive: o data cu expulzarea fatului, va iesi din anus orice stagna pe acolo(traducere aproximativa), iar al doilea motiv este ca nu veti avea nevoie de toaleta in prima zi, ceea ce, daca aveti epiziotomie, va va bucura nespus
4. nu folositi creme cosmetice ce contin Retin A deoarece nu se cunosc inca efectele asupra fatului"

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata fetelor!
Lavi imi pare rau ca nu iti este bine dar ai increderea si totul se va rezolva.
Cristina te rog sa treci si la mine un carucior albastru si numele Alex-Mihai. Multumesc mult.
Eu sunt bine dispusa pentru ca am primit numai complimente de dimineata,desi nu astept vesti prea bune la serviciu. La noi incepe un nou proiect cu un coordonator nou si mi s-a sugerat ca avand in vedere ca nu se stie cat mai stau la serviciu eu s-ar putea sa nu fiu inclusa in acesta. Desigur la indemnul unei colege "binevoitoare", deoarece coordonatorul cel nou nu ne stie decat CV, deci i-a soptiti o pasarica! Dar nu imi fac probeme ca oricum le-am sugerat si eu mai putin subtil, ca ii asteapta un viitor plin de surprize din partea mea. Si draguta de colega mea va avea si ea azi parte de o discutie "amicala". Asa ca ma pregatesc de lupta. Chiar si pentru doua luni si tot fac scandal!
Va pup si vorbim mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

lavi,
regret nespus sa te aud ca te simti asa de rau... nu stiu ce sa zic, si asa slabuta si firava; poate daca ai cum sa gasesti o solutie rezonabila cu eva, ar fi mai bine sa te internezi in spital macar cateva zile; asta cu vomatul zilnic de cateva ori ma face sa ma gandesc totusi ca nu prea te alimentezi, si asta inseamna ca nici bebe nu prea e hranit; eu cred ca as lasa totul balta si m-as relaza cateva zile; singura data cand am fost in spital am fost operata de apendicita, si nu stiam cum sa scap mai repede de acolo, insa acasa mi-am dat seama ca a fost o buna odihna si refacere pentru mine; ma rog, conteaza si spitalul, si cum se poarta personalul, etc.
dar poate te pun langa sectia de nasteri, si ai ocazia sa tragi cu ochiul la ce neasteapta si pe noi la toamna, si te mai investelesti ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

lavitza, imi pare tare rau sa aud ca nu te simtzi bine... ai mare grija de tine, shi, asha cum au zis shi fetele, poate totushi ar fi mai bine sa te internezi, poate chiar numai pt cateva zile... shi pe mine au vrut sa ma interneze cand am avut infectzia urinara sapt trecuta pt ca mi-era f rau shi nu puteam manca, vomam tot, shi cand am auzit de internare, am fugit acasa shi am halit, shi dupa aia m-am abtzinut cat am putut, ai grija de tine...
pupicei multicei
xandra, 22 fiiiiix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Dienuta,
nu ai cum sa te distrezi linga sala de nasterii, acolo se tipa, se urla , se geme, se striga, doctorii tipa si ei, auzi ustensilele medicale cum zdragane, nu e o chestie draguta pe care sa o traiesti citeva zile.
In rest cred ca internarea este o solutie buna, dar trebuie sa rezolv niste chestii legate De Eva si de casa si apoi ma duc la spital...

Voi ce mai gatiti plin de vitamine, proteine si alte lucruri hranitoarea!!!!1

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salut fetelor, sanatate celor ce nu se simt prea bine.

Aseara mi-a dat dr de familie o noua veste minunata: gravidele salarizate nu mai au dreptul la medicamente compensate sau gratuite, am fost pt reteta de materna. De 2 sapt. le-a venit decizia asta de la min. sanatatii, si amenda pt dr e 10 mil dc dau reteta.

Asa ca sa-i ia naiba de guvernanti, ca taman de la noi se gandesc sa ia, in loc sa mai scada din ce cheltuie cu nemiluita din banii nostri.

Asta este, ce ma scoate din sarite este ca merg pt prima oara la dr de fam pt reteta de gratuit, restul le-am platit integral, si atunci imi taie orice sprijin din partea statutlui, e vba de gest si nu de bani, dar la cineva cu un tratam. mai complex si costisitor si un venit mai mic???????
Deci "bucurati-va" nimic nu mai e gratuit pt gravide.... de parca nu as fi platiti pana si analizele.

Ripley 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ia uite la lavi! noi ii spunem sa se menajeze si ea vrea sa gateasca... nu gati nimic. mai odihneste-te! ceva vreme bea lapte toata ziua ( si cu miere si cereale dimineata), fa-ti gratare de vita cu salata cu ardei gras rosu langa si in cateva zile n-o sa te mai simti lesinata. si nu ti-ar strica niste suplimente-pastile daca vrei sa te intremezi mai repede

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:


Bine v-am regasit, dragi burtici!!!

LAVI, imi pare rau ca nu te simti f. bine. Iti doresc sa-ti gaseasca repede leacul si sa nu stai prea mult prin spital, chiar deloc daca e posibil.

Eu ma pornisem tare sa plec la mare pe la jumatatea lunii iulie, dar cand am vazut ce ploi se pornisera si ca unele drumuri erau distruse, am renuntat. Si cu banii de concediu, am mai reparat cate ceva pe la masina. Nu asta imi doream, dar......... e bun si asa. Ar mai fi o sansa sa mergem in weekendul asta la niste prieteni in Suceava, ca se duce si concediul si dupa.... iok.

Ma bucur de fiecare "ghiont" de la cea mica si uneori se vede burtica cum se misca singura .

Va pup si toate frumoase.

Mihaela 21+

Mergi la inceput